Отговори
# 315
  • у нас
при нас проблема е че като го питам какво иска казва "нищо" Confused естествено не става така и аз съм принудена да му купя нещо, щото иначе е тъпо да го оставя без подарък...
Щица при нас материалното не се цени Rolling Eyes ако му подаря нещо екстремно ще се изкефи много, но няма къде да го организирам Rolling Eyes той е човек на силните усещания. Като отидем на почивка се вози на всички видове екстремни водни спортове и т.н. аз треперя на  брега дали ще се върне цял ooooh!, но тук няма как да му организирам такова. иначе ще има да ме целува .... Heart Eyes ама де тоз късмет Rolling Eyes догодина има юбилей, аз пак няма да го остава без подарък разбира се hahaha (не ме слушайте кво говора че нищо няма да получи Joy), но ще бъде нещо.... ох и аз не знам... сега ще сещам че не знам дали работи картинга в нашия град- можеше да му организирам едно изживяване ooooh!

работиииии #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out и то евтиния - една обиколка е 0,80 лв и на всеки 10 печелиш 1 #Cussing out #Cussing out #Cussing out леле как щеше да се изкефииииииии ooooh! ooooh! ooooh!

за догодина ще помагате Hug Hug Hug

ей наистина се надявам  и за напред да пишем Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 13:07 от Tommelise

# 316
моята лекарка ми каза, че на ехограф коса не може да се види.

И аз така знаех, обаче вчера на 3D ехографа ми казаха, че има коса която се размятала насам натам Simple Smile Знам ли.. ама уж им имам доверие на тия доктори.

Утре отивам на тест за гестационен диабет Simple Smile. Разкостиха ме от тестове... това да си при познат доктор си не е работа....

# 317
  • у нас
на 2D не се вижда на 3-4D-да Peace

# 318
Ееех, това бънджи... Crazy Преди 8 години имах щастието да скоча от най-високото бънджи в света, цели 216м и беше едно от най-невероятните ми изживявания.  Party

Tommelise, щом не харесва подаръци това да му организираш нещо друго, екстремно наистина е много добра идея. Моя пък много обича подаръците, а и аз много обичам да правя.

И аз така знаех, обаче вчера на 3D ехографа ми казаха, че има коса която се размятала насам натам Simple Smile Знам ли.. ама уж им имам доверие на тия доктори.
Утре отивам на тест за гестационен диабет Simple Smile. Разкостиха ме от тестове... това да си при познат доктор си не е работа....

Странна работа...моята пък каза, че дори и на 4Д не може да се каже, а тя всеки път на 4Д ме гледа. Явно ще разберем кой крив и кой прав като се родят бебоците.  Crazy  Стискам палци за теста утре.  Hug

# 319
Я да ви питам - някой пазарува ли бебешки неща от чуждестранни сайтове? Да ми препоръчате някой?

# 320
какви неща?
аз след 3-дневно ровене по всички възможни сайтове, най-накрая открих подходящо по цвят зимно чувалче за бежавата си количка  newsm68 http://cgi.ebay.co.uk/BNIP-GRACO-Footmuff-Cosytoes-Cosy-Toes-/19 … sh=item2c53da6875

# 321
Момичета малко ми олекна като разбрах, че не съм единствената с разтроен стомах  Crazy Преди бременността беше обратно,с WC-то бяхме на Вие а сега....но ми се струва,че това е по-добрия вариант.
gala 9 на QUARTO съм и съм много разочарована(това е цифровата TV предлагана от Мтел).Като ми изтече договора я сменям  #2gunfire

# 322

Ами дрешки предимно. Наистина тук не съм срещала размери като за новородено, а едни приятели от Америка ми подариха много сладко миниатюрно гащеризонче. Та порових в един английски сайт и ми направи впечатление, че имат размери и за преждевременно родени бебенца чак! Да не се налага  Praynig Но ми се ще девойката да има поне няколко неща, които да не са й много големи в началото.

# 323
  • Варна
 Здравейте на всички, не съм писала скоро иначе ви изчитам.Имам голям проблем!Много ме сърбят срамните устни и около #Cussing out Embarassed мисля си че е от космите не мога добре да се обезкосмя и ми бучат ама не съм сигурна пък като се чеша, естесвено направо се разранявам.Незнам какво да правя,в петък съм на ЖК и ще и споделя може да са гъби....незнам вече!! #Crazy

# 324
Я да ви питам - някой пазарува ли бебешки неща от чуждестранни сайтове? Да ми препоръчате някой?
заповядай  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510998.0
от другата ми отчетна доста майки пазаруват от Некст, има разни промоции и намаления непрекъснато. аз от ибей съм взимала някои неща, пристигат за 4-5 дни и излизат доста изгодно дори и с транспорта. само трябва като задаваш изисквания при търсенето да маркираш "new", а горе-вдясно "p&p lowest first" - за да ти излизат тези които пращат и до бг.

пп все още бъркам ляво и дясно  Embarassed

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 14:38 от E.L.

# 325
E.L. , много ти благодаря  Hug

# 326
# 327
мерси Jani4ka  Hug

# 328
  • София
Здравейте и от мен!
Напоследък нещо ми се насъбира много работа и все не мога да се включа или да изчета всичко.
Гледам ,че сте обсъждали околоплодните води , и аз нали съм си една хипохондричка-психопатка ,само това ми и трябваше да реша ,че ми текът и на мен ,тъй като ми е обилно течението и все като леко подмикрила се чувствам.Но още не съм стигнала да звъня на доки.успокоявам се ,че така съм от доста време и ако имаше нещо ,досега щях да разбера или поне доки.

Гала9 ,купи ли си количката на Джордани?Отзиви?Как е?

Поръчала съм слинг на Dee Dee за една приятелка ,която трябва да роди всеки момент и нямам търпение а престигне , че да го пробвам и видя как изглежда  Laughing тъй като за себе си мисля да взема или такъв или на Лана .

Някой дали е забелязъл около него да е пълно с бременни или току що родили?Около мен е така като епидемия от бременни ,няколко приятелки и момичета от съседни офиси гледам също ,като отида във фризьорския салон е пълно с бременни ....Започвам да се чудя дали на мен така ми се струва или наистина всички са бременни.

# 329
Според мен тази година е някакъв бейби бум.  Grinning И покрай мен има много бременни и родили тази година.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт