ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, коремчета!
Arim, Pozitive, страхотни сте тази сутрин!

Стискам палци и се моля за Димяни и бебчетата!

# 136
Добро утро Heart Eyes
Ама какви вкусотии сервирате, аз съм още на кафе ,но като гледам ще трябва да реализирам нещо като плодова салата , че много апетитно ми изглеждат мммммммм.....
Днес вече трябва да има новини от Димяни, истински вярвам че ще са добри Praynig Praynig Praynig
Независимо кога ще родя си оставам в нашата темичка, та нали сме си като семейство вече, само бебоците ни да са здрави няма значение че някои ще са каки и батковци Mr. Green
Ние снощи се бяхме събрали 3 семейства с дребосъци, голям купон настана и малката сега спи уморена, а аз се наслаждавам на спокойно кафенце без някой да лази отгоре ми  Sunglasses
Приятен ден Hug

# 137
Добро утро и от мен Simple Smile Аз продължавам да качвам и за почвам много да се притеснявам за тези кила. ИСкам да се спра на поне 15, а до сега в 6 мес. вече съм с 9 отгоре.  ooooh! ooooh! ooooh!
Започвам да се приготвям за лекцията в майчин дом, хайиде до скоро, и дано като вляза пак следобед има новини от Димяни  Hug

# 138
  • Сливен
добро утро и от мен
много кураж и прегръдки за димяни и дано новините са добри.Надявам се всички да сте добре и ви желая лек и безпроблемен ден

# 139
Дидудонска азз нямам нищо против и за петък за среща, нека другите мами от Варна кажат. Мен ако питате, петък да е ОК Simple Smile

# 140
Леле, Арим, каква закуска! Аз точно седя с къркорещ стомах и се чудя какво да хапна.  Laughing

Ноел, дано всичко е ок. Почивай си повече сега.

Дано днес имаме слънчев ден.Че с тоя дъжд вече не знам къде да ходя с Мила.
Може да се разходим към Созопол.

Стискам палци за Димяни, дано има хубави новини!

# 141
Добро утро и от мен. Днес ще пътуваме към Котел, а след няколко дни към морето. няма да имам възможност да ви следя,но ще се опитам да вляза от някъде да видя как е положението с Димяни.

# 142
veselina miteva, точно така, мила. Действайте и вие. Аз съм ти го писала и по-горе. Вие също трябва да сте активни иначе всичко отива в негова "полза". Пак ти казвам, ако имаш въпроси - пиши ми на лични. С каквото мога ще помогна.
Момичета, БЛАГОДАРЯ Ви, че стискахте палци. Явно оказа влияние, защото вчера на влязох в болница. Добре е, че нямам разкритие, но лекаря каза, че тия контракции не трябва да продължават. Сега ще си пия магнезия и повече ще си почивам. Снощи мъжа ми забрани повече да чистя и да полагам физически усилия. Останаха ми още 5 дни на работа, от които два няма да се работи, тъй като ще затварят сградата за изпити. Трябва да устискам тия три дни и после ме чака дълга почивка. Дано всичко е наред! Praynig Майка ми ще дойде другата седмица да ми помага с каквото може за няколко дни.
Vessi-barabesi, аз също съм с 9 кг. отгоре. Дано не минем над 15 кг. Първата бременност качих 12 кг. и изглеждах отлично. Не ми се налагаше да свалям и е 1 кг.
Аз също се чувствам като каца, но бебето ми е по-важно. То да е добре, после ще ги сваляме тия кг. Аз особено покрай 2 деца без никаква помощ съм сигурна, че ще ги стопя за нула време.  Simple Smile
Още няма новини от Димяни. Дано всичко е наред. Мисля, че ще е наред и скоро ще се радваме само на добри новини.
Pozitive, направо ме уби с тия фрешчета. Вчера пих едно много вкусно и сега пак ми се допи.  Grinning
Лек ден и само хубави новини!

# 143
Добро утро и от мен. Днес станах раничко заедно с милото да може да закусим заедно,че пак отиде на работа, а на вън е така мрачно,че пак мога да му заспя....И аз с килцата съм +9 и се надявах да не кача повече от 15,ама като гледам как вървя  май няма да стане.Снощи и аз получих контракции,но за щастие поотминаха....малко се претоварих през деня и може би от това. Продължавам да се моля за Димяни и дано имаме добри новини днес Praynig Чао за сега Hug

# 144
Добро утро и от мен!Днес пак е хладно ,ветровито ,опитва се да пекне,дано поне не вали да можем да излезем!

Чакам и аз новини за Димяни,мисля че сутрин решават секио или изчакват още един ден -та сега може да е мн важем момент-НЕКА Й  СТИСКАМЕ ПАЛЦИ И СЕ МОЛИМ ЗА ТРИТЕ!

# 145
Здравейте,
Ноел, много стискам палци всичко да се оправи! И аз като Орхид пия Магнезиум Диаспорал по 2 прахчета на ден, обясниха ми, че това е най-добрия магнезиев препарат в момента и се усвоява най-пълноценно.  Hug
За пипането на корема - мъжа ми много обича да ме гали по корема, това също ли дразни матката?  Tired

Димяни  Praynig Praynig Praynig  Hug

Момичета, ще ви споделя нещо, което на мен ми помага за напрежението, стреса, понякога и да си успокоя контракциите, ако са причинени от стрес. Знам, че на повечето от вас ще ви се види малко странно, но аз от доста години имам мои си психични проблеми и търся алтернативни методи за справяне.  Така че вярвам, че все на някоя ще са от полза, а хубавото е, че наистина носят облекчение.
Едното е есенциите на д-р Бах. Те са напълно съвместими с всякакво друго лечение, нямат противопоказания, ако комбинацията не е избрана сполучливо най-много да нямат ефект и не вредят. А иначе помагат за емоционални проблеми, тревожност , много неща. Има капки за спешна помощ, Рескю Ремиди, които при преживян стрес хармонизират бързо. Така че като съм в стрес и има опасност това да ми се отрази  икато контракции, пия от тези капчици. Има тема във форума - ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428898.0
Другото нещо е една техника, наречена ТЕС. Когато човек е уплашен и в стрес, формулира страха си с думи и потупва по определени точки на лицето и тялото, където според китайската медицина се намират важни точки и меридиани. Тази техника също хармонизира и премахва проблеми, които са на емоционална освона. По-напредналите лекуват с нея и хронични болести, ама за това трябва повечко време и не зная дали бременността е най-подходящото време за това.  Peace Темата във форума за ТЕС е тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277859.0

# 146
  • София
Няма новинки от Димяни...
Дано денят да е хубав за нея и двете принцески  Hug

# 147
Добро утро и от мен Hug.
И аз влизам да видя има ли нещо за Димяни, но това че няма сигурно е добър знак Praynig Praynig Praynig
Ноел, почивай си максимално  Hug
Веси, на теб стресът определено ти е в повече, моля те пази се , заради бебко Hug

# 148
Здравейте, красавици!

Noel - браво на мъжа ти  thumbsup  Даже, ако имате възможност, днес си спести разходките и готвенето  Hug
veselina - пази се, миличка, това с контракциите никак не е хубаво. Гонете го до дупка, този комплексар. Дано Ванеса също бързо се отърси от шока  Hug

Дано днес новините около Димяни и малките сладуранки са добри   Praynig

# 149
  • София
Момичета, имам си дилема с бъдещи болнични. Не искам да ходя повече на работа, но остава още месец и половина до майчинство. Как се ползва толкова дълъг болничен?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт