ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз останах много доволна от днешната лекция на 9м за кърменето.
Не сме се видяли в голямата навалица, жалко  newsm78
Благодаря на Евето, че се обади  Hug въпреки че не успяхме да си поговорим  Hug
Бебз, много сладък този Дан малчуган, да го нацелуваш от мен  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Ама като видях как го вдигна, направо ме заболя  ooooh!

# 106
 Като се видим утре в парка да разказвате за лекцийките ей Simple Smile! А аз май нямам тел. на никоя от вас, някой,който ще идва утре ще ми пусне ли на лични, да не се разминем нещо  Hug
А аз си поръчах да ми донесат от Германия /на мъжа ми брат му е лекар там/ столче за кола и лятна количка, ей сега ще ви пусна линкче. Аз за зимна реших че ще ползвам от каката, че е стабилна и голяма, а тази дето си я избрах е много лекичка.И ме удиви огроманта разлика в цената, излиза ми двойно по-евтино от Германия,отколкото същите тук Shocked
http://www.mytoys.de/Cybex-Liegebuggy-Onyx-Purple/Restposten/KID … a.ca02.25/1778904
http://www.mytoys.de/Cybex-Babyschale-Aton-Purple/Babyschale-Ato … r01.15.06/1778901

# 107
  • София
Аз също ще се включа за срещата Simple Smile.

Иринка, стори ми се че те видях да пресичаш Г.М.Димитров около 13ч. Беше облечена с черна блузка на бели точки  Simple Smile ако не съм се припознала де, че съм те виждала само веднъж на предната среща.

Аз съм била. Разхождах се в обедната почивка. Браво на теб - аз хич не съм добър физиономист.

# 108
  • София
mama Ma, пуснах ти тел. на лични. Дано само да не завали  Praynig
Много са хубави покупките ти, браво  Simple Smile А каква е количката на каката?

# 109
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ами аз предлагам, като се реши кои ще са вестителките, да се напишат имената им на първа страничка, нека са три момичета, да речем и всяка една от нас после да си контактира избраната от нея вестителка на лични, за да и получи номера. Предлагам да са повече от една, защото аз като раждах например, пратих на едно от момичетата вестителки в нашата тема смс, а тя номера променила и така и не извести. Та, да имаме резервен вариант. Добре е да са момичета с много ранен термин като Над или с мнопго късен към края на октомври  Peace

За писането след раждането. Ще дам за пример отчетната ни от август 2007. Имаме мамчета родили и през юли и през септември, продължиха да си пишат при нас и до ден днеше. Въпрос на личен избор е  Peace

# 110
Ако случайно завали, аз предлагам да не отлагаме,то времето е толкова променливо,че ... има едно цикламено кафе в страни от входа ,може там ...
Мирче количката на Миши беше МАГ /преди 6 год. бяха май-най-популярни те Simple Smile, но е като нова и цвета и всичко и реших,че няма смисъл от нова зимна и без друго интензивното ни ходене на вън ще е от пролетта...

# 111
Веси86, в крайна сметка от какво се оказаха, че са ти болките? Горката, щом се е стигало до бърза помощ, кой знае какво ти е било  Hug И какви са тези близнаци установени чак в шестия месец, тоя ехографист да вземе си стъпче дипломката! То верно че се случва да се обърка човек, ама чак пък в шестия месец  #Crazy Моя бебок примерно в 11 седмица го удвоиха  hahaha
Дано Димяни да е превъзмогнала стреса и бебчетата да са добре и хич да не бързат да излизат...

# 112
Момичета, аз пак усещам много силна тежест ниско долу и много неприятно чувство. Този път наистина е много силно. Мъжа ми звъня на доки и той каза веднага да тичам в болницата да ме видят. Приготвила съм си и багажче, ако се наложи да остана. Сега чакам мъжа ми да ме вземе и бягаме в Тина Киркова. Стискайте ми палци с две ръце. Много ме е страх.  Sad

# 113
Весита,не се вързвайте на идиотщината на другите!Мислете си за живота ,който носите  Hug
Димяни,подкрепям те с цялото си сърце Praynig
Варненки,утре заминавам за село ,а там няма конпютър.Ще отсъствам около седмица,затова ви пожелавам приятна среща  Heart Eyes
Хубави моменти на всички!И като се върна искам да чета ,че само готини неща са ви се случили  Heart Eyes

# 114
Noel, дано не е нещо сериозно, а просто бебочко да те притиска и от там да са болките  Praynig Hug

Надявах се да имаме някакви новини от Димяни. Дано вечерта им е спокойна   Praynig

# 115
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ноел, стискаме с все сила!  Hug Късмет и дано не е нещо сериозно!

# 116
Ноел, силно стискам палци всичко да е ОК,да не е нищо сериозно Praynig и да ти мине бързичко, ще чакаме да се включиш Hug

# 117
  • София
Ноел - дано не е нещо сериозно.

Веси 86 - тези лекари са ужасни. Какви близнаци, какви бъбреци...И как така ще те питата, дали си сигурна, че си в 6 -  месец? Да дойдат да видят моя корем - сигурно ще ме попитат да не би да преносвам вече  Wink

# 118
  • София
Ноел, много стиснати палчета, дано не е нещо страшно  Praynig и като се върнеш, пиши моля те
Ех, и от Димяни няма новини..........  newsm78

Вестителката с късен термин май ще съм аз  hahaha Терминът ми е 27 октомври  Hug

# 119
  • Варна
Момичетаааааааааа, много ме е срам, но се развалиха плановете за интервютата за петък   Blush Blush Ще бъдат в четвъртък  Blush. Тогава може да пътува колежката от София Rolling Eyes Става ли пак да ги разменим т.е да се срещнем в петък - уф много ме е срам !  Blush

Общи условия

Активация на акаунт