ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 799
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Айде де, няма ли новини! Изнервя ме чакането......

Няма, Оле  newsm78 И аз от сутринта следя, но засега нищо няма.
Чудя се дали да не питам Ади на лични, но не искам да досаждам. Тя явно е преди термин и не смея  newsm78

# 166
Момичета,бях на вън,за това не съм писала,но и Димяни не ми е пращала смс днес,което значи,че още са 3в1 и продължават борбата,а ние продължаваме с палците.Ако има нещо ново и различно,ще пиша веднага Hug

# 167
  • София
Ади,  Hug  Heart Eyes

# 168
Гледам за Димяни, но май нищо ново. Е, аз продължавам да стискам палци и на тричките, дано са добре и спокойни.
За пътуванията - не съм привърженик на идеята честно казано. Досега не бях се спряла - София, Родопите, чужбина... но в седми месец и след това е значително по-рисковано не зависимо дали бременността дотук е безпроблемна. Аз съм на магнерот от 4-ти месец и въпреки това не се спирах, защото се чувствах добре. Просто идва момент, когато ни честите почивки, ни разтъпкването помагат:) Ако питате лекарите - ще ви кажат да се въздържите.
Момичета, гледам че сте коментирали отново килограмите Sad Мен вече ме е страх да си погледна кантара!! Тази сутрин видях че съм прибавила поредния килограм  #Crazy Не знам какво ми става, не мога да се позная. Апетитът ми е нормален (за сравнение: по време на цикъл преди ядях доста повече), храня се здравословно по ред причини от 9 годишна, спортна и стегната натура съм, от 18-19 годишна не бях поемала нито едно килце независомо какво ям. А сега - 13 кг буквално от въздуха!! Само като си помисля, че имам още 3 месеца и ми прилошава. За инфо - на ден не ям повече от 4-5 филии хляб и то пълнозърнест, ям умерено плодове, зеленчукови манджи (повечето на пара или печени), почти не консумирам тестени изделия, макарони... сладко си хапвам, но не повече от преди, нахранването ми е основно със салати! И откъде тези кила?!  newsm78  

# 169
Облаче,мисля че можеш спокойно да си пътуваш,все пак 150км.не са толкова много.Аз пътувах 1600км.,прибрах се от Италия,с кола,преди 2 седмици Peace.Все пак се посъветвай с доктора си,за да ти е по-спокойно.
Ади,много мило,че ни информираш за Димяни,всички сме на тръни и чакаме новини!

# 170
как да се успокоя? вижте какво е излязло днес с в пресата

http://news.plovdiv24.bg/176384.html коментарите са ужасни, а информацията напълно греша всичко е обърнато наопаки. нас ни преследваха, нас ни нападнаха, детето ми е момиче не момче и съпругът ми не работи в това поделение, а в друго. пишат каквото им падне за да направят сензация

днес съм била на психолог с детето. не спи реве по цяла вечер, напикава се , станала е нервна, аз също не мога да спя. не мога да преглътна това, че Филип само с един юмрук си защити семейството, а те го изкарват рецивидист който си тормози семейството.

П.П. регистрирах се в сайта да пусна и аз коментар и ми изтриха веднага регистрацията. била съм блокирана. на какво ви прилича това?

# 171
Привет на всички!
Ади, благодаря за информацията - продължаваме да стискаме палци!  Praynig Praynig Praynig
Веселина, разбирам, че ти е много тежко, но помисли за детенцето, което носиш, твоето напрежение влияе и на него и на каката. Вярвам, че всичко ще се оправи, стискам палци и за вас!
Ние добре си поспахме тази нощ, но все пак като се прибра милото от нощна пак се шмугнахме при него да се гушкаме и сега определено съм отпочинала и гладна като вълк.
За съжаление няма да мога да дойда довечера, трябва да посетим родителите ми. Приятно изкарване ви пожелавам!
Лек ден на всички!

# 172
Мами и аз много се притеснявам за Димяни.Дано всичко е наред с нея и момиченцата  Praynig . От както го прочетах не смея да мръдна и постояно лежа. Трябва повече да си почиваме. Весе и ти не се притеснявай всяко чудо е за три дни. Медиите винаги са украсявали допълнително нещата или пишат без да са запознати със случай. Може би ,ако се свържеш с журналиста,който е писал статията и му обясниш как точно стоят нещата ще излезе и твоята истина на бял свят.

# 173
Ади, благодаря, че ни информираш за Димяни.   bouquet Дай Боже всичко да  е наред при тях!!

Момичета, благодаря за мненията за пътуването. Ще обсъдим с мъжа ми и дано да вземем най-безопасното решение.

И още нещо искам днес да ви попитам, вече за последно. Срам ме е че за такива глупости се разтройвам, на фона на това , че колко момичета оттук имат по-сериозни проблеми.   bouquet Знам, че не трябва да се притеснявам за глупости, но не зная какво да направя. Преди два дни си купих един сутиен на Триумф за кърмачки, който е малко по-твърд в обиколката около гърба. Души ме просто и не зная как ще го нося. От памук е. Изпрах го и се надявам да поомекне. Дали с носенето ще поомекне, или по някакъв друг начин? Защото е прекалено скъп за моите възможности - струва 35 лв. Това е най-скъпия сутиен, който някога съм имала, а пък не ми е удобен. Отделно ми е много трудно по градския транспорт, не мога да си намирам моя размер без банели и памучен, на нормална цена - 95 Е нося.
 Cry Ето този  е модела: http://www.triumph.com/bg/bg/822.html

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 14:48 от Анонимен

# 174
леле момичета какво било станало - веднага се усъмних, че има нещо от самото заглавие.
Милата Димяни, дано всичко да е наред и с бебенцата всичко да е нормално  Praynig  Praynig  Praynig
Незнам дали ще успея за срещата, а така искам да се видим.

# 175
Ади, благодарим ти за самоотверженото информиране за Димяни  bouquet

МОмичета, и аз се боря с графика за деня, дано да се класирам за срещата в 18.00 часа. Може ли някои да ми пусне на лични и на мен някакъв телефон, за да се намерим в парка ако евентуално не забележа струпването на пупита на входа;)

Стискам палци малките мишлета на Димяни да позчакат още малко, за да си увеличат шансовете и тя да е по-спокойна Praynig

# 176
Ами аз май няма да мога да дойда Tired Мъжа ми ми каза,че в 19 трябва да съм си у нас,че сме били канени на кръщене на негов приятел Sad Е това е чудесно в последния момент!Много ме е яд Sad
Ади мерси за инфото,то днес е и събота,така че може да го отложат до понеделник  Hug

# 177
как да се успокоя? вижте какво е излязло днес с в пресата

http://news.plovdiv24.bg/176384.html коментарите са ужасни, а информацията напълно греша всичко е обърнато наопаки. нас ни преследваха, нас ни нападнаха, детето ми е момиче не момче и съпругът ми не работи в това поделение, а в друго. пишат каквото им падне за да направят сензация

днес съм била на психолог с детето. не спи реве по цяла вечер, напикава се , станала е нервна, аз също не мога да спя. не мога да преглътна това, че Филип само с един юмрук си защити семейството, а те го изкарват рецивидист който си тормози семейството.

П.П. регистрирах се в сайта да пусна и аз коментар и ми изтриха веднага регистрацията. била съм блокирана. на какво ви прилича това?

и аз се регистрирах  Wink и пуснах коментар . какво като не съм била там - кой знае  Wink

# 178
Здравейте!
Довечера и аз съм на линия, но милото ще ме доведе с колата Wink
А сега лягам да си почина, че днес си направихме една 3-часова разходка и се чувствам като пробягала маратона Tired Crazy

Весе, тия са лунатици! Успокой се малко, защото и дъщеричката ти се разтройва. А и бебчо страда! Всичко ще се нареди, по медиите да си пишат #2gunfire , важно е какво се случва наистинаЧ

Praynig за Димяни! Дано бебките да са добре!

Момичета, до след 2 часа и половина Hug

# 179
  • Сливен
веси и аз видях статията,не се натоварвай много.
Този явно си е имал взимане даване с власти и дела,защото е запознат,моя мъж каза че в такива случай който пръв подаде жалба той е ищец и обвинител,така че се надявам с един добър адвокат нещата да се оправят.Късмет.
и предлагам ти да не четеш пресата,преди много години и на нас се случи нещо такова,само че с наказателно дело,сина ми беше бебе,а пресата изкара мъжа ми садист и изнасилвач,след 5 години на отлагане на дела нещата се наредиха и повечето обвинения отпаднаха в хода на делото.Така че ти влизам в положение,но трябва да се пазиш.   Hug Hug успокой малката,и ти се поуспокой.
НЕ ЧЕТИ ВЕСТНИЦИ

Общи условия

Активация на акаунт