Кой с мома, кой с юнак разхожда Ноемврийския голям тумбак

• 25 490
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета  Hug
И аз съм на кафенце вече Laughing

Зузи - честито за изследванията  Peace

Гери0811, йони_8,ludmilana - честити ви сини гащи  stork-boy

Лек ден  Hug

# 346
  • София
       Добро утро и от мен1

Мимозка, аз също се присъединявам към групичката  Hug.

daryl hana, вярвам, че всичко ще е наред с бебо  Peace.

Зузи, браво за резултата  Peace.

ioni_8, честити да ви е момъка  Hug.

plana, бързо да се оправиш с болничния. Аз винаги гледам много внимателно всичко, което са писали. По тази причина първият болничен беше с 2-3 поправки  Laughing.
Магнерот не е задължително да пиеш. Кажи на док за продължителното ходене и той ще те посъветва  Peace.

ludmilana, браво за бебо  Hug. Ще разгледам анкетата  Peace.

# 347
ludmilana аз до скоро пиех по 6 Но Шпа на ден, заради матката - за отпускане и по лесно разтягане, защото е двурога, но скоро на ФМ ми казаха да ги спирам вече и сега пия по три на ден.
Днес ще питам лекарката за Магнезия и да видим.......

Dori те с всичката си наглост ме обвиниха, че аз съм им била казала да ми пишат старата фамилия на болничния, винаги вината е в пациента, но никога в тях, направо се ядосвам като се сетя...... Sneaky

# 348
  • София
Dori те с всичката си наглост ме обвиниха, че аз съм им била казала да ми пишат старата фамилия на болничния, винаги вината е в пациента, но никога в тях, направо се ядосвам като се сетя...... Sneaky
При мен също имах проблем с фамилията. На картона бях написала точните ми имена, но сестрата при гинеколожката ме въвела само с едната фамилия  Wink. Та после им обясних и лекаря от ЛКК на следващия болничен ми казва, "сега всичко е наред"  Laughing.
Провери си и дните  Peace.

Миньон, сега разгледах подробно термометъра и доооста полезна покупка  Peace. Виждала ли си го в нашата аптечна верига?

# 349
Гери0811, йони_8,ludmilana - честито ви бъдещи свекървички  Heart Eyes !

Дарил Хана, възмутих се от твоя лекар  #Cussing out Как може да каже такива глупости за едно бебе , божееее!!!

ludmilana , гласувах и аз в анкетката!  Peace

Миньонче, мерси мила за инфото за термометъра   bouquet

Мимозке, браво за хубавите новини! Голямо си е облекчение, когато резултатите са добри!

Вчера така ми се беше стегнал корема. Виждам, че не съм единствената, обаче да си кажа и аз.  Heart Eyes Беше ми доста зле. Чувството е ужасно, все едно ще се пръсна. Магнезий и желязо пия, но какво да взимам ,ако се стегне прекалено много. Някой май спомена Нош па?! Помага ли ви?
Утре ще ходя при моята си лекарка и ще я питам също.

На всичкото отгоре като за капак имах за първи път едни ужасни киселини. Милото ходи в 6.30 да ми купува газирана вода  Heart Eyes .

# 350
  • Козлодуй
с отпуските на тези лекари, не знам вече какво да кажа. все си мисля, че като съм пациентка на даден АГ и той ми води консултацията би трябвало да знам кога е в отпуск. добре, че поне болничния ще ми го напише сестрата, защото иначе щяха да ме чуят чак в софия Simple Smile

# 351
Добро утро момичета,

аз пия кафенце вече  Coffee, някой да се присъедини към мен?

geri0811, честито момченце. Имаш си щъркелче вече.
snegura4ka, ще те добавя на 1 стр, ако ни дадеш малко инфо за теб. Най-малко дата на термин, защото там сме подредени по дати. 

slb83, и аз пия магнезий, но да ти кажа резултат не виждам. Корема ми е стегнат като топка и боли, чак трудно дишам, цял ден въздишам.
Лошото е, че доктора ми е в отпуска, а като се върне първата седмица му са заети часовете.

daryl hana, спокойно мила, някой доктори говорят по-грубо и не се съобразяват изобщо. Ако е възможно смени ендокринолога, ако не, не му се връзвай на приказките.

Аз йонизатор, освежител и стерилизатор/кърмех до 1г и половина/ не съм имала, не съм имала и бейбифон, понеже жилището ни е малко и сметнах, че няма нужда.
Обаче се оказа, че има нужда, даже и сега понякога ми трябва, а детето ми е на 5г. Причината е, че много пътуваме и на чуждо място, съм се притеснявала да се отдалеча от детето.
Така, че този път това ще ми е една от задължителните покупки, но не от първите, а след 3-тия месец примерно, като тръгнем да пътуваме.

Хубав ден сладурки и повече усмивки!!!
Ето и нещо от мен....Термина ми е 12 ноември за момче.Вече си имам една кака.
Благодаря за съдействието  bouquet

# 352
mim4eto, малката принцеса е уникална  Heart Eyes- съкровище.  Къде я правихте ФМ, много добре се вижда принцесата? Извинявай, ако си писала вече  Blush

# 353
Колчес, мила, пий Но Шпа, няма проблем. Някой бременни го пият постоянно, аз когаот ме стегне го почвам. Пия го 3 пъти по 2 хапчета. Засега ми помага за контракциите. За киселините газираната вода не знам помага ли, но аз пийвам по малко сода, или течен Талцид и ме облекчават.

Това, което най ме тормози са краката. В жегите се пдоуват безобразно и много ме болят. Но, няма как. Ще си ги търпя.

# 354
Благодаря за хубавите думи момичета  bouquet
Дъгичка ,на мен доктора ми каза,че това не е нещо притеснително,просто го каза като информация и също ми препоръча доктор Буева.Живот и здраве като родя ще я потърся.Не се притеснявай,всичко ще е наред! Hug

# 355
Здравейте мамчета Hug
Скоро не съм писала, но работа, няма как. Пък и малката ми дъщеря отново беше болна. Жадувам вече за почивка и да се поглезим някъде семейно. За съжаление имам още 3 седмици до отпуската  Tired Не съм ви казала все още, че на ФМ всичко мина добре и ние отново очакваме девойка. Може би имаше за момент и у двама ни с мъжа ми някакво разочарование, но много бързо мина и сега той говори с токлова любов за малката принцеса, а аз се радвам че ще има кой да износи дрешките на Невена/имам приказни роклички, някои от които изобщо не са обличани/. От това, което коментирате като покупки - за стрерилизатора съм с 2 ръце, спести ми толкова време, незаменим е. Йонизатор не сме купували, имаме термометър който отчита температурата и влажността на въздуха в стаята на бебето, бейбифона го ползвахме в началото, после го зарязахме, просто свикнахме с гласчето и шумовете на детето.
За съжаление аз се сдобих с гъби, доста е неприятно като усещане.Сега лекувам с гино-дактарин глобули, дано бързо ми се размине. Казаха,че са в резултат на хормоналните промени от бременността. Влагалищния секрет, който дадох ще го изследват и за бактериална инфекция, дано поне това ми се размине Praynig
Ами това от мен засега  - погал по коремчетата   bouquet

# 356
  • Девето поколение софиянка
Честито на всички за добрите новини от ФМ.

Аз вчера бях на ФМ при доц.Томова, всичко е наред с бебето, много съм доволна от прегледа, ще си имаме момиченце, ако може едно розово щъркелче на 1 страница, само не можахме да и видим личицето на 4D, че пак бях с контракции, аз пия Магнерот от както ме изписаха от болницата, но вчера от сутринта не бях пила и веднага почнаха контракциите, аз ще пия Магнерот до края.

Това е от мен засега.

На всички много слънчев ден.

# 357
galinanik , ioli78  . честити  момиченца !

Раши, мерси ! Пих сега две Нош па, дано да подействат!

# 358
  • Пловдив
Демонстрация на живо за първите грижи за новороденото в Пловдив и София-повече информация тук http://detebg.org/bg/items/view/910/SHTe-pokazvame-kak-se-kape-b … ya-i-Plovdiv.html

# 359
Демонстрация на живо за първите грижи за новороденото в Пловдив и София-повече информация тук http://detebg.org/bg/items/view/910/SHTe-pokazvame-kak-se-kape-b … ya-i-Plovdiv.html

Я това е интересно, и е в почивен ден и на езерото Ариана - направо си плаче и за срещичка, какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт