ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз тъкмо разучих транспорта на маршрутките и мисля да дойда с 32. Милото ще ме закара до метрото, че отива после нощно и най - вероятно ще съм по - рано в парка. Но като гледам какъв облак се задава от към Стара планина, дано не завали. Някой спомена за розово кафе от страни на парка ако не се лъжа, да се чакаме там ако е лошо времето. Все още ли важи?

Облаче- предполагам, че ще се отпусне сутиена. Аз си купих сутиен за кърмачки, но от магазин на Конти за 15 лв. Колебаех се между две подгръдни обиколки и си взех по - малката. До сега винаги са му се отпускали сутиените в обиколката и за това. А за пътуването - мога само да Ви пожелая приятно изкарване. Ние мислим в началото на август да ходим на Ахтопол. Ще преспим при нашите в Стара Загора и няма да е много дълъг пътя. Въобще не ме притеснява пътуването.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 15:50 от irinopolis

# 181
Ние с малката ще сме в цикламеното кафе ако вали силно, ако само се е намръщило и прикапва може и на откритото кафе, което все пак има покрив отгоре ,точно до шадравана. Hug
Ради, мила ти в кой квартал живееш?
Мирче, ще ти разясня за болничните като се видим ,аз вече си взех от ЖК в Токуда, защото и аз не смятам повече да работя
До скоро Hug

# 182
  • Sofia
Здравейте,

не бях влизала с нет-а около седмица и едва сега успях да ви прочета.

за Дамяни  Praynig всичко да мине възможно най-добре!

Веселина този пак е тръгнал мъжа ти да бие, аз като бях бременна с дъщеря ми на 2 пъти ми налитаха на мен. Аз с големия корем и те налитат на мъжа ми и като го видят голям и тръгваха мен да бият /не че аз съм малка, но бременна жена лесно се напада/. Не успяваха да ме докопат защото мъжа ми ме пазеше, но ми е ясно що за народ ходи по улиците. Успокой се заради децата си...

irinopolis и мен ме притесняваше пътуването, но попитах лекарката и тя ми каза, че сега е момента да пообиколя и да не се наслаждавам на почивката си. Още не съм се завърнала в София, но до тук доста километри навъртях. Говори с гинеколожката си за твое спокойствие и поемай към морето...

# 183
Облаче, за пътуването хич не му мисли. 150 км. са нищо. Ние редовно пътуваме до Пловдив, миналата седмица и до Ст. Загора, да не говорим, че преди месец ходихме на почивка на о. Корфу с колата. Цяла Гърция прекосихме в най-голямата жега с кола без климатик. Аз си бях добре, на Дара малко по-трудно й понесе. А после като си помислиш - октомври ще се родят бебочетата, ноември ще започнем да ги изкарваме в студа, чак напролет сигурно ще започнем да пътуваме  Thinking
Аз няма да дойда на срещата, защото съм на работа до 18:30 някъде. Хубаво да се наприказвате и дано не ви хване дъжда.

# 184
  • София
Ноел, пий си нещата и то когато и както трябва! Димяни като не пи каквото й изписваха виж докъде се докара Rolling Eyes По-добре дори от нещо да ти става лошо, отколкото това...

Облаче, ние ще ходим след 2 седмици до Чепеларе, после до Гърция, може би до Охрид и после след 1-2 седмици в София тръгваме отново за българското черноморие Mr. Green Хич не се жалим с почивките, с над 6 месечн обебе вече по-трудно се пътува пък и толкова неща се носят че ще ви трябва камион Crazy

# 185
  • София
Над нас е насвиснал черен облак и мирише на здрав дъжд  newsm78 Чува се и далечен гръм  Thinking Аз май няма да дойда в Южния парк... ако е дъждовно му се губи смисъла  Tired Само ще се намокрим...
Ех, да му се не види...  #2gunfire

# 186
Да не се разминем като варненки предния път

# 187
За срещата, сега ми казаха че са затворили частта от улиците точно на входа на Южния парк и не може да се стигне с кола нито откъм Витошка ,нито откъм Бяла черква, а вън вали и няма как да се придвижим с детенце до там, ще станем вир-вода.... Sad, така че няма да дойдем и ние Sad(,много съжалявам, имах много голямо желание...

# 188
Момичета ако искате да пуснем нова анкета за другата седмица,тези които не можем да дойдем да се видим някъде или да си направим люлинска среща ли  newsm78

# 189
Люлинска среща  newsm44  love001

# 190
защо не, ако някоя от люлинските мами ни чака на входа на метрото ... Simple Smile ще дойдем ...

# 191
  • София
ХАЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Разбира се, дори може да си направим среща до метрото и като се съберем всички, ще ви заведем на някое хубаво местенце  Party
Момичета, дайте лекар в МД, който да води ЖК и да изражда. Закъсах го с лекарите, омотах се като пиле в калчища  #Cussing out
Този път не знам как да се оправя  Sad

# 192
  • София
Arim, ако няма да ходиш в близките 2 седмици на консултация вече можеш да си ходиш при избрания за раждане, макар че не гледат те по ЖК... Повечето израждащи искат да наблюдават от края на 7ми месец още просто. А вече от МД с ЖК само мога да не то препоръчам един дъртичък, много е зле с главата човечеца, ако случайно те е страх да не си попаднала на него като си избираш ще му потърся името newsm78

Някой въобще отиде ли на срещата? Ние сега излизаме и да ходим ли натам или не newsm12

# 193
Здравейте, мамчета! Аз отдавна не съм се включвала, че го ударихме на почивка и на гости. Много съжалявам да чуя , че Дамяни е в болница. да стискат всичките , колкото се може по-дълго Praynig Praynig Praynig.
Облаче, аз всеки месец минавам разстоянието Асеновград - София, като често се връщах и в същия ден. Ако нямаш проблеми с шийката на матката - пътувай смело. Четох някъде, че е добре бременните в по-големите месеци да пътуват легнали на задна седалка, така бебчо оказва по-малък натиск на шийката. Ас си пътувам седнала отпред, защото засега всичко е Ок. В четвъртък бях в София на преглед, пораснали сме и сме цели 877 грама Sunglasses Не е чудно , че коремът ми е толкова голям.

# 194
  • У дома
Не съм влизала от сутринта и очаквах новинки за Димяни, ама нъц..., дано е за добро.

Hug Praynigза Димяни и бебките.

Аз днес впрегнах мъжо да ми помага малко, даже му бях и сърдита сутринта и си поплаках, ама няма как иначе, разбирам го че е много изморен и използва всяка минута да си почине, ама не може и постоянно да казва има време. То има време, ама аз още малко ще мога да се движа така по-свободно и да шетам и подреждам вкъщи.

Легео, ами моя юнак като е вече 1,400, а

Общи условия

Активация на акаунт