ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Хайде,пак аз!

Димяни ми писа.Положението си е същото,водите текат,на системи си е,както и онези дени.Подочула е,че лекарите си говорят да й планират секциото за Понеделник или Вторник.Ако стане нещо преждевременно (за което се молим да не е така),ще изпреварят уговорката.Лекарите са казали,че не е от особенно значение колко са тежки бебките,по-важно е колко са развити.Добре,че успяха да сложат всички инжекций за дробчетата.

Представям си колко й е тежко без Рай и на какво се е нагледала в болницата TiredДано има сили да се справи с всичко това и с предстоящото след раждането Praynig Praynig Praynig

Момичета от Люлин,има ли някой от 5-и?.Аз живея също в Люлин и почти всеки ден съм на кафетата зад Мебелната къща.Ако има някое коремче на близо,може да си правим компания Hug

# 196
  • София
Ех, милата... Че е силна - силна е, ама... Насъбра й се многооооооооо  Sad
Ади, кой се грижи за Райън? Майка й нали работи...
Надето е от 5-и, аз съм от 6-ти  Hug
И аз ходя понякога на тези кафенца, но сега трябва да се върна на работа, поне за малко  Sad

# 197
Ади аз съм от 5ти Simple Smile имам момченце на 4 Simple Smile Може да се разхождаме докато бебо се роди пък и след това. Hug  bouquet

Трудно е наистина,но трябва да издържи.Сигурно и на Райън не му е лесно,но всички трябва да са силни за общото благо.Предай и специални поздрави и целувки  Hug Вярвам,че всичко ще бъде наред.

# 198
Милата Димяни,това очакване и неизвестност е ужасно мъчение за нея !Дано всичко завърши благополучно!Изпращаме й цялата положителна енергия! Praynig

Легео,браво за хубавите новини и размери Heart Eyes
Позитив,нормално е да е мн по голям твоя юнак,ти си толкова по напред с термина ,а сега заппочват главоломно да трупат килца .

Междудругото четох ,че от сега до края на бременността ,бебетата трупат маса и по -точно формират мастни клетки,та било особено важно какво ядем ,да не я демм мазни неща .Имало вероятност да е наднормено детето като порасне ! Thinking

Калинче,какви са тези 5 филии ,ами не е малко !максимум 2-3 !Ще ти се карам!

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 19:49 от pashic

# 199
Ох, дано всичко да бъде наред с Димяни и малките.

# 200
Дано устискат максимално положението с Димяни!
Аз днес бях горе-долу добре, но вечерта - пак болки ниско долу. Звънях на докторката в МД и много си говорихме по телефона. След разговора тя каза, че щом нямам разкритие, няма смисъл да вися в болницата и каза, че има голяма вероятност проблема отново да идва от бъбреците. В понеделник сутринта в 08,30ч. съм на преглед при нея и ще нося стерилна урина. Дано се размина с антибиотика, но по добре АБ, отколкото на системи в болницата за задържане.
Утре цял ден ще си почивам и ще си лежа. Нищо няма да пипна.
Веселина Митева, спри да четеш статиите в интернет и да се ядосваш. Негативните емоции много вредят на бебето. И да четеш, това няма да помогне.
Значи за пипането на корема вчера лекаря ми каза, че корема не трябва да се пипа и натиска защото дразни матката и предизвиква контракции, но не мисля, че ако понякога татито погали корема нежно и внимателно ще е проблем.
Аз много си пипах корема, постоянно галех бебето като се подаде отнякъде някоя издутинка, но доки ми забрани. Sad

# 201
Pozitive , браво на твоето юначе! Ще гледаме да ви догонваме. Wink
Ох, много късмет изпращам на Дамяни и на двете принцески, дано дочакат плануваното от докторите време, защото сега всеки изминал ден им дава възможност да доизграждат малките си органчета  Praynig Praynig Praynig
Веселина, спри да четеш и да се тревожиш, паметта на хората е кратка, утре ще пишат друго из вестниците, а твоите тревоги се отразяват и на Бебо и на дъщеричката ти.

# 202
 Praynig  Praynig  Praynig за Тони и бебките!
Ади -  Hug

П.С. И аз много често си галя коремчето, особено като подритва малкия отвътре...Конктракции нямам ( май  newsm78 ) - четох какво представляват и много се притеснявам да не би да ми се появи някоя и да не разбера...  Tired

Валъо се прибра и в 19:00 заспа на дивана в хола, та му давам аванс още половин час и ще го будя, че искам да правя вечеря, което ще отноме още около час...

Позитив - 1,4 кг. - ехааа   bouquet
Ноел - само почивка миличка, добре си решила  Hug Стискам палци всичко да е наред!

# 203
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Дано все така продължават да остискват положението с Димяни, всекиден е от значение  Praynig

Аз се прибрах предимлако озверяла от глад, че откакто ядох динята сутринта, нямах време да хапна после нещо. Поразходих се, времето беше чудно, пийнах еднабезалкохолна бира с приятелка и така. Купих си тиквени семки от турците ис ега мисля да си почопля с още еднабезалкохолна бирка.
Да отида на риба не остана време.

# 204
pashic, ама нали знаеш онзи хляб на джейелпи, пълнозърнестия, целия в пори, с тънки малки филийки, аз от него ям - та 4-5 от тях не са много май  newsm78.. и то на ден. Главното ми ядене е сутрин, останалото е в по-малки порции през деня. Ама аз и преди така си ядях де:) Моя мъж тоя хляб може да го изяде на закуска целия  hahaha
И аз някъде четох, че бебоците сега трупат подкожна мазнинка и кожата им се опъва - започват да приличат на това, което ще видим когато се родят  Hug
Ноел, и аз усещам натиск ниско долу, почти до влагалището... Четох, че това вероятно е главичката на обърналото се вече бебче, но доста се стреснах, защото в четвъртък следобяд бях почти непрекъснато с контракции и взех два магнерота вместо един. Бях на преглед, но лекарката ми каза че няма нищо обезпокоително, да почивам и да продължа с магнерота. Опипа матката, но за разкритие не ме погледна. Много е важно да не се навеждаш или да посягаш нагоре, също така не търкай корема си с гъба за баня или други неща докато се къпеш. За галенето не ми е казала че не може, но да не потупвам! Аз от доста време само нанасям олиото за стрии и избягвам да втривам дълго дълго...

# 205
  • У дома
Дано Димяни да устиска до понеделник, вторник и не се налага по спешност да ги вадят в почивните дни.  Praynig Дано тя и бебките са добре  Praynig

# 206
Дано Димяни и бебките да са добре!!! Пожелавам й много кураж и сили!  Heart Eyes Hug

Момичета, много благодаря, че написахте мнения за пътуванията. Аз ако се навия, ще пътувам полулегнала на предната седалка. Ще помисля още, но ми дойде кураж, че мога да го направя.

Иринополис, благодаря, дано да поомекне като го понося, иначе ще трябва да го подаря и да си потърся нов.

Аз си търкам корема с гъба, макар и леко...  Confused Обаче спирам, и да си пипам корема също...

# 207
И аз се присъединявам тук да чакам заедно с вас да мине по-бързо времето   bouquet

# 208
Хм, не го знаех това за пипанетп на корема.
Понякога се навеждам или клякам, ама как иначе да си закопчая сандалите, ще трябва да го измисля.
Имаше ли софийска среща?

# 209
kalinche, точно това ми обясни и на мен лекаря вчера. Два пъти ми направи забележка да не пипам корема и оттам тръгна разговора за това. Жалко, че не съм го знаела с първата бременност, не го знаех и досега. Аз потупвам и галя, втривам крема за корем и т.н.  Crazy Колко грешно е било това!
Момичета, ама аз и при оргазъм получавам контракции, но те са абсолютно безболезнени. Сега, разбира се, спираме секса задълго. Поне докато не се разбере какъв е проблема  или не отшуми, но ако го подновим - значи оставам и без оргазъм. Confused Crazy

Общи условия

Активация на акаунт