Кой с мома, кой с юнак разхожда Ноемврийския голям тумбак

• 25 490
  • 722
  •   1
Отговори
# 360
Някой имал ли е опит с детска количка chipolino-"jemma" и "puki".изглеждат ми практични и на хубава цена.

# 361
Здравейте, мами! Днес направо щях да припаткам от жеги, дори и в кварталния парк не се живееше  ooooh! Crazy Постояхме с Малчо един час и повече не можах да издържа, та се прибрахме на климатичето. Той си игра, пяхме песнички, разглеждахме книжки и хапнахме. Сега спинка, а аз наминавам да ви погледна  Hug После може да идем да се разхладим на морето (дано не завали).
daryl hana, не се тревожи за хормона - важното е, че се знае проблема и се следи. Аз заради моето хормонално заболяване всеки месец по време на бременността си правя контролни изследвания на нивата, а последния триместър - на две седмици ме бодат.
Зузи, честито за хубавите резултати! И на мен утре ми предстои да давам стерилна урина - дано всичко е ОК!
Люси, не знам ама тези контракции не ми звучат добре (както и на другите мами, които се оплакаха)  Confused Не захвърляй така на своя глава лекарствата, че не знаеш какво е да родиш преждевременно! Аз също предният път пих до края магнерич, Диаспорал и Гинипрал, имах постоянни контракции и пак едва устисках до 35 г.с. А раждането си тръгна както си пиех лекарства за задържане и изобщо нямаше проблеми за силата и честотата на контракциите. Ако искаш ги пий до 36 г.с. (по принцип лекарите ги спират около две седмици преди термин).
За овлажнителя за въздух - МОЛЯ ви, преди да пристъпите към подобна покупка измерете влажността на въздуха в помещението, където ще спи бебето. Оптималната влажност е 50-60%, всичко под и над тази стойност е непрепоръчително. Ако е под, тогава си вземете такъв уред, но и друг, който да следи влажността. Ако живеете край воден басейн (море, река, езеро) както съм аз, то най-вероятно ви трябва обезвлажнител (при нас средната влажност у дома е 70%, дори и с климатика зимата не пада съшествено).
mim4eto, малката принцеса е уникална  Heart Eyes- съкровище.  Къде я правихте ФМ, много добре се вижда принцесата? Извинявай, ако си писала вече  Blush
Благодаря ти, миличка! И аз много й се радвам на бузанката. ФМ я правихме тук във Варна, при д-р Марио Давидков, за чиито апарат той твърди, че бил най-добрия в БГ. Наистина прегледът е скъп (мъжа ми помрънква малко), но аз предпочитам да се доверя надобър фетален диагностик, защото предната бременност имах проблеми и сега много ме е страх.
Теди, къде се изгуби? Разказвай как мина днес лекцията на 9 месеца, че нали нямаше как да я отразя. Дано следващият път успея. И да, какво стана с изследванията, че при теб беше цяла епопея  Party
Весел ден на всички!

# 362
Вчера така ми се беше стегнал корема. Виждам, че не съм единствената, обаче да си кажа и аз.  Heart Eyes Беше ми доста зле. Чувството е ужасно, все едно ще се пръсна. Магнезий и желязо пия, но какво да взимам ,ако се стегне прекалено много. Някой май спомена Нош па?! Помага ли ви?

Помага  Peace На мене при контракциите ми изписаха 3 пъти на ден по 2 но-шпа, обаче като позатихнаха, аз сама си го спрях и сега пия само при нужда.
За киселините имам ужасни спомени от предната бременност, ама в кой месец почнаха...  newsm78 Май по-рано беше, а сега още нямам  Grinning Много добре ми се отразяваше киселото мляко - всяка сутрин на закуска изпивах по една кана айран.
Честито на разбралите пола!
Люси, гласувах в анкетата ти. Едното от имената много ми хареса в комбинация с фамилията.
mim4eto, абсолютно си права за овлажнителя. Ще добавя, специално за новодомците, че ако жилището е наскоро построено, вероятно влажността ще ви е над нормата, защото стените съхнат няколко години.  Аз ползвам влагоуловител, който мери и влажността. Като го оставя включен в спалнята, вадя по една кофа вода на нощ.

# 363
Благодарности на Mimoza-Plovdiv!Видях,че съм включена в групата.Като гледам съм ветерана /това,че не съм посочила годинките 40 на брой не е умишлено Laughing/.Започвам да ви чета,когато имам време, пък живот и здраве като излеза в отпуск ще мога и да пиша повече!
Успех на всички чакащи мами и чистито на родилите  newsm51

# 364
  • Пловдив
Момичета, кой отговаря за фейсбук, че съм пуснала молба отдавна, а още не съм в групата?  Whistling

# 365
Момичета, кой отговаря за фейсбук, че съм пуснала молба отдавна, а още не съм в групата?  Whistling
Mishinatorite - пиши им на лични и им кажи как ти е името там. Бяха помолили за това преди време, защото по имената не се ориентират кой кой е тук от форума.

# 366
  • Варна
Здравейте  мамчета!!! Simple Smile От известно време преглеждам форума, но чак сега  се наканих да пиша нещо и аз! Казвам се Люси , терминът ми е 01.11 и ще се радвам да се присъединя към групата!!!

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 17:34 от lusi ss

# 367
Здравейте и от мен днес!
И аз съм с две ръце за Но-шпато, златно лекарство. Аз пия магнезий от 1 месец насам, но никаква промяна не забелязвам - имам си контракции, особено вечер като легна по гръб и почват. Без Но-шпа не минава.
Относно влажността, в София  бяхме в ново жилище и 2 години след влизането, продължавах да вадя вода сутрин от влагоуловителя. Не спадна под 65 % влажността. Сега не ми се мисли. От океана сме на 100 метра и постоянната влажност вътре е 80 %. Дрехите ми мухлясват в гардероба за 1 седмица. И климатикът не помага. А и ад много се страхувам от настинки и все се пазя. Когато ни няма го пускаме, уж да суши..
Честито на миналите успешно прегледите!
Добре дошла на Снегурачка!  Simple Smile

# 368
Маринка, Дъгичка, добре ми е урината - няма белтък, а левкоцитите са 3/4, т.е. в норма Simple Smile Мерси, че попитахте Simple Smile Общо взето поредното разкарване беше. Нали уж пак трябваше да занеса урина, че не знам къде ми я пратили. Отидох си с контейнерчето и се оказа, че нямало нужда, били ми намерили резултатите. В  деня, в който съм ходила имало още една Теодора. Моята фамилия е Дончева, а нейната била Станчева и момичето, което ми даде резултата ми каза, че аз като съм се била обадила по тела съм била казала, че съм Теодора Станчева  Rolling Eyes Аз сякаш не си знам фамилията... Та... както се оказва, все ние сме виновни и сме в грешка, но най-важното е, че всичко е наред Simple Smile Успех и с твоите резултати  Peace

Иначе Маринка, днес нищо не изпусна от лекцията. И аз се чудя за какво ли отидох. Нищо конкретно не казаха за хомеопатията - за да се изпише нещо трябва на място да се отиде. Иначе дадоха списък с някои хапченца, които били уж универсални за различните заболявания, ама пак не е казано, че при твоето дете или при теб ще имат ефект. За всеки човек си имало отделно и трябвало да се открие кое е и затова като отидеш при хомеопат те разпитва обстойно за здравословното ти състояние, алергии, болести, приемани лекарства и т.н.
Рекламите бяха за пюрета. А другата за едни модерни устройства - бебефони, които следят и дишането на детето и Т в стаята иии не знам си още какви неща. Иначе имаше страаашшннооо много хора, но мисля, че доста като мен останаха разочаровани  Confused
Другата лекция е на 29ти - темата е "Кърмене"  Peace През август ще са малко в почивка и май в края на август щели да почнат пак лекциите.
Аз съм тук иначе, редовно чета, но ме мързи да пиша Simple Smile Жегата много ме мори и следобед все ми се доспива и гледам да си дремна малко Simple Smile Сега чакам племенничката ми, дядо й да я доведе от градина, та с нея да се повеселя малко  Laughing
Видях я твоята красавица във фейса, много е хубавка  Heart Eyes

Люси, гласувах и аз  Hug

Добре дошли на новите мами  Hug Леко бременеете и здрави бебчета през ноември  Peace

Честито на всички разбрали пола на бебчо  Heart Eyes

Рашина, това с краката е гадно  Confused Гледай да си почиваш повече и да ги вириш нависоко Simple Smile

# 369
  • София
     Да ви се поплача малко  Tired. Днес ходих до гинеколожката за продължение на болничния. Оказа се, че комисията е в отпуск и да ходя другаде. В съседната поликлиника не ме взеха, защото нямало места  ooooh!. После стигнахме до нашата поликлиника и там ме взеха, но само 20 дни, защото било общо ЛКК. Та другите 10 дни май ще пускам отпуск. През цялото време бяхме с Алекс, че не искаше да остане с пра-баба си. Накрая бебчо се обади с леки движения, които се виждаха през блузата.
След малко отивам да върна новото панталонче, че се скъса и то днес, докато сновях  ooooh!. Поне Алексче спи блажено и ще си остане вкъщи.

galinanik , ioli78, честити ви моми  Hug.

Снегурачка, честит ви момък  Hug.

lusi ss, добре дошла  Hug.

# 370
Dori защо ще взимаш отпуска? Просто като ти изтекат тези 20 дни  иди при твоята комисия да продължат да ти дават по 30 дни. Предполагам ще са се върнали от отпуска тогава.
Аз пък нямах никакви проблеми когато моя доктор беше отпуска - сестрата си ми написа болничния само ЛКК беше от други доктори. Вчера си взех поредния болничен и пак си пише моя доктор и другата докторка, която и преди си ми беше в ЛКК.
Ох момичета да ви се оплача, днес имах много работа, не усетих кога мина денят, а и за утре ми остана още мноооого. Поне така ми минава по бързо времето.

# 371
Привет, мамчета! Как я карате в тези жеги?
Аз излизам с малчо само рано сутрин до към 10 ч. и след това съм паркирана при климатика. Имам още 2 седмици отпуск, но за после не ми се мисли. Трябва да се връщам на работа, че приключвам един проект и няма отърване  Sad Направо не ми се мисли за тогава...
Моя бебок все още не е ясно дали е мома или младеж и все още нищо не съм поръчала от Ларедута. Дано другата седмица разбера, че умирам от любопитство вече.
Мисля да отида в МОЛ-а в съботата. Други желаещи от Пловдив има ли?

Dori , кофти ден си имала днес. Дано да можеш да си спестиш тези 10 дни отпуск.
Честито на всички разбрали пола на бебчетата!
Как е точно името на групата във Фейса, че нещо не я откривам?

# 372
     Да ви се поплача малко  Tired. Днес ходих до гинеколожката за продължение на болничния. Оказа се, че комисията е в отпуск и да ходя другаде. В съседната поликлиника не ме взеха, защото нямало места  ooooh!. После стигнахме до нашата поликлиника и там ме взеха, но само 20 дни, защото било общо ЛКК. Та другите 10 дни май ще пускам отпуск. През цялото време бяхме с Алекс, че не искаше да остане с пра-баба си. Накрая бебчо се обади с леки движения, които се виждаха през блузата.
След малко отивам да върна новото панталонче, че се скъса и то днес, докато сновях  ooooh!. Поне Алексче спи блажено и ще си остане вкъщи.

galinanik , ioli78, честити ви моми  Hug.

Снегурачка, честит ви момък  Hug.

lusi ss, добре дошла  Hug.

Ние май-ходим в една и съща поликлиника?
ДКЦ СВ.Св.Лука ли е твоята?

# 373
.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 20:38 от Мозче

# 374
...Като гледам съм ветерана /това,че не съм посочила годинките 40 на брой не е умишлено Laughing/.
Ей, за 2-3 бройки се намери кой да ме изпревари. Не че се натискам да съм първа де.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт