Отговори
# 255
За околоплодната течност не казвам от опит, а при мое запитване миналия месец доки ми каза така. Peace

# 256
Стискам палци за Димяни и за малките и момиченца. Дано всичко днес мине леко и безпроблемно. Praynig
Tommelise , честит рожденик! Жив и здрав да ти е и много да се обичате!   bouquet
Ние днес ще поръчваме най-сетне мебелите за заветната детска стая. Уж уточнихме дизайна и цветовете, ако не ми хрумне някаква нова идея междувременно. Лошото е, че ще я монтират след около месец, а на мен така ми се искаше да е по-скоро...Явно пак всичко ще е в последния момент при нас(като всеки път).  Flutter

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 10:49 от Ulia

# 257
Много е странно това като някаква водниста течност дето казвате...и аз имам такова, по малко и определено не е като бяло течение, нещо друго е...като гледам, че не съм само аз се поуспокоявам малко, но разбира се трябва да се пита и да се види от какво е. Аз за сега нямам възможност да си отида при доктора, но моля ви ако някоя от вас разбере нещо по въпроса да го сподели.

# 258
  • София
Tommelise, да ти е жив и здрав рожденика, да ти е вечна подкрепа в живота!

# 259
  • София
Момичета, ще си позволя да копирам поста на Ади от подфорума за близнаците - "Здравейте!!!

Димяни сега ми писа.Секциото няма да е днес,защото хемоглобина е прекалено нисък.Започват кръвопреливане,2 банки за сега,пък утре ще видят какво ще правят.Ще действат ден за ден Дано всичко е ок "

# 260
Момичета, извинявам се за нахлуването, но реших да ви споделя какви новини ни подаде преди малко ***Ади*** ( мамчето, скоето Димяни поддържа контакт от МД) :

Димяни сега ми писа.Секциото няма да е днес,защото хемоглобина е прекалено нисък.Започват кръвопреливане,2 банки за сега,пък утре ще видят какво ще правят.Ще действат ден за ден Дано всичко е ок

Не знам как да цитирам, но реших, че искате да сте в течение  Blush

Хубав ден на всички   bouquet

# 261
Димяни  Praynig

Томелисе  newsm59 и много да те слуша! Wink

Аз продължавам с боите!Като свърша ще ви кача снимка да ме похвалите Embarassed

# 262
Момичета здравейте и от мен!

За това течение което писахте вижте аз какво прочетох http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_708_0.html  защото и аз го забелязах, но моя лекар е отпуска и към края на седмицата чак ще му звънна..

gala9 , и аз когато гледах креватчетата за бебета много се чудех какво да взема, защото се опасявах че ще има много недоразумения, и накрая (по идея на мъжа ми) си го поръчахме при един дърводелец, тази седмица ще ни го докара, много съм доволна, направено е точно както искам, и дори ми изглежда доста по стабилно от тези който се предлагат масово по магазините!Много е лошо човек да пазарува, вместо да се зарадва  на покупката си, си къса нервите .... а персонала гледат само как да прецакат човек само и само да си продадат стоката!

Tommelise, да ти е жив и здрав рожденика!

# 263

Имам едно запитване във коя седмица влизаме в 8-ми месец защото докторката ми каза, че в 32-ра тука  http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=2041.0 - също така пише, че в 32-ра плода е в 8-ми месец, а на всички линийки излиза след 31-ва, че сме в 8-ми и не намирам логика защото ако е в 31-ва реално до термина остават 9 седмици, а ако се влиза в 32-ра са точно два месеца. Надявам се да сте ме разбрали. newsm78
Лек ден милички Hug Hug Hug

Аз си ги смятам от дата до дата.Например при термин 24.09 аз си смятам,че на всеки 24 влизам в следващия месец.

# 264
Здравейте!

Сутринта след като си взех душ, още не бях се облякла и ми изтече с избликване доста течност, буквално чак на пода капнаха 7-8 капки Rolling Eyes Много се стреснах, веднага звъннах на доктора и в 11 ч бях в клиниката за проверка. За съжаление след това не ми тече особено, но все пак имаше достатъчно на лигнина (лекарят ми каза да си сложа лигнин). Та пробата е - капват бром тимол, който е с цвят на йод и чакат как ще се оцвети. При мен си остана с цвят на йод, кафяво, съвсем леко обезцветено към зелено само по краищата, което и лекарят, и акушерката ме увериха, че със сигурност изключва околоплодни води. Ако били те, ставало цялото друг цвят. Прегледаха ме, нямам и разкритие, а утре ще мина и на видеозон. Успокоих се много, но ако имате съмнение като мен, поне видях, че лесно се проверяват нещата  Peace

# 265
  • у нас
Danna_2010 Hug това са хубави новини, че като прочетох началото на поста ти и малко настръхнах... сигурна съм че и утре на ехото всичко ще е ок Peace

Димани продължаваме с  Praynig

# 266
И аз недоумявам как може чак така да се засили обикновено течение, но добре, че е такова!

# 267
ДимяниHug
Danna_2010, добре, че всичко е наред. Peace
Tommelise, честит ти рожденик!  bouquet
Gala9, това за корема и на мен ми го казаха като бях в Майчин дом за амниоцентеза.Точните им думи бяха да не си пипаме непрекъснато коремите, защото матката била мускул и може да предизвикаме контракции.

# 268
Здравейте, мамита...

Аз сега се връщам от консултация и както всичко до тук си беше наред, се оказа че може би имам киста на плацентата  smile3518 Аз се паникьосах ужасно и се разревах пред лекарката, ама просто не очаквах такива новини. И лерката каза, че няма какво да се направи в такава ситуация и да не се притеснявам Sad . Каза ми, че ще следим нещата и другата седмица пак да отида да ме прегледа. Не можах да намеря много информация по този въпрос в нета, надявам се наистина това да не навреди на бебето. Поне той, милия ми е вече е около 1800 гр., което ме кара да мисля, че дори и да не може да порасте още много в коремчето - ще може да се роди. Ох, така се надявам като отида другата седмица да се окаже, че е грешка или поне да си стои там така и да не се разширява.

А относно раждането, оказа се,че и моята лекарка ще бъде в отпуск до края на Август. Та... не знам какво ще правя.

Дамяни, Praynig

# 269
NKl- Как така киста на плацентата, за добавячна плацента съм чувала даже и при мен беше така и го видяха като влязах в 5-тия месец на амниото при Карагьозова в МД София, но сега се оказва че няма нищо такова, но става въпрос че ако е такава гъба към плацентата (която е абсолютно същата на вид) е добре да се знае от лекаря който ще те изражда  защото тя се изражда допълнително (поне на мен така ми обясниха) за да не стават инфекции. Не се тревожи всичко ще бъде наред  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт