ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Ноел, успех мила, и дано всичко е наред!  Hug

Веси, жалко че не си отишла директно в МД, вместо да преживееш този ужас в спешното. Там винаги има дежурен екип. Дано лошото е вече зад теб!

Момичета, искате ли все пак да ви покажа колко по-лесно е да си правите темички за срещи в календара, вместо всеки път темите да се изписват в уговорки?

# 121
  • София
Мира аз каквато съм разсеяна добре че те познах, Дан е много сладък. Аз също вдигам Гого просто понякога няма начин. На лекцията беше и "Алис в страната на чудесата" и със нея само се видяхме. За следващия път може да отида по рано и да запазя маса ако  се разберем.

Ноел дано няма нищо притеснително

# 122
Ноел, надявам се да не е нещо сериозно  Praynig
Веси 86  за лекарите нямам думи  #Cussing out И аз миналата седмица стигнах до болницата заради бъбречна криза. Пусни си тест на урината, дали има кръв в нея се гледа, ако има значи е от бъбреците. Но бъбреците си болят отзад на гърба над кръста и отпред по ниско, макар че по едно време нямаше нещо да не ме боли. Провери си жлъчката и гастрита, може и това да е, защото те е боляло под гърдите. Мен и там ме заболя по едно време, все едно някой беше ми стъпил, направо се задушавах от болката. Но слава богу повърнах няколко пъти и ми олекна тази болка. Но така по принцип ме е болял гастрита при криза преди и според мен от многото лекарства на гладно просто и той се възпали тогава. Сега сигурно са ти дали рецепта, много внимавай извесно време с какво се храниш, има много инфо в нета за хранене при бъбречни проблеми, почети и се постарай да се храниш правилно, това ще те облекчи много. Надявам се скоро да си по-добре  Hug

# 123
Момичета, сега се връщам от прегледа. Прегледа ме дежурния в Тина Киркова. Прегледа ме единствено с пръсти, за разкритие. Оказа се, че нямам разкритие, но шийката ми е мека. Предложи ако искам да остана в болница, но не настоя. Каза, ако искам да си почивам вкъщи и ако нещата не отшумят направо следващия път да идвам с багажа и да влизам в болница. Не ме е гледал с ултразвук, бебето не сме го гледали въобще. Лягам си. Утре ще ви пиша пак подробности.

# 124
А и искам само още нещо да ви кажа: Не си пипайте и не си натискайте коремите - това дразни матката и предизвиква контракции. Лека нощ!

# 125
Ноел, дано да е това и да не се налага утре пак да тичате! Лека нощ ти пожелавам!  Hug
За писането в темата и според мен си е въпрос на избор. и ние от Септември си имахме юлки и чвгустошски бебета и пак си пишем заедно  Mr. Green
Весинка, ама какво е това чудо! То хвани единия, удари другия! аз честно направо се изсмях като прочетох, че са изкарали близнаци!
Това за вестителките е добра идея, но като цяло няма как да не се разберат хубавите новини. Всеки има поне на някой телефона.

# 126
Иринка, ние бяхме с колата иначе щях да ти се обадя  Simple Smile.

Веси86, дано повече да нямаш такива преживявания  Hug.

*Noel*, според мен това са контракции и аз имам такива усещания от време на време. Като усетя такава тежест и напрежение и веднага пия от разстворимия магнезий Диаспорал и след това си лягам на лявата страна и да чукна на дърво ме отпуска след 30-40 минути. Ти какъв магнезий пиеш?

Дано да се намерим утре ако вали.

Лека нощ и от мен  newsm46!

# 127
цял следобед бяхме по адвокати. положението в нашата система е такова, че нападателя се води потърпевш , защото е със средна телесна повреда, а мъжът ми с лека. сега закона защитава него. няколко пъти попитах нас кой ще ни защити оказа се че никой. заключението е следното: нападат те, бият те и когато на 2 юмрука отговориш с 1 за да защитиш семейството си се превръщаш в обвинен. след това младока още утре може да отиде и на нападне следващото семейство. не искам да живея в българия и се махам при първа възможност. това не е държава и не искам децата ми да израстват в такава мизерия и беззаконие. не мога да съм спокойна при това положение. утре някой вкъщи ще нахълта и какво трябва да му кажа заповядайте взимайте каквото си харесате, защото ако го докосна аз или семейството ми ще са виновни. разбирам, че момчето е по-тежко пострадало, но какво си е мислел като посегна на мъжът ми? че той ще седи и ще гледа? ами ако следващата жертва бяхме аз и ванеса? не ми се мисли. не мога да ям, да спя, постоянно съм с болки и контракции , както стоя започвам да плача. утре отивам в съдебна медицина за да си извадя и аз медицинско и ще водя малката на психолог. ще заведа дело за нанесени психологически травми едно от мое име и друго от името на ванеса. няма да го оставя само с 1 дело и ще го гоня този мизерник до дупка. това което причинява на семейството ми е просто безумие и не мога да си представя, че ще му се размине, а на всичкото отгоре ние ще трябва да му плащаме обезщетение.

# 128
Здравейте,влизам да прочета за новини за Димяни,но като гледам няма ,дано бебките кротуват.Ноел дано всичко мине и не се налага да ходиш пак! Лека нощ Hug

# 129
  • София
Ами попринцип то е ясно че няма всички да родим октомври, сами сме си избрали темата, а и някои сме сигурни че няма да е октомври но пак сме си тук, та си мисля че е правилно и тук да си останем Hug Май само Димяни пишеше и в други теми, освен нашата (и в септемврийската), но съм виждала хора, които се дразнят една мама да пише и при едните и при другите и затова не бих го направила Rolling Eyes

Веси, звучи кофти, ама няма ли някое цигане за 100тина лв да му смачка канчето на тоя поне да ти стане хубаво отвътре че сте възмездени поне малко Twisted Evil

Ноел, почивай си! Дано се размине всичко Hug

Днес два пъти пак ме реже много силно, първия повече и по някакъв по-различен начин от когато и да било Sad Дано има скоро новини от Димяни че вече и това напрежение ми идва в повече Tired Убедена съм че всичко ще е наред и пак ми е едно такова...

# 130
Здравейте, момичета!

Ноел, дано всичко да се размине и да нямаш повече притеснения!

veselina miteva , дано всичко се оправи във ваша ползва! Praynig

mama Ma , количката много сладурска! Wink

Много молитви за Димяни и двете принцески! Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 131
  • У дома
Няма ли новинки от Димяни??? Дано нощта мине добре  Praynig

За вестителките е супер идея, софиянки, варненки и бургазлийки, вие по се познавате от срещи, но ние които сме по една-две не се знаем.

Аз съм съгласна да съм вестителка, а и термина ми е ранен 23 септември.

Изобщо не съм си и мислела да се деля от вас, даже и в септемврийската не съм влизала да пиша, така че си оставам тук  Crossing Arms

Ноел, дано всичко е наред, почивай повечко

# 132
  • София
Добро утро, коремчета  Heart Eyes
то си е още нощ, де  Simple Smile Навън е тъмно и всички спят, само аз като бабите станах по първи петли  hahaha
Събудих се от глад  ooooh! това ми се случва за пръв път  ooooh! А и бебка се разтанцува, сигурно и тя е гладна.
Тази сутрин аз сервирам кафето и закуската  Mr. Green

# 133
Мирче,много си ранобудничка  Mr. Green Ама закусчицата си я бива  Crazy Party

Няма май новини от Димяни  Rolling Eyes Ами ще чакаме,лекарите си знаят работата  Hug

Ноел,радвам се,че си си вкъщи ,почивай повечко душичко  Hug  bouquet

Весе,спокойно вече ,тази бременност много нерви хвърли,а това не е добре нито за теб,нито за бебето,пазете се милички  Hug Hug

# 134
  • У дома
Добро утро и от мен  Hug
И аз съм се събудила рано-рано, бебчо отдавна се наспинка и му се играе.

Айде фрешчето от мен

Дано и днес новините са добри

Общи условия

Активация на акаунт