Отговори
# 330
Според мен тази година е някакъв бейби бум.  Grinning И покрай мен има много бременни и родили тази година.  Peace
Тази година,аз,сестра ми,първата ми братовчедка и зълвата  Peace !Вече се чуда,коя още ще изфръкне  Mr. Green !
Важно е да сме живи и здрави,това са само хубави работи  Heart Eyes !

# 331
  • София
Наистина сме много бременни - миналата седмица бях на педикюр и мацката преди мен беше бременна, клиентката след мен - също, та педикюристката се препоти цялата - много тумбаци Joy
За подаръците - ние с милото сме с коренно различни вкусове, купувам нещо, той казва "О, много е хубаво" и след 1 месец виждам въпросното хубаво нещо да краси тялото на брат ми  Joy А като попитам милото казва на брат ми " Нали ти казах да не го носиш пред сестра си" Laughing(живеем в различни градове с брат ми).
Той на мен ми прави хубави подаръци, но дрехи и обувки си избирам сама - за него остават бижутата и екскурзиите Laughing Laughing LaughingИска ми се....

# 332
Абе мами за околоплодните води ....  Crazy
От няколко дни течението което имам като че ли започна да мирише  Embarassed Не ми докарва на белина както казват, но ... шашкам се.А  ще съм при доки чак в понеделник.Някой да има моето терзание(едно от всичките  Embarassed)

# 333
vany666 - според мен няма как да сбъркаш околоплодните води с друго. Аз също предния път много се притеснявах. Но един доктор, при когото ходих, ми каза, че количеството е много, няколко супени лъжици (така се изрази той) и наистина си течеше доста и горе-долу толкова, колкото описа.
Аз не съм чела отдавна, но ще се постарая да наваксам. Гледам малко по-малко да се подготвя за болницата.

# 334
Така ,значи ние сме станали едно   261uu за две седмици сме качили 600гр. и сега е 2160 гр. , явно сока доста си оказва значение  Laughingи доки каза,че от тук на татък трябвало да качва по 300-400 гр. на седмица ,а след 1 август почваме и записите всяка седмица. и ми правиха едно изследване " газов анализ на кръвта" -  newsm45 горката ми ръчичка, така се е подула сега и болииии, че се взима артериална кръв  newsm78 ,а не венозна - абе глупости, само се чудят как да ме тормозят.

geryaleksandrova, не съм я купила ,защото похарчих парите  Joy , но и да ти кажа мисля да взема Jane Nomad, защото е по-широка и още куп други неща,но ако искаш на лични

За бременните около мен още сутринта споделих,че много се разрастват  Joy ,ама прави ли ви впечатление,че като си харесате някоя кола и всички около вас на светофара са със същата, или като си харесам нещо друго, започва масово да ми се набива в очи, та и сега така- само бременни около мен

Наистина сме много бременни - миналата седмица бях на педикюр и мацката преди мен беше бременна, клиентката след мен - също, та педикюристката се препоти цялата - много тумбаци Joy

хахаххаха, та на мен самата козметичка ми е бременна в 5 -тия месец и онзи ден като бях на кола така се смяхме,защото и пречеха и двата корема и беше доста интересно( хубаво,че няма кой да ни снима)

vany666, тук не мога да ти помогна,защото си нямам идея как изглеждат тези води  newsm78

# 335
Flash Dance аз затова се успокоявам(поне се опитвам), че количетвото е само 1-2 капки  Rolling Eyes на ден и то тече почти 1 седмица.
Но съм чувала,че не винаги водите изтичат наведнъж а по малко и като ми е за първи път се шашкам  Embarassed

# 336
  • у нас
. Гледам малко по-малко да се подготвя за болницата.

аз съм готова baby_neutral сака е стегнат и чака Whistling може да е рано, но нека чака и да ви кажа че се чувствам по-спокойна. Peace Вече всичко е накупено и за бебето сега изпирам  малко по малко, гладя, прибирам и завивам Crazy като ми свършат изпитите (амин дай Боже... че вече подивях Crazy) ще се отдам на мъъъъъързееееееел и глезотии Mr. Green

я да питам мамите които са раждали... значи сега съм подредила един огромен сак с всичко, разбира се опаковано по отделно в пликчета и т.н. по-удобно ли ще е ако разделя моите неща от тези на бебето в два отделни  newsm78 (лично ми се струва да Peace).....но се притеснявам да не се размрънкат тез в родилното че съм помъкнала къщата Laughing

# 337
vany666, от четвъртък излизам в отпуск и тогава ще обикалям м-ните. Дано намеря нещо  Tired Досега хвърлям само бегли погледи ама нищо не ми хваща окото.
За бременните - не съм забелязала да има стълпотворение, но кумицата ми също е бременна /чакаме си кръщелницата в края на октомври/  Mr. Green  Ще бутаме заедно количките с двете дълго чакани бебета   Wink

# 338
да ви се изфръцкам - вече съм с нова прическа . Е нищо особено само пострижка. Като седнах на стола и ме пита как да те пострижа и аз и казах : Не се притеснявай и режи смело . Да ви кажа честно дооооооста смела си беше   Crazy

Абе голями сме ШМАТКИ - и аз днес си изкарах акъла , че ми изтичат водите. Даже и контракции ми се сториха , че имам , а пък и за капак имах и напъни , а то просто ми се ходеше на  smile3550 .Бях на консултация и доки пак ми гледа бебо и каза ,че за една седмица много сме пораснали , но миналата седмица беше обърната главично , а сега пак се е завъртяла седалищно Rolling Eyes . Има време пак да се преобърне няколко пъти . Казах му за'' изтичането на водите '' и той ми каза да съм спокойна ,че ще разбера като ми заистичат. Поне при мен първият път ми итекоха наведнъж и беше мнооооооооооого вода, сяла локва.
 И около мен има много бременни . Супер направо .

Милата Димяни как ли е? Дано всичко е наред .  Praynig Praynig Praynig

# 339
vany666, какво се шашкаш от 2 капки на ден, недей така. Аз се стреснах, защото имах изтичане, което го усетих да "избликва" направо, поне 1-2 супени лъжици, ако мога така да се изразя. Въпреки това - не са водите. Днес бях и на видеозон, лекарят ме огледа подробно, каза че водите са ми предостатъчно, а ако е имало изтичане, поне малко биха намалели.

Извинявам се, ако съм притеснила някого с тази история, аз всъщност исках да наблегна на това, че проверката на всякакво по-обилно течение е супер лесна и ако има съмнение - веднага се разбира  Peace

Tommelise, аз не бях разделяла нищо, те акушерките са ловки, преравят сака и намират каквото им трябва. При теб може и ти да си извадиш нещата, но аз нали бях секцио и те бяха вадили и за бебето, и за мен каквото трябва.

# 340
Tommelise - раздели ги в няколко по-малки. Приготви си една за самото приемане в болницата/ лигнин,нощница, чехли, документи.../, една торба с нещата които ще ти трябват по време на престоя/памперси, мокри кърпи,тоалетни принадлежности, помпа за кърма.../ и която ще ти донесат след раждането и една с нещата за изписването - твоите и на бебето.
 аз предния път бях отишла с една голяма торба и както бях с пълно разкритие и напъни трябваше да преравям за нощницата и чехлите/естествено бяха най-отдолу/, после пък след като родих, още съм на магарето и те ме питат "къде ти е лигнина", а аз само им соча с пръст "някъде там" Laughing

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 18:09 от E.L.

# 341
Аз си бях купила последния път и комплект за клизма, защото ме притесняваше да не би да ни подкарат на конвейр с тази процедура. Акушерките в предродилна зала изпокапаха от смях за моя сметка  Embarassed Не ползваха моя, но намериха и извадиха чисто нов комплект и го разпечатаха пред мен да не се притеснявам. После ме наричаха "онази с клизмата" Crazy  hahaha

# 342
много се надявам че ще пропусна клизмата - както и предния път  Praynig

# 343
Ох, на мен и двата пъти досега ми се пада "късмета" да ми я правят  Sick Сигурно и сега няма да ми се размине. Много е гадно.

# 344
  • у нас
мерси момичета за съветите. Аз съм странна птица и много мразя някой да рови из нещата ми(не че тогава ще ми пука), та може би ще послушам E.L. и ще ги разделя за приемането и за след раждането. Имам моя много близка приятелка която ражда скоро ще питам и нея Peace тя е акушерка даже Simple Smile това с клизмата... аз не мога да стискам hahaha да не оклепам пейзажа само Whistling

Общи условия

Активация на акаунт