"Слънце весело пече - МАРТЕНЧЕ ще ходи на море"(6)

• 25 592
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Антония, Мама ИВ, благодаря за честитките!
elzas, тази количка е за 2 деца и сигурно ще е по-тежка и неудобна от другите. Освен това според мен не ти трябва столче за кола към количката, защото вече можеш да я возиш полулегнала в коша. Но пък има само 2 положения на гръбчето, което ми се струва много малко.

# 661
Здравейте и от нас.Ние излизахме сутринта по задачки и сега сме вкъщи на климатика, че навън е истински ад.Мисля чак вечерта да излизаме.За това пщренце на Хип и аз мислех да го купувам, че края на месеца с картоф ще се захранваме, но вашият оопит ме позамисли.На други фирми не съм срещала чист картоф.Само на Семпер мисля, че бяха имаше, но дали няма да е същото newsm78Вкъщи честно казано не искам да й приготвям понеже нямам от къде да си набавя домашни картофи, а тези, които се продават........
Ахони, честита месечинка.Все така добро,здраво и жизнено детенце да расте.Както и всички други, които имат месечинки днес. Hug

Искам и аз да попитам нещо за количките.Ако не се бъркам Щастлива съм имаше Jane Slalom и искам да я попитам дали е сложила вече летния кош и ако да, как е с него?

# 662
  • София
Щастлива съм, не знам дало Панадола трябва да се държи в хладилник, аз съм го сложила за всеки случай.
Тинчето, мерси!
А може ли да се започне с морков и после да се давам морков и картоф?
Някой дава ли бебето си вода Девин розова? мисля да й давам от време на време, че понякога забравям водата като я преварявам и става голяма хамалогия да варя втора, да изстине и тн. Вчера 2 пъти щях да подпаля къщата.  Tired

# 663
  • София
Ани, аз давам розов Девин, с нея приготвям АМ на Коко, но не я преварявам.
Иначе може и с морков да се започне, после морков с картоф, тиква с картоф и т.н.  Peace

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 15:16 от *Антония*

# 664
Здравейте,

честити месечинки на порасналите бебоци   bouquet

Да ви почерпя, че днес имам рожден ден.

Вчера бяхме на консултация 6100 и 63 см, растем слаби и високи за сега, само 300 гр беше наддала за месец и малко, но доктора ме успокои, че била в границите и не трябвало да се тревожа излишно.

Elzas мога да ти дам координати на моя педиатър, аз ходя на частно при него, Д-р Кирязов се казва за сега съм доволна (тел. с кабинета 621 721).

И на мен ми пада ужасно косата, виждам се в чудо ама нищо не мога да направя за жалост  Sad

Аhoney аз давах преди розова девин на малката, но нещо ми миришеше странно една от бутилките и купих друга изворна вода, но не я преварявам вече.

При нас във Варна е някакъв кошмар, толкова горещо не си спомням да е било скоро и по цяд ден си стоим в къщи и чак към 19 излизаме уж по хладното.

Поздрави на всички  Hug

# 665
  • София
letiziq ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! няка цялото щастие на земята ти се стовари на главата!

# 666
Веси, честити рожден ден.Да си жива и здрава, много щастлива, обичана и сбъдване на всички мечти.
Трябва да се чуем да се видим като се поразхлади, че не съм ви виждала от родилното, а пораснахме вече Simple Smile
Ахони, и аз давам розов Девин без да преварявам.Аз давам от няколко дни, че преди това Симона не искаше, но явно в жегите и на нея й се допива

# 667
Ahoney благодаря за хубавото пожелание  Hug

Тинче задължително трябва да се организираме за една разходка, аз Симонка така и не съм я виждала още.  Hug Ще ти дам друг skype  да си пишем и да се организираме.

# 668
Честити месечинки, и най големи целувки за бузанка на Ахони   bouquet
letiziq  ЧРД и на теб, много щастлива и обичана жена да бъдеш!
tincheto не съм сложила още летният вариант, защото нали най легналото е под наклон от 45градуса и ми се вижда много. Но пък и нали коша за новородено си има опция за повдигане и я ползвам , така Никола стои легнал на 30 градуса и си вижда всичко. Но коша ни върви към умаляване  Laughing

За косата май и на мен ми пада, особенно Никола като ме докопа и по цял кичур ми оскубва без много много да ме е дръпнал  Tired И аз чакам да мине и се замислям дали да не се пострижа още по късо  newsm78

# 669
Веси, ще чакам скайпа.
Щастлива съм, не бях обърнала внимание, че най-легналото е под 45 градуса.Мислех, че е почти легнало, но не чак 45.И на нас коша ни умалява вече и се чудя докога ще успявам да я събирам вътре.Вече крачетата й стърчат лекичко.Иначе и аз надигам коша.Даже и на втората позиция го слагам.

# 670
Ох с тая количка пак голямо мъдрене ще падне. Така беше преди раждането и от толкова мислене и избиране, на ти сега - да се чудя какво да я правя тая количка. Искам нова.  smile3512

# 671
  • Сред обкръжението
Елзас аз не разбрах твоята количка каква е и какво не й харесваш?

# 672
ч.р. д на летиция-да си жива,здрава и много обичана майка и съпруга.
аз започнах захранването с морков на Гербер.много е вкусен.после взех на хипп морков с тиква и после тиква с картов.като 1 бурканче го давам 2 дена.сега всичко е яла и домашно пюре правя,като имам пресни зеленчуци.
мойта количка е чиполино перфекта.засега съм доволна,но ми е тежичка.да мине зимата и догодина ще купуваме летните.

# 673
  • Варна
Ч. Р. Д. Веси, да си жива и здрава, много обичана и глезена Simple Smile!
Забелязвам някакво раздвижване при варненските мами и реших и аз да се включа. Simple Smile Бобчо беше на 23-ти юли - 7600гр  и 67см, все още се кърмим. Педито иска да изчакаме със захранването, аз също не бързам нека да стане на 5 и половина и тогава. Доста е неспокоен в последно време, зъбките ни мъчат, жегата ни мъчи. То няма такова лято, ние стоим повече у дома, отколкото навън Sad.
Elzas - аз също много време избирах количката, някрая действах малко импулсивно, но съм доволна. Гледай да е лека и да има няколко положения на гръбчето, аз съм решила ако ми натежи тази по-нататък да си взема някоя на Cossato.
 Ahoney, браво на твоята сладуранка, тя е взезда отсега Grinning.
Синева  Hug
Hug Hug Hug на всички мами и бебоци, няма да избоявам да не пропусна някой.

# 674
ей момичета,забравих най-важното
да си се похвалим че имаме 2 зъбчета,избиха преди седмица и двете наведнъж.
сега като се усмихне миша се виждат,белеят си Grinning

Общи условия

Активация на акаунт