ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Арим, ако си ползвала поне един път болнични тази година, би трябвало гинекологът да ти издаде направо за един месец, а може и първо за една седмица, а после за един месец - 30 дни.  Peace Не би трябвало да има никакъв проблем. Но болничните листове на бременните ги издава само гинекологът, не личния лекар. И ти трябва да си следиш на кой ден ти изтича болничния и кога трябва да се явиш на работа - в същия ден трябва да отидеш да ти го подновят.

# 151
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро да е и от мен.

Спала съм като пън, без един път да се събудя и затова сега се чувствам доста отпочинала. Мисля да посвърша малко къщна работа и да се запътя към центъра на разходка. То друго няма и какво да се прави.
Мислях, дали да не отида за риба, да си хвана някоя и друга скумрия, че вчера ми се прияде, ноо е едно тако, всеки момент да завали и засега отлагам. Може пък следобяд да ми дойде кефа  Thinking

# 152
Арим, и аз като теб се събудих в 5:30 от глад, но ме домързя да стана и се помъчих да заспя отново Grinning

# 153
Добро утро ,
днес бая си поспах , ама гледам че още няма новиини от Димяни  Thinking
За срещата аз немога в петък , който и да е от другите дни , но не и в петък.
Noel дано всичко е наред, не се ли знае от какво са тези контракции ? То и аз от време на време имам някаква тежест и твърдост в корема ,но е за кратко.
Няма значение коя кога ще роди , нали по термина се гледа и наповечето от нас си  е за октомври така че сме си тук.   Wink
Аз малко ще домакинствам , лек и спокоен ден , макар и облачен и дъждовен   bouquet

# 154
Здравейте момичета )))
Най-после се включвам, 3 дни не бях пускала компата и сега се връщам да ви чета.

# 155
  • София
Наде, хайде довечера да ходим заедно на срещата.
Ако други момичета от Люлин ще идват, ще ми е приятно да се организираме и всички заедно, може и с такси, да си изсипем коремчетата на централния вход на Южния парк  Mr. Green
Хейли, ще дойдеш ли?

# 156
Здравейте мамчета  bouquet

Много сте ранобудни... Whistling Аз станах в 8, но докато пием кафенце и се завъртим стана към 10  Blush Валъо днес има работа и тръгна, ще се върне чак довечера и съм самичка. С кеф бих дошла на срещата, но той взе колата и съм вързана в нас  Crossing Arms Ако измисля алтернативен транспорт, ще се присъединя  Wink

Иначе пробвах да измия стъклата на новата дограма ( нали в четвъртък ни остъклиха терасата, за да има къде да суша зимата бебешкие дршки), ама нещо не смея много да се протягам...измих пода на терасата на колене, така по-подробно, за да ми е кеф да излизам  Party Сега почивам и чакам пералнята да изпере...

От сутринта надмичам тук с надежда да има вести от Тони, но няма..Дано всичко е наред  Praynig Никито още не се е будил от сутринта и ми е едно такова кофти, чакам го да ме побутне  Heart Eyes

Веселина - мисля, че трябва да се успокоиш! За доброто на бебчо, на каката и за твое добро  Peace Много навътре си взела случката - разбирам те, но не трябва чак така да реагираш в твоето положение. Вземи мерки за контракциите и мисли позитивно  Hug

Ноел - почивай си миличка! Всичко ще е наред, само не се натоварвай, мъжлето ти е златно - остави го да ти помага   bouquet
Бобче - ние другата събота ще се правим на рибари  Mr. Green Много ми е кеф да стоя край водичката и да слушам природата. Ако се пооправи времецето - отивай и не му мисли  Peace

Ехх още исках да пиша, ама... Като се сетя  Grinning

Надеее -  Hug  Hug  Hug

# 157
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте мами,

При нас цяла сутрин нямаше ток...и чак сега го пуснаха  Crazy
Бързам да прочета новинки за Димяни..., стискам палци всичко да е ок.  Peace
*Noel*, пази се и използвай всяка възможност да си починеш...не се претоварвай! Чудесно е, че има кой да ти помага.  Flutter
Аз снощи бях с ужасно главоболие.. ooooh! добре, че днес положението е по-розово...  Mr. Green
А за болничните какво да Ви кажа...онзи ден отивам на ЦЕЛК и ме питат как се чувствам, отговарям им -"Чудесно" и главната лекарка троснато ме пита-" Ми тогава, за какво Ви ги издаваме тези болнични, като се чувствате добре?!" Направо побеснях, тъй  работата ми е на 12ч. смени / вкл.нощни/  и задължително нося униформа....ми мина през ума да й отговоря-" Когато направите униформи на ластик, тогава няма да се налага!"  Crossing Arms Е, както и самата тя си каза, такава ни е системата и всички нередности са им пределно ясни.

Чудех се, как ще се познаем довечера, тъй като за мен това ще е първата ми среща с Вас  и после се казах, че всички си имаме достатъчно отличителен белег  smile3555 preggo

Хайде хубав ден и до довечера!   bouquet

# 158
Момичета, вие планирате ли пътувания с кола сега през лятото? Ние с мъжа ми много искахме да отидем с едно или по-скоро две преспивания до Кукленския манастир. Той се намира близо до Пловдив, по пътя за Асеновград. Но с напредването на бременността все повече се безпокоя дали това е добро решение. Страх ме е пътят - 150 км в едната посока, да не ми се отрази зле. От друга страна съм чувала, че 6-7 месец било удобно време за път  newsm78.

# 159
  • София
Мишанка, пускам ти на лични моя тел. Ще се намерим, няма страшно  Hug

# 160
Мирче и на мен да ти звънна да се разберем  Peace Аз обаче ще съм с детето да знаете Simple Smile

Радиии,не можеш ли с такси,или ти е далечко? Hug Hug Много ми се искаше да те видя  Cry

Аз реших да не пътувам това лято  Mr. Green Много ми е сложно всичко,а и мъжа ми ще е отпуска чак септември ,заради бебето Simple Smile Иначе мисля,че 150 км,не са кой знае колко много,друг е въпроса дали ще ти е удобно на друго място Елинка. Hug

# 161
  • гр. София
Привет и от мен  bouquet
Пазете се повече мамита, Noel
- внимавай,пази се и си почивай!!!
Veselina - за съжаление безумията са навсякъде, мисли по-философски и дано си го получи някак този негодник!!!
vesinka 86 -  Hug Hug Hug - добре е че  си отишла където трябва накрая; потресв и пълна некадърщина Sad са били онези, нямам думи!
Димяни, бебки - дано сте добре милички - чакаме новини
mama-smehorana-  Hug
взех си резултатите и няма песъчинки но има някакви бактерии  ooooh!, ще видим в понеделник какво ще каже докт., предпочитам да не го мисля засега и да се филмирам предварително;
Лек ден пупита, аз ще ходя да се видя със сестричката, но за довечера няма да успя  Blush, ще ви гледам на снимки;
И да не се пруморявате - стига чистили и шетали - има да летим после достатъчно....
Забравих - мога да съм вестител - аз съм за 29.10, най-рано

# 162
Наде, много ми се иска, там е такова спокойстие и тишина.  Confused Ние на море и изобщо на почивка тая година няма да ходим.  Ама вероятно ще се откажем заради мен.

# 163
  • София
Наде, пуснах ти на лични  Heart Eyes

И аз не смея да пътувам, не ми се рискува изобщо. Ще си чакам бебка кротко близо до лекарите, а ще пътуваме после с нея кооолкото си искаме  Heart Eyes

# 164
Oблаче, ако не си 10-15 дни преди термин пътувай си на воля. Аз не съм се спирала да пътувам. Важно е да се спира и да се почива. да се разтъпчиш малко, да не се заседяваш и мъж ти да кара възможно най-малко стресиращо. Иначе не виждам причина да не се пътува. Преди термин е кофти, да не вземеш по път да раждаш, иначе не виждам проблем. Ако се съмняваш, консултирай се с лекар.

После с бебе е по-трудно да се ходи тук и там, затова сега се възползвайте  Wink

Айде де, няма ли новини! Изнервя ме чакането......

Общи условия

Активация на акаунт