Отговори
# 375
      amiiii        аз съм фермерка Надя Дерлипанска . И на мен ми трябват още съседи май 3-ма за да си купя най голямия терен .
                       станахме доста фенки на  доктор Хаус и от местопрестъплението

ЛЕКА НОЩ       smile3524

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 22:07 от nansi_21

# 376
Е,мами,легнах си от смях с вас.Мен пък ме търсиха в тоалетната,защото аз откъде да знам колко трябва да излезне(мислех че доста),и чувам акушерката да вика:ама имаше една бременна тук Crazy).Иначе наистина е по-добре да се обезкосмите вкъщи.
 Heart Eyes

Joy  Joy  Joy
Между другото моя приятелка роди там където и аз ще раждам и каза, че клизмата въобще не е била неприятна. Водичка в дупето и после на тоалетната.  Crazy

# 377
А бе за клизмата и аз предпочитам със свещичките, но май не те питат. като отидеш е задължително да ти направят и да им кажеш, че няма нужда, пак ще ти направят. Само евентуално, ако раждаш с планово секцио, вече си знаеш да не ядеш 1 ден преди операцията,за да не ти правят нищо.

А иначе за килограмите да се похваля, че скоро може да не се случи такова чудо, но за 2 седмици съм свалила 2 кг, а бебето е качило 400 грама  Mr. Green

# 378
За клизма си говорите (уникална тема hahaha). Ами, според мен не е нещо кой знае колко неприятно. Вода със сапун (май) и после бързо в кенефа. Аз даже на два пъти ходих, да се "до изчистя". Единствено, не е приятно чувството да ти пълнят червата, ама 2 мин. се изтрайват някак си.
За багажа в болниците, не навсякъде е така.Поне в Шейново не дават с твои нощници, имат си техни (цветово разделени). Носиш си само нещата за престоя (каквото прецениш), памперси и мокри кърпички по един пакет. А дрехите за изписването за майката и бебето се носят чак на изписването. Не те пускат с тях в болницата. Абе, в общи линии искат минимум багаж да се носи. Нищо, че аз бях с цял сак де....
П.С и аз имам ферма, ама не играя (за когото има значение).
А пък аз съм фен напоследък, (откакто си сменихме кабелния доставчик) на zona reality и то специално на докторските предавания . То някои не са за гледане, ама мен ме влече. Има едно Baby ER, което е много интересно. Има всякакви случаи свързани с бебета. Tommelise , на теб сигурно биха ти харесали. Peace

# 379
  • у нас

А пък аз съм фен напоследък, (откакто си сменихме кабелния доставчик) на zona reality и то специално на докторските предавания . То някои не са за гледане, ама мен ме влече. Има едно Baby ER, което е много интересно. Има всякакви случаи свързани с бебета. Tommelise , на теб сигурно биха ти харесали. Peace

това определено ме заинтригува- дай малко повече информация   Praynig

на напоследък ми се върти в главата да взема да стана един педиатър Thinking

нямаме го този канал #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 23:31 от Tommelise

# 380
на напоследък ми се върти в главата да взема да стана един педиатър Thinking
Абе май не си е работа.... много ми е жал за болните дечица. Ама в крайна сметка жал не жал все някой трябва да се погрижи за тях.   Ние сме на нов оператор отскоро NET1 и те имат този канал zona reality там са предимно документални филми. Отскоро гледам и едно предаване за специализантите в болниците (е това е тъкмо за теб). Не знам обаче има ли ги тези филми в торент сайтовете.
Може би начина да я гледаш е да се абонираш за оператор, поддържащ този канал.
Я виж тук :http://www.uk.zonereality.tv/

# 381
# 382
Момичета, току-що установих, че без да искам съм пила Аспирин протект (макс. 3-4 хапчета) вместо гинипрала  ooooh! (външно много си приличат). Дали трябва да се притеснявам  newsm78? Опасно ли е за бебето? Аз нищо не съм усетила, но малкото човече ...  Дали съм му навредила? Ако знаете нещо, моля ви пишете ми?  Hug  bouquet Hug

# 383
Хейй калпазанки темата за клизмите в болницата  hahaha
Аз да си призная,срам не срам ако може ще си поискам  Crazy Като започнат напъните да не стане ууууупппсссс  Blush Не че в такъв момент лекарите не са виждали всичко,но все пак...
А за сериалите аз съм с 2 ръце за ХАУС а Хорейшо на изуст го знам вече.А zona rialiti оооо ама с новата TV  я нямам и  #Cussing out
Затова се принудих да мина на Discovery и Nat.Geografic

# 384
# 385
  • Варна

Добро утро!

# 386
Добро Утро момичета!
Снощи четох до много късно,а днес ми се спи и главата не си я чувставам  Tired ,в 10:00 започва държавния ми изпит  ooooh! .Моля за едни палчета,че много ще имам нужда от тях  Heart Eyes !
Рали,успех и на тебе  Hug!
Димяни,мисляте и се моля,ти си силна мамче  Praynig Praynig Praynig!   bouquet
Лек Ден  Heart Eyes !

# 387
Добро утро тумбачета Hug

Danielkka - Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedмисля че и Tommelise  беше днес на изпит и за нея едни палчета!!!

Димяни- С теб сме миличка и се молим всичко да мине по вода Praynig Praynig Praynig

Лек и прохладен ден на всички  Hug

# 388
Стискам палци на всички, които имат изпити днес. Късмет и успех ви пожелавам и после да се похвалите! fingerscrossed
Дано и при Димяни и нейните рожби всичко да е наред днес. Моля се за това!
Изобщо имаме нужда от един хубав и успешен ден, изпълнен с хубави новини и аз го пожелавам на всички ни! Hug

П.П. Днес имам много задачки в графика и вероятно ще прекарам целият ден на вън. Като се прибера довечера ще ви чета.

# 389
Добро утро! Аз днес съм от раннобудните,ама ходих да ми източат малко кръвчица и сега ще се чудя какви да ги върша,аз по принцип ставам към 11-12,понеже нощем немога да спя и заспивам сутрин ooooh! Виждам говорите за клизмите-отвсякъде чувам че не е кой знае какво,но виж катетъра много ме притеснява,някой може ли да каже за колко време е поставянето му smile3511
Успех днес мна ученичките ни  Hug
 Praynig Димяни
Лек и прохладен ден и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт