Наш сънародник беше убит на 04 юли от разбесняли се мангали

• 10 340
  • 138
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И квартала всеки сам си избира, никой никого насила не кара да живее до циганите.
Много интересна мисъл.  newsm78
Чудно ми е ако ти си избереш квартал, в който няма цигани, живееш със семейството си  15 - 20 години и изведнъж се самонастанят от мургавите братя.... какво правиш??? Сменяш квартала ли?
Жалко за момчето. Съболезнованияна близките му.

# 61
Цитат
Абе ти,като пишеш мислиш ли?
Циганите са се нанесли там,а не хората при циганите.
Или като живеят цигани там,всички да се изнесат,че да не им пречат да безчинстват?!?!?

Абе какво значение има къде са се нанесли бе? И те са хора и те някъде трябва да живеят. Като не ти харесва че живеят там не ходиш да се трепеш с тях нали? Поне нормален човек не го прави. А като си го направил, кой ти е виновен?
Аз назад ти зададох един въпрос,ти тактично го избегна.
Ами като те пребият на улицата,за да те ограбят?! Тогава пак ли сам си се набутал и никой не ти е виновен?

# 62
  • гр. Шумен

Абе какво значение има къде са се нанесли бе? И те са хора и те някъде трябва да живеят. Като не ти харесва че живеят там не ходиш да се трепеш с тях нали? Поне нормален човек не го прави. А като си го направил, кой ти е виновен?
Когато един нормален човек иска да живее "някъде" той или си купува жилище, или си взема такова под наем (ако си няма наготово). Не се самонастанява където му кефне. Как би се почувствал някой собственик на къща, ако аз отида и си вдигна барака в двора му, само защото и аз съм човек и трябва да живея някъде? Или пък ако взема да го направя същото в междублоковото пространство, до детската площадка, примерно? И не се огранича с това, а почна да превръщам същото това място в сметище и надувам маанета до среднощ? А ако някой ми направи забележка, му осигуря една гора бой.

# 63
  • София

Когато един нормален човек иска да живее "някъде" той или си купува жилище, или си взема такова под наем (ако си няма наготово). Не се самонастанява където му кефне. Как би се почувствал някой собственик на къща, ако аз отида и си вдигна барака в двора му, само защото и аз съм човек и трябва да живея някъде? Или пък ако взема да го направя същото в междублоковото пространство, до детската площадка, примерно? И не се огранича с това, а почна да превръщам същото това място в сметище и надувам маанета до среднощ? А ако някой ми направи забележка, му осигуря една гора бой.

Peace

# 64
Ами като те пребият на улицата,за да те ограбят?! Тогава пак ли сам си се набутал и никой не ти е виновен?[/b][/i]

КАТО? Laughing КАТО си е съвсем отделен случай бе мила... Какво общо има твоето КАТО тук?

Комшията ми снощи си загубил ключа и решил да счупи прозорец. Счупил го, но заедно с него си прерязал артерия и сега лежи в кома. Дай по твоята логика стъкла да не слагаме, А?

# 65

И квартала всеки сам си избира, никой никого насила не кара да живее до циганите.

Те се самонастаняват и живеят до нас. Не ние до тях. Има ги, вече почти във всеки квартал.

# 66
Ами като те пребият на улицата,за да те ограбят?! Тогава пак ли сам си се набутал и никой не ти е виновен?[/b][/i]

КАТО? Laughing КАТО си е съвсем отделен случай бе мила... Какво общо има твоето КАТО тук?

Комшията ми снощи си загубил ключа и решил да счупи прозорец. Счупил го, но заедно с него си прерязал артерия и сега лежи в кома. Дай по твоята логика стъкла да не слагаме, А?
Не,моето като изобщо не е отделен случай.
Моето като е действителността. Защото това се случва постоянно-цигани прибиват българи,ограбват ги,гаврят се с български гробове,турците ни наричат гяури,ако не си от ДПС не можеш да работиш в много села в България.
Комшията ти няма нищо общо с тая свобода,която се дава на циганите.
Подложени сме на геноцид.
А ти обръщаш всичко на смях. Хубаво,че ти е забавно.

# 67
Мен българи са ме ограбвали. Confused
Както и да е ужасно е,че е умрял по този нелеп начин,независимо дали  еубит от циганин или не.

# 68
Цитат
Абе ти,като пишеш мислиш ли?
Циганите са се нанесли там,а не хората при циганите.
Или като живеят цигани там,всички да се изнесат,че да не им пречат да безчинстват?!?!?

Като трябва да живеят някъде има начин - наемат си имот или спечелват пари с честен труд и си купуват.
Може ли да дойда у вас да си построя къщичка с челядта, без да си ме канила?
Живях до такова гето около шест месеца, въпреки, че обичам всички хора и съм им помагала играла съм с децата им... това не им пречеше да си прибират прането ми, да ми разбият колата, да вземат акумулатора... полицията каза, че отпечатъците са на дете. Значи детето е започнало от свиването на акумулатори, а сигурно като порасне ще премине и на коли. С две думи някой си е учил хлапето на моята кола. Това беше много тежък за нас период в който на ден имахме пари за два хляба и два памперса, а трябваше да купувам и акумулатори и да ремонтирам прозорци, да купувам ново яке на съпруга си и куп други неща.... Защо!?

# 69
  • София

Delusion, защо не млъкнеш? Не е задължително да се записваш във всяка тема, особено в такива, чиито проблеми са ти много далечни. Отговори на въпроса на момичето : ако някой РОМ посегне на детето ти, дали ще си толкова либерална и толерантна?

# 70

Да, но не са му срязали артерията група хора умишлено.

Проблема при ромите е, че когато са много и на групи са агресивни,понякога и без причина, но когато са един двама са по-ниски от тревата.
Дете  проси пари от мен отказвам му и си отива. След време това дете е в групичка с други събратя пак проси стотинки от мен отказах му и като започнаха да ми дърпат чантата бях  с детето, но добре, че вече го бях сложила в колата разбутах ги за да успея да кача в колата и тръгнах,но хубаво ми одраха колата.

# 71
Delusion, защо не млъкнеш? Не е задължително да се записваш във всяка тема, особено в такива, чиито проблеми са ти много далечни. Отговори на въпроса на момичето : ако някой РОМ посегне на детето ти, дали ще си толкова либерална и толерантна?

И защо ТИ и такива като теб може да плямпате глупости а аз трябва да млъкна? Ако българин посегне на детето ти, против всички българи ли ще възстанеш?

# 72
  • София

Да, но не са му срязали артерията група хора умишлено.

Проблема при ромите е, че когато са много и на групи са агресивни,понякога и без причина, но когато са един двама са по-ниски от тревата.
Дете  проси пари от мен отказвам му и си отива. След време това дете е в групичка с други събратя пак проси стотинки от мен отказах му и като започнаха да ми дърпат чантата бях  с детето, но добре, че вече го бях сложила в колата разбутах ги за да успея да кача в колата и тръгнах,но хубаво ми одраха колата.

Да, те са точно като помиярите! Като са глутница, нападат.

# 73
  • София
Мислех да не доближавам темата, защото много от вас знаят какво бих написала, но все пак:

Щом за нас има закони, да има и за мангасарската сган; щом ние сами подсигуряваме жилище и прехрана на семействата си - да важи и за тях, на мен никой не ми е дал апартамент с баня, а не ми се струва, че моето семейство е по-малоценно от мангалското! Да си плащат потреблението на ток и вода, както ние го правим!
Щом Ксения иска да ги защитава и държавата, в която живее е толкова толерантна, да си ги натоварят на един джъмбо джет и да си ги настаняват в дворовете!

# 74
Не,моето като изобщо не е отделен случай.
Моето като е действителността. Защото това се случва постоянно-цигани прибиват българи,ограбват ги,гаврят се с български гробове,турците ни наричат гяури,ако не си от ДПС не можеш да работиш в много села в България.
Комшията ти няма нищо общо с тая свобода,която се дава на циганите.
Подложени сме на геноцид.
А ти обръщаш всичко на смях. Хубаво,че ти е забавно.[/b][/i]

Ама аз нямам нищо против бе, и аз съм на подобно мнение, само че на това мнение мястото му не е тук. Защото геноцида ни и прекалените права на малцинствата нямат нищо общо със случая. В случая едно момче се саморазправя и си търси белята. Това е. Като не ти харесва, има инстинции които да се разправят с циганите. Като и това не ти харесва, отиваш там където няма цигани. Ако всеки тръгне да се саморазправя какво ще стане?

Общи условия

Активация на акаунт