Гривна Power balance - откъде в София?

• 23 823
  • 116
  •   1
Отговори
# 105
Абе забравете ги тези неща, те тръгнаха първо от Син Сити май. Ужасна простотия и никаква работа не върши, само ако си внушиш може да ти е от полза. иначе мисля, че все още със сигурност оригинални са тези гривни в магасзина на син сити.

# 106
  • морето
Айде стига глупости, Тома Неверни! Всички шопи се изредиха, че нема такова животно, защото не са го видели с очите си. Е да, ама не всичко се вижда и пипа.
Днес си взех гривната от офис на Еконт. Купих я през АУКРО, от едно момче от Плевен, на търг. Търгът спечелих на 5.50 лв. черна POWER BALANCE, размер L. Още с слагането й на ръката усетих някаква енергия и топлота. Чувствам се по-спокоен и уравновесен и това не е защото СИ ВНУШАВАМ. Казах, че със самото слагане на ръката усетих това, а не след 2 дена, примерно.

Според мен гривната има ефект, а след като вече има цени и по десетина лева, защо не пробвате?! В момента гривната на цена от 80 лв. е непродаваема, моята е за 5. 50 лв. и би трябвало да е пълен ментак, но усещам, че действа. Смятам да купя още 2, като подаръци. Аз тази гривна не я деля на оригиална и не-оригинална - явно са китайски всичките, но работят. А това е най-важното!!

# 107
  • София-в сърцата на моите деца
Всичко е от ефекта на самовнушението-пласибо. Peace Аз за по-евтинко си вързах червен конец на китката . Ами, повярвайте ми-в абсолютен баланс съм..И топлинка ми се появява от време на време Joy

# 108
  • морето
A как ще обясниш факта, че със самото нахлузване на гривната усетих този магнетизъм? Гривната я сложих още в офиса, пред куриера, просто за да я пробвам. Какво самовнушение може да е непредвиденото действие?

Самовнушение ще е ако примерно кажа, че аз я нося от онзи ден и днес, след два дена "усещам топлота да се разлива по цялото ми тяло" .. и такива кретенизми, познати от рекламите на Космодиск.

Как може да ми казваш, че си внушавам, като аз най-добре си знам колко скептичен бях към цялата тази история и в общи линии купих гривната от гъзария. Аз пак ще повторя - пробвайте, пък тогава коментирайте! За мен тази гривна има доста силно действие!! Просто РАБОТИ!

# 109
  • София-в сърцата на моите деца
Подариха ми я за Рожден ден преди 3 месеца с всички сертификати и т.н.Ами носих я доста време, не забелязах някакви  положителни ефекти, даже се напука сребристото, и установих, че всичко идва от главата ни.То има доста филми по този въпрос. Човек се чувства така ,както иска да се чувства! Прочети книгата "Подсъзнанието може всичко" или гледай филма"Тайната".След това със сигурност ще си на друго мнение.. Peace Но ако това ти помага, лошо няма...Носи я със здраве. Peace

# 110
  • морето
Благодаря.  Simple Smile Все пак аз си знам най-добре за себе си и при мен няма нищо подсъзнателно.  Stop  Simple Smile

# 111
# 112
Не вярвам аз на тези гривни. Иначе могат да се открият и в по-луксозните фризьорски салони. Има ги навсякъде вече.

# 113
  • София
На мен ми действа. Ако някой ме ядоса/разбирайте раз балансира/ я свалям от ръката и я ползвам като прашка Laughing Веднага ми минава

ПП Засега е пробвана само с кламери по колеги Mr. Green

# 114
  • Бургас
Искате ли да ви кажа от къде ги купуват всички тия гривни ???? И да видите колко печалба си слагат всички тия дето ги продават за такива баснословни суми ???? Ето го сайта-

http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=ws_search_result&keyword=power balance&categories_id=

Как ви се струва цена от 2 долара? И дали си заслужава тук да давате по 40-50-60... лева за тия гривни? Аз лично съм пазарила за мои познати много гривни от тук и трябва да ви кажа че са същите. Има и новите които сега са популярни - японски гривни PHITEN - пак за 2 долара, а тук ги продават с ГОЛЯЯЯЯМО НАМАЛЕНИЕ - ОТ 69лв на 49 лв..... Shocked има ли още хора дето дават луди пари за това

# 115
Eто нещо ново и от нашата страна http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3977311

Да напомня, че преди време от производителите бяха признали, че няма нищо чудодейно в гривните им, а и нищо като цяло.

# 116
  • София
Забелязвам, че силата на действие на тези гривни все още е обратно пропорционална на броя мнения .

Общи условия

Активация на акаунт