Отговори
# 345
vany666, настоявай да ти вземат секрет, по-вероятно да са гъбички отколкото околоплодни води.
Клизмата и мен ме притеснява, никога не са ми правили. Но не е ли по-добре да ти направят все пак, нали имало опасност от "аварии" по време на напъните?

# 346
Tommelise, то пейзажа го оклепваш само в тоалетната, а там има кофа, с която може да се почисти всичко  Wink Клизмата поне минава бързо, кофтито е че след нея не винаги успяваш да си вземеш душ - зависи от болницата, ама кой ти гледа, колкото - толкова. То вече само раждането и бебето ти е в главата.

По повод на течението - моето както казах, от няколко дена е доста по-силно, а микробиологията ми е чиста, нямам  никакви гъбички и т.н. Според моя лекар понякога нормалното течение се засилва последните месеци.

# 347
  • у нас
въпроса е как ще стигна до тоалетната hahaha като ме пресвие и блокирам Crazy трябва да спра да се движа докато премине, а там няма преминаване... ама една тема подхванахме Joy
добре че сте вие малко да се поразсеям от този изпит тъп.... айде пак отивам малко да прочета нещо че утре ще си гриза ноктите

# 348
Tommelise, в Плевенското родилно от магарето за клизма до тоалетната има точно 3 крачки - ще успееш да ги направиш със сигурност  Peace

# 349
Важна си е темата  Laughing Особено за такива като мен дето не знаят кво ги чака...

# 350
  • у нас
знам я и колко съм се смяла на мамита дето не са се подготвили със салфетки в ръчичка преди клизмата Joy как притичват до сака и от крак на крак ровят в него.... а сега аз като се ошашкам и ще направя същото...хахаха

ох много ми е весело но отивам да чета Hug

# 351
ама темата наистина е добра и аз подкрепям  fata_morgana , че и на мен ми е интересно .

искам да ви покажа нещо - и ние сме лудо семейство и от сега се притесняват за детето близки и приятели,ама  ..........

Joy Joy Joy 'секви луди има

# 352
А, няма страшно, те сестрите подават там ако ти трябват салфетки, хартия и т.н.  Joy

Успех в четенето  Simple Smile

# 353
зависи кога ще почнат контракциите. при мен се беше получило така, че контракциите ме почнаха рано сутринта и си отидах нормално до тоалетната / аз всяка сутрин се отчитам  Crazy/, после хич не ми беше до ядене и отидох със съвсем празен стомах. не успяха да ми направят клизма понеже бях с почти пълно разкритие вече, но не усетих да има издънка по време на раждането  Embarassed

# 354
Чела съм, че някои хора си правят клизми в домашни условия, не че ми стиска, но може би бих била по-спокойна, ако можех да се оправя в къщи...
И докато сме по темата  Laughing се сетих как една приятелка ми разказваше как им правили клизми в дебелариума на Емилова с някакъв модерен апарат.
Ще се опитам да запомня и съвета на Tommelise  Peace за салфетката  Blush

# 355
Това, което можем да направим вкъщи е идеално обезкосмяване, че да не ни закачат там със самобръсначката поне  Simple Smile

# 356
Момичета от около 40 минути имам една силна болка в дясно към яйчниците и стига чак до кръста към бъбреците и незнам на какво се дължи, корема ми не е твърд днеска 2-ва пъти се е втвърдил но без болка. Пих нош-па пия си и Магнето и незнам ко да мисля взе да ме хваща шубето #Crazy ще почакам още 1 час и ако не отмине ще звъня на докторката.

# 357
  • у нас
gala9 тез остава и дарц-стрелички да си вземат Crazy

аз ако всичко върви по нормалния си път няма да отида да вися в болницата - ще ида и от врата на магарето Crazy сега др. е въпроса ако се пукне мехура а няма родова дейност Rolling Eyes

леле не знам при вас как е, но имам чувството че бебето е заякнало тук за два три дни  ooooh! мести се целия корем рита, побеснява ooooh! е как да чета Laughing като той корема ми подскача Laughing сигурно се нерви че е на диета Joy не е хапвало сладичко от 3-4 дни baby_neutral

# 358
deskutu, моите болки, от които съм ви се оплаквала, че се появяват нощем, често са точно такива, странични и много силни, само понякога са ниско долу в средата. Ти си се обади на лекарката непременно, но не се шашкай предварително. Peace

# 359
Ау, не те е срам, така да си мъчиш детето!  Аз преди малко обяснявах на 5-годишната дъщеричка на една приятелка, че бебето много обича сладолед и затова му давам. Освен това го ям аз и няма опасност да го заболи гърлото  Joy  Ама децата идеално ми схващат логиката.

Общи условия

Активация на акаунт