Отговори
# 360
  • у нас
от сладолед, пасти, торти, вафли и т.н. се сдобих със 7 кг за 2 м ooooh! всеки вика яж-ама ако кача 30 няма да родя бебе 15кг Confused и сега сме на хр. режим Laughingкогато ми се яде сладко- ям плод  да видим какво ще посочи кантара след месец Crazy

# 361
Tommelise, аз пък се сдобих с килца, без изобщо да ям сладолед, пасти, торти и вафли! Въобще не ям сладко, е, по малко шоколад понякога, ама рядко. Определено ти ми се виждаш по на далавера  Joy

# 362
Е,мами,легнах си от смях с вас.Мен пък ме търсиха в тоалетната,защото аз откъде да знам колко трябва да излезне(мислех че доста),и чувам акушерката да вика:ама имаше една бременна тук Crazy).Иначе наистина е по-добре да се обезкосмите вкъщи.
 Heart Eyes

# 363
  • Варна
Момичет апо повод клизмата, можете спокойно да си я направите в къщи има свещички за това казват се "Ева Кю" главната акушерка в окръжна ни ги каза за тези които се притесняват аз ги търся още по аптеките ам не намирам.Много са удобни и за тези които имат Toilet проблеми

# 364
  • у нас
айде край с четенето- квото знам-знам Rolling Eyes сега релакс Simple Smile взимам душ и сядам пред тв-то.... ми спряха Листопада #Cussing out сега само д-р Хаус ми остава. А след това ще преговоря малко материята за изпита с един епизод на от местопрестъплението Joy тоз Хорейшио по косъма ги разконспирира hahaha

# 365
О, още една фенка на любимия ми доФтор Хаус  Hug

# 366
  • Варна
айде край с четенето- квото знам-знам Rolling Eyes сега релакс Simple Smile взимам душ и сядам пред тв-то.... ми спряха Листопада #Cussing out сега само д-р Хаус ми остава. А след това ще преговоря малко материята за изпита с един епизод на от местопрестъплението Joy тоз Хорейшио по косъма ги разконспирира hahaha

ООО и аз имам режим на сериалите първо диема2 Хорейшо после Хаус по нова и пак хорейшо по нова и вече ми се спи ама след календар пак има хорейшо по диема2.Много ми е любим

# 367
  • у нас
Абсолютна Hug гледала съм дори по няколко пъти предните сезони Peace на мен са ми интересни и от към диагностика и терапия - всичко е изпипано като по учебник.... е др. е въпроса че понякога заболяването започва с един симптом, който изобщо не фигурира като протичане при окончателната диагноза Laughing важното е да има екшън и кръв да се лее smile3540

оууу викаш преговора може да е повече и с едно включване на диемата... бягам да се къпя

# 368
и аз го гледам/ Хаус/, дори имаме изтеглени почти всички сезони, май само 6-ти нямаме.  Laughing
а я си признайте - кои имат ферми ? че ми трябва да добавя няколко съседа за новото разширение  Laughing
това ми е емейла - моля добавете ме  Hug
elilisi@abv.bg

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 19:59 от E.L.

# 369
# 370
и аз го гледам/ Хаус/, дори имаме изтеглени почти всички сезони, май само 6-ти нямаме.  Laughing
а я си признайте - кои имат ферми ? че ми трябва да добавя наколко съседа за новото разширение  Laughing

Аз!

# 371
  • у нас
аз пък нямам такова, ама имам зоопарк Laughing

# 372
Момичета, да ви питам прави ли се някакъв преглед на гърдите преди раждането?

# 373
  • София

ООО и аз имам режим на сериалите първо диема2 Хорейшо после Хаус по нова и пак хорейшо по нова и вече ми се спи ама след календар пак има хорейшо по диема2.Много ми е любим

Това все едно аз съм го писала, ама в момента има реклами и ви чета. После ще пиша  Joy Joy Joy

# 374
Тоз Хорейшо бе Simple Smile

аз пък съм зациклила на дискавъртата на "по следите на убиеца" " серийни убийци"  "арестувани зад граница"

нали съм си полицайче влече си ме  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт