Отговори
# 225
# 226
  • В царството на мечтите
 smile3533

# 227
  • у нас
аз чакам някой да се появи да се оплача  Joy Joy Joy
вчера ви писах че ми се върти в главата един плод Crazy, е днес ще се пръсна от този плод Laughing ни тъй ни иначе hahaha

тази вечер с две колежки ще правим пищови за изпита в сряда Embarassed това няма научаване... Confused до сега за толкова години студентство не ми се е случвало нито да ми е противно да чета по някой предмет, нито да не запомням нищо ooooh! а с преписването съм скарана hahaha не могаааааа и това е  Crossing Arms имам мои колеги които са факири, аз дори да ми набутат пищов в ръката няма да смея да го погледна ooooh!
но умората и бременността си казва думата Confused...а ако ме скъсат и трябва пак да го чета това ще е кошмар Tired

ай оплаках се  Joy след малко почвам да чистя прозорци Crazy

# 228
Tommelise, и аз никога не съм могла да ползвам пищови, така че те разбирам  Hug Късмет на изпита, дано всичко мине леко!

На мен от няколко дена ми се случва, след като ходя до тоалетна, малко след това ми изтича по малко течност, нещо като засилено бяло течение, но е воднисто. Със сигурност не е урина, проблема е, че сега си помислих да не са околоплодни води и аз да не разбирам  Crazy Е, няма да бързам да звъня днес, че е неделя, но утре сутрин мисля да обезпокоя лекаря ми да видим какво ще каже. Дано е просто нормалното течение, което си го има при бременните.

Видях в темата на Октомврийките, че секциото на Димяни е насрочено за утре, дано всичко мине успешно и бебките да са добре  Praynig

# 229
  • у нас
Дано всичко мине нормално при Димани  Praynig

Danna_2010 дано да е това което си го има при бременни, но все пак за твое спокойствие се обади Peace и на мен ми се случва и аз същото съм си мислела Crazy

аз днес пера спалното бельо,одеялата, спалния чувал, олекотената завивка и пелените за бебето Heart Eyes сякаш започнах да ставам нетърпелива, въпреки разума който казва "мнооого е рано още" Whistling

# 230
Здравейте мами,аз чак днес ходих на преглед,защото както всеки месец ми променят часа,иначе сме си добре вървим добре,бебка е 1540 гр,но все още не се е обърнала и май май няма шанс-поне аз само така я усещам от момента на усещането Sad Доктора обаче каза,че ако остане седалищно,секциото което се прави е по-специфично имало няккви техники,за да се извади бебето и сега съм в един филм влезнала smile3514 Ако някоя от вас знае нещо по-въпроса нека сподели Praynig Иначе няма други проблеми-плацентата е добре,каза че околоплодните води са нормални ама седалищното е по-специално с опънати крачета е малката маймунка и така.Оф оплаках се,уж не се притеснявам много,ама пак си ми е на мисъл Cry

# 231
  • В царството на мечтите
оххх да се оплача днес се хванах да чистя и остана банята и аз и спря водата и вече 3 часа ч нямааа Crossing Arms

# 232
  • Словения
Здравейте, маминки   bouquetОтдавна не съм ви навестявала, но ми беше адски напрегнато напоследък - местихме се в нова квартира, междувременно изпити, абе лудница ooooh! Вече сигурно сте ме забравили Grinning, но ето ме влизам да напомня за себе си. Бая имам да наваксвам с четенето, ама май ще карам малко по диагонал, че съм пропуснала май цели 2 темички Whistling
Хубав ден ви желая и до нови срещи!

# 233
Здравейте,

днес ходихме да си вземем леглото от Вис Виталис и сега го сглобяваме и да ви кажа съм БЯСНА
Тия пачи там дето и без друго за нищо не стават ИЗРИЧНО ги попитах дали скрина за повиване може да се мести от ляво и от дясно - " Да , разбира се , няма проблем " - е няма ,ама има - НЕ МОЖЕ. и сега трябва да го забия в ъгъла, да ми е супер тясно,само защото за пореден път безкрайно некадърн, и необразован, и необучен персонал ни обслужва. Не мога да ви опиша колко се ядосах - сега чисто новото креватче трябва веднага да бъде побългарено,защото иначе не ми върши работа. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 234
  • Словения
Абе, момичета, при вас не е ли жега, къде скитосвате - цели 5 часа никой не е писал Heart Eyes
Сега малко понаваксах с материала, но още колко назад ме чака...
Пращам ви много прегръдки и силна позитивна енергия   bouquet Моля се и стискам палци за Димяни и нейните  принцески, мамите в болница и детенцето на bebche_fb да се възстановяват по-бързо, талисманчето Божидар да наддава бързо-бързо, за да могат час по-скоро да си го приберат мама и тате!

P. S. Ако знаете каква параноя ме подгони - абе гледам на първа страничка името ми и имената на още няколко мами оцветени в зелено и понеже съм малко гузна, че не се включвам много-много, викам си явно това е предупреждение - ще ни отписвате като нередовни hahaha и чак после загрях, че зеленият цвят е за мамите, които още не са научили пола на бебчетата си Joy Голяма съм  шматка ooooh!

# 235
Здравейте,

днес ходихме да си вземем леглото от Вис Виталис и сега го сглобяваме и да ви кажа съм БЯСНА
Тия пачи там дето и без друго за нищо не стават ИЗРИЧНО ги попитах дали скрина за повиване може да се мести от ляво и от дясно - " Да , разбира се , няма проблем " - е няма ,ама има - НЕ МОЖЕ. и сега трябва да го забия в ъгъла, да ми е супер тясно,само защото за пореден път безкрайно некадърн, и необразован, и необучен персонал ни обслужва. Не мога да ви опиша колко се ядосах - сега чисто новото креватче трябва веднага да бъде побългарено,защото иначе не ми върши работа. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А защо не го върнеш?

# 236
gala9, доколкото знам Аделината (мисля, че това си беше поръчала) наистина може да бъде със скрин, от която страна ти искаш. Не знам обаче дали при сглобяването избираш страната или като го поръчваш трябва изрично да кажеш от коя страна искаш да ти е. Аз бих казала още при поръчката. Но при всички легла от този тип(със скринове отстрани, независимо от марката и фирмата) може да се поръчват като си избереш страната на скрина (или поне във всички магазини казват че може). Най-добре, преди да се занимаваш с връщане и т.н. се обади в магазина и им обясни проблема, за да можете по-лесно да решите какво ще правите. А в краен случай, ако ти изглеждат некомпетентни, звънни направо на фирмата производител и се консултирай с тях по въпроса със сглобяването. Но в никакъв случай не се ядосвай, аз обзавеждах апартамент скоро и се нагледах на какви ли не неща. Като почнеш от сбъркани поръчки, неспазени срокове, липсващи части и какво ли не...Просто с мебелите и обзавеждането не си го слагай на сърце, почти винаги изникват подобни ситуации.

# 237
я и аз да ви се оплача за да ми олекне. Днес отидох да си взема детенцето от при майка ми и баща ми и какво да видя-бяха му наизлезли още пъпки.Много са странни - едни са като петна ,но се вижда и посредата нещо като пъпчица. Хванах си чантата , детето и в   ''бърза помощ''. Имаше страшно много хора , но аз като 2 в 1 си мислех , че съм с предимство. Излезе една от докторките и всички чакащи се втурнаха към нея едва не ни смачкаха , но и аз нахална прередих се и и казах , че детето е със странни пъпки да го види дали е шарка, алергия ли е или го е ухапало бълха. Тая като отвори една уста и ми се развика , а мен ми беше притеснен да не е шарка и да заразим и другите деца-имаше 4 или 5 . Ей момичета чаках час и половина и не дойде моя ред и си тръгнах . Най- интересното е ,че за това време прегледаха само 2-ма човека. Другото , което ме издразни много е че никой не ми направи место да седнеме и стоях права като на пост. А да речеш имаше доста придружители, които не бяха болни ама не разпльокали са се на пейката и ............. абе бясна съм . Може ли жени на по 40 години да седат и да те гледат с корем дори страшен и да не се сетят . Па мама му стара поне една от тях е раждала и знае какво е .

В крайна сметка утре сутринта ще го одведа при личната и ще видим какво ни е положението.

Пак се унесох с писането , но ми е по леко на душичката

лека и спокойна нощ и много сладки сънища    Hug

# 238
NKl, не е Аделина, а нещо друго  newsm78- май екатерина или нещо от сорта.
Надали мога да го върна, защото как да докажа,че така ни е казано и за да установим ,че има такъв проблем ние трябваше да сглобим цялото- не е в търговски вид вече. Ще се обадя утре да видя какво ще ми кажат, но ако се окаже, че е трябвало да се уточни при поръчката,а нас никой не ни е предупредил вече доста ще се разправяме. 

nansi_21, вече доста мами споделиха ,че никой не се съобразява с положението ни  - ами така е, просто културата и възпитанието са ни такива. Точно тези 40 г. жени са тези , които хем с личен пример ,хем с възпитание е трябвало да научат децата си, но уви ,за съжаление много са малко ( единици),които наистина са го направили . Много ми се иска ние да сме по-добри в тази част от възпитанието на нашите деца и съумеем да ги направим по-добри и услужливи.

# 239
И аз да се включа с оплаквания  Sad Sad
Направо не знам от къде да започна.Обрива ми продължава,но вече не му обръщам внимание.От няколко дни корема ми е ужасно твърд и усещам едно пукане(като газове) в областта на пикочния мехур.Усещам,че бебко се е обърнал  седалищно и се надявам той да създава тава пукане.Повръща ми се почти всяка вечер,нямам апетит. Освен твърдия корем получавам от време на време ниско в ляво или в дясно болка като при апандиситна криза(тези които са оперирани ще ме разберат)-мускулна болка така я усещам,чак на моменти ми се доплаква от нея  Cry
След всичко това в края на всеки ден ми е адски депресирано но се прикривам,за да не тревожа мъжа си,защото той милия трепери за мен повече отколкото аз самата  Tired
Ами накратко това е.Дано не съм ви натоварила много.
Лека и спокойна вечер от мен.

Общи условия

Активация на акаунт