Отговори
# 240
аз сутринта се похвалих как вече си спя непробудно и сега не ме свърта на едно място. Знаех си че не трябваше да се фукам ..... От тази голяма уста ще си патя цял живот  Mr. Green

охооооооооооооооооо   gala9, vany666, Krasis   от един отбор сме  Joy

# 241
  • София
Ама сме си бабички и ние с тези оплаквания Joy Joy Joy Какво да се прави, ще стискаме зъби и ще търпим както простотията на хората, така и дискомфорта...Още малко остана, момичета - леле, много бързо мина това време! За несъобразителността на хората има много примери - ние докато бяхме в Пирогов трябваше да дадем някаква информация на регистратурата, там имаше огромна опашка, отвори се ново "гише" и аз хоп - първа - да, но щяха да ме смачкат хората - те били наред. Като отворих една уста - беше ми причерняло вече - с огромния корем и с малко дете до мен, как не ги беше срам... Но си минах първа де... Така беше и пред кабинетите за изследвания - влязох си с предимство и това е, на вратата излишно пишеше, че децата са с предимство и като никой не се сеща да ми отстъпи реда си, то аз си търсех правата

# 242
brilliant, крем-карамел защо да не може? Той толкова време се пече... А тирамису как ми се хапва и на мен. И аз правех чат-пат по поводи разни - лесно и божествено на вкус!

nansi_21, колко мило е отношението на бъдещия батко  Heart Eyes.

Danna_2010, дано да си е просто обичайното за сега течение!

water4e
, е казвай пола вече де - да посинееш или порозовееш на първа страничка Wink.

vany666
, обади ли се на лекарката си? Поне за да те успокои за тези неразположения, че всичко е наред, ако е така.

# 243
добро утро, люляче пак ме е изпреварила  Laughing
момичета, да знаете, че по закон ви се полага обслужване с предимство в лекарските кабинети- бременни и майки с деца до 1 год - въобще не се притеснявайте да си търсите правата, щото ако чакате някой да ви ги даде - има да си чакате... ooooh!
http://www.zdrave.net/document/institute/patient_rights/_02_Comm … htm#_Toc101079998

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 08:22 от E.L.

# 244
Добро Утро!  Heart Eyes  Hug

Дано всичко с Димяни и бебките мине бързо и безболезнено и всичките да са добре  Praynig Praynig Praynig!
Аз станах в 07:30 и вече изчистих,пуснах пералня и чушките се пекат във фурната  Mr. Green ,а сега цял ден каква ще я правя  newsm78  Mr. Green !
 Hug Hug Hug За всички!

# 245
  • Варна
Danielkka, благодаря за закуската - полезна и апетитна.
Ако се чудиш какво да правиш, ами заповядай у нас, че ремонта сме го почнали  Joy Joy Joy
Работа има за целия китайски народ.

Успешен и усмихнат ден на всички! Дай боже с Димяни всичко да мине както трябва  Praynig Praynig Praynig

# 246
Добро утро маминки  Hug Hug Hug
Danielkka- Благодаря за закуската аз сега смятам да си забъркам едно кафенце, че да  ми тръгне деня дето се вика:)

Нека Господ пази Димяни и бебките и всичко да мине по живо по здраво Praynig Praynig Praynig

Danna_2010- При мен напоследък е същото положение с течението така към два, три пъти на ден ама да ти кажа мисля че е нормално, но ще попитаме все пак!
vany666 - На мен преди две седмици започна да ми става така точно ей така от ляво и от дясно прерязваща болка като се пораздвижа малко повече дори и да вървя супер бавно и корема ми се стяга и става много твърд, отидах при доки и тя ми изписа Магне B6 и нош па та сега съм по добре, но избягвам разходките че ме е страх. Питай твоето АГ Hug

Имам едно запитване във коя седмица влизаме в 8-ми месец защото докторката ми каза, че в 32-ра тука  http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=2041.0 - също така пише, че в 32-ра плода е в 8-ми месец, а на всички линийки излиза след 31-ва, че сме в 8-ми и не намирам логика защото ако е в 31-ва реално до термина остават 9 седмици, а ако се влиза в 32-ра са точно два месеца. Надявам се да сте ме разбрали. newsm78
Лек ден милички Hug Hug Hug

# 247
  • у нас
Айде и аз тук Hug и да почерпя  Sunglasses че по-добрата половинка от нашето семейство днес има ден ден  ura да ми е жив и здрав и да слуша повече Mr. Green

успех на Димани  Praynig

# 248
Да ти е жив и здрав рожденника newsm59

# 249
Добро утро и от мен! Днес съм изненадващо ранобудна Simple Smile
Tommelise, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!

# 250
Рали,честити ту рожденник,много да те слуша и помага за бебето  Mr. Green ,и да мисли за едно братче или сестриче после   Gift  party023 newsm59 nbirthday Tada  party002  bigdance2 Tada  costumed034  Party Time  ura
НАЗДРАВЕ
 Wine Glass Drunk cheers

# 251
Добро утро на всички.

Tommelise да ти е жив и здрав рожденника  nbirthday

Danna_2010- околоплодната течност мирише на белина или на сперма, така че може да провериш, но е добре все пак да звъннеш на доки

# 252
  • у нас
благодаря ви Hug Hug Hug
 като му честитих в 00:01 и му пожелах там дежурното дрън дрън и после да е още 200 год с мен Mr. Green и той само рече

" #Crazy лелееееееее 200, поне 100 да бяха  #Crazy "

и след това нали съм си шиле и веднага Crossing Arms

"добре, да си намериш нова по-добра жена и да ти роди момченце"

Laughing ама не ще др  Mr. Green вика "ти" Laughing та да се стягам в кръста Crazy

# 253
Хайде и аз да поздравя рожденика,да е жив и здрав,да се слушкате и да се обичате bdbaloni bdbaloni
Аз след всичко ,което ми мина през главата ви съветвам да питате и за най-малкото нещо дето ви притеснява.Околоплодната вода не съм усетила да мирише,слагат серум върху мокрото и ако се оцвети в зелено значи са водите.За жалост станах половин доктор.В МД лежах един месец преди да родя и после още 10,та се нагледах на какво ли не.Всеки ден ходим до болницата за сведения,всеки ден се раждат преждевременно бебета-отделението е пълно(Господ да ги пази,тях и техните родители)
За Димяни мисля и се моля,всяка възможна минута.
А вие момичета,питайте лекарите си,за всичко,което ви притеснява,не чакайте само да мине.

# 254
  • у нас
RYBI кажи как е талисманчето Heart Eyes чакаме новини и от теб и искаме снимка Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт