"Слънце весело пече - МАРТЕНЧЕ ще ходи на море"(6)

• 25 598
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
veni_sasi, браво на Ичка и тя звезда  Hug Да снимаш вестника д ани го покажеш, че не знам от къде да търся врачански в-к.

# 631
  • Враца
Ахони непременно Hug Hug Hug
Ти беше казала,че във списание Мама ли сте снимани?Във Враца го няма никъде ,свършило било #Cussing out

# 632
Мама Ив, има дни, в които спи като заклана, много добро дете, но има и такива, в които ми иде да си скубя косите.
НаНина – сигурно е хубавичка количката, благодаря ти много за отзоваването на призива ми.
Майчета гледам вече кръщавате бебоците – ние кога ли ще я кръстим нашата хубавица?! Ще си помисля по тоя въпрос
Карамелче – и аз не мисля скоро да замествам пълно млечно хранене на бузанката. Вигантол докторката ни каза да продължим да даваме, защото фонтанелата на Вики била все още голяма. По 2 капки сутрин давам.
Ахони, Гугалинка и на вас благодарска за отзива за количката.

# 633
  • София
Ахони непременно Hug Hug Hug
Ти беше казала,че във списание Мама ли сте снимани?Във Враца го няма никъде ,свършило било #Cussing out

изкупено е заради снимката на моята дъщеря  hahaha

# 634
  • Враца
Права си -тя е голям бонбон Hug Hug Hug

# 635
  • Сред обкръжението
Карамел Нашият педи реши да даваме по 1 капка вигантол през ден. Това решение го взе преди 1 месец. А относно заместването на млечно хранене каза, че за 14 дни максимум трябва да заменим обедното хранене със зеленчуково пюре.

# 636
Привет и от нас :–)

Относно Вигантола, аз давам по 2 капки, когато не забравя сутрин.

За количките, аз също съм доволна от моята на АБЦ Дизайн, но от няколко дни слагам Ева в летния кош и недостатък е, че няма легнало положение Sad  Преди не съм забелязала това. Ahoney, вашият модел има ли легнало положение? Защо не съм обърнала внимание на това...важно е за удобството на детето.

Поздрави!

# 637
Здравейте мамита   bouquet
Охооо много звезди сред нашите бебенца. Ама няма как нали са такива бонбони  Heart Eyes
Елзас моята количка е Jane Slalom също е триколка, но съм си много доволна и е доста проходима из Софийските улици  Wink Но аз си исках да е триколка, с опита ми с каката ми бяха омръзнали тези с 4-те колела. Иначе не ми стана ясно ти по олекотен летен тип количка ли търсиш вече или пак от по големите. Зя по лятна, но за мен за по голямо дете, не за друго а е по отворена и без борд отред имам Нео Нато, е няма за мен друга толкова лека, маневрена и удобна  Peace
Синева много ми стана мъчно за проблемите с девера. Момичетата на по напред са ти казали , няма нужда да повтарям затова много силно те гушкам  Hug
Ахони и аз мисля че си е наред панадола. В хладилника ли трябва да се държи  newsm78, че моя си е бил все в шкафа
Мама Ив бързо да се оправя Дара
Не съм успяла да прочета много на пред. Бяхме на почивка. Доспат и Велинград, мммм много хубаво беше. Вечерите си беше прохлада и се спеше , а тук е  ooooh!
Само дето сега съм с възпаление на лявото ухо и ми иде да си отрежа главата за да не усещам тази гадна болка. Как ли си го причиних, може би ми е влезнала вода от басейна. Tired

Отивам, че Никола ме зове
 Hug Hug

# 638
Майчета от Варна, моля ви кажете ми добър педиатър във Варна. Бебка има много ситен обив по гърдичките, по раменцата и по гушката. Или е от топлото или от едно мазилце за тяло, с което я мазах тук два дни. Много ми е мъчно за нея. Много е зачервена. Не знам на педиатър ли да отида или на кожен лекар. Ако е на кожен знам д-р Томов и знам, че е мого добър, но за педиатър на частно моля ви да ми препоръчате и къде е най-вече и как да се свържа.

# 639
  • Враца
Елзас както описваш обрива става въпрос за пъпчици от претопляне.Остави я тази нощ само по потниче да спинка Hug Hug Hug
Ичка беше така от предишните жеги-ситни пъпчици по гърдичките,раменцата,вратлето и гушката.Там където са повече гънките

# 640
Ох, Вени и от това може да е. Снощи е спала само по много тънко боди, днес цял ден е само по боди, не сме илизали никъде днес и в къщи е хладно, сега ще спи по боди потниче само. Но пъпчиците са повече от снощи и се притесних. Утре ще звъня на педиатърката ни, че тя е в София, пък аз съм във Варна и ако се наложи отивам тук някъде да ни погледнат. Благодаря ти все пак. Ще я наблюдавам.

# 641
elzas, не мога да ти препоръчам педиатър за съжаление, но можеш да попиташ има една тема  Педиатрите във Варна.Там има доста майчета, които пишат и все някой ще препоръча някой на частно.Мисля, че имаше доста доволни от д-р Соколова, ако не бъркам името.
При нас нищо ново.В петък бяхме на консултация.Станали сме 64см. и 6350гр.Биха ни третия прием на Синфлорикса и втори Пентаксим, че предния път нямаше.Лелеее, как плачка малката ми душичка направо сърцето и корема ми се свиха на топка.Не я бях виждала чак така.Беше ужасно.Че май и някаквоо кръвоносно съдче й нацелиха, че доста кръв тече.Ще се захранваме след около 20 дни.Педистърката каза да почна със сокче, защото не можело от течна храна направо на друга без да е опознала друг вкус и после картофено пюре, но аз ще дам направо пюрето.Притеснявам се, че още не се обръщаме и не сме започнали да крещим с глас.А зъбките май ни почнаха по-сериозно, особено днес.
Ами, това е при нас.Ходим от време навреме и на плажче.
Много слънчеви и морски прегръдки и целувки на всички от нас със Симона Hug

# 642
# 643
  • Враца
Тинче и Ичка не се е обърнала още,въпреки ,че е доста подвижна.Така рита с тия дебели кълки,че тресе спалнята,обаче изгледи за обръщане ТЦ

# 644
Тинче, благодаря ти. И аз чух за доктор Соколова. Ще видя утре какво ще правя.
А майчета, я още нещо да ви питам - малко след като родих и косата ми започна много да пада. Подстригах се, но не, продължава. И това все още е така. Скоро без коса ще остана, да не чува дявола. Мазах се с какви ли не лосиони, дори щях да прибягна до един, който майка ми си била купила преди време, може сега да ми се смеете, но.... от ветеринарната аптека. Не се намазах обаче, защото видях, че му е изтекъл срока на годност. Той е само някакви витамини, но нещо не смея. Какво да правя и аз не знам. НА кожен ли да ходя?!
И моята хубостница още не се е обърнала от гръб по корем сама. Обратното движение го направи няколк пъти, но скоро не го е прилагала. Надига се, мъчи се, но нещо не става. Сега като е по корем май иска да се придвижва, но вместо да го прави напред, по-скоро го прави назад. Милинката ми тя. Дано й минат скоро пъпчиците.   

Общи условия

Активация на акаунт