Честити месечинки на всички ! Много здраве и щастие - за бебчетата, а и за родителите им

Честит рожден ден на antoniqbg (на патеричка)

Честита 10та годишнина - Калаена сватба
на Tanija . Пожелавам ви много дълги години да сте заедно щастливи и влюбени 
Пепси

Относно пъпките Алекса ги има отгоре на главичката и тръгват надолу към челото. Като започнаха в началото да се появяват питах педи, а тя каза, че започнали да изчезват. Бяха малко, сега са повечко, едни такива червени. Имаме си и от тези беличките, но те са само по личицето и понеже казахте, че имало акне бебето не се притеснявам много, ама на моменти се чудя и се мая
И аз от вчера съм се вкарала в един филм - като се наспахме малката кашляше доста, а и нещо като че ли и беше запушено нослето, нямаше Т. Слоших и физиологичен разтвор и от тогава до вечерта не я чух да кашля. За всеки случай я заведохме на преглед, но не при педи(в отпуска е), а в спешното в Младост. Направи и доста обстоен преглед, след което заключи, че има фарингит и изписа Флудитек 2%. Когато отидох да го купя от аптеката започнаха да коментират, че те не биха дали това лекарство на толкова малко дете и, че ако го купя ще е на моя отговорност и съответно не го взех. Сега съм в шах! Тази сутрин Алекса отново сутринта като се събуди кашля 2-3 пъти и след това пак не е кашляла. Следобяд ще отидем при д-ра, който замества педиатърката и след това вече ще се чудя отново. Надявам се всичко да ми се изясни
. Другото, за което се терзая е погачата, както писах и в предишния си пост. Чудя се и кой да ми я умеси, и накрая може би ще си я поръчам, че то не остана време

Улях се с писането, ама като не съм се включвала повече от седмица ... Вече имам нет и ще се включвам по-често
!За къпането се къпем засега само със сапунче мажем се с мляко и гънките постоянно с крем ,защото и при нас се зачервяват.

сега спи за втори път малко по-продължително. Иначе не иска и да заспива, ако се унесе, след малко се събужда с рев. Все ръцете са му в устата (започнах да ограничавам употребата на биберона). Като почне да нервничи и да плаче, докато яде и на мен ми става гадно, чудя се какво да правя, на крачка съм да дохраня с АМ. Дано да удържа фронта. Гледам да не се изнервям и аз, че съвсем да затворим порочния кръг. Говоря му мило и спокойно, дано скоро се нормализира това мляко, че не знам още колко ще издържа. Четох, че отива 4-5дена

Добре че поне таткото тази седмица е в отпуска, че ми помага иначе незнам как щях да се справя.