ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Момичета да ви  отговоря аз. Това е СПЕШНОТО отделение на Варна. Един път пребиха един лекар от спешното и не съжалявам за това. Щях да си загубя мъжа заради тях преди две години. Там са абсолютни некадърници. Във Варна в спешното по добре да не попадаш................  #Cussing out
Весинка, много съжалявам, дано не се повтаря и да е нещо инцидентно, бебка да е натиснала нещо  Hug

# 91
vesinka86, това е ужасно! Бива ли такава некадърщина doh bash , дано не се повтаря!

pashic, благодаря ти, мила, за отговора! Дано всичко мине гладко Hug

# 92
  • Stavanger,Norway/ Varna
Божеее, това с Весинка изби рибата, ама може ли такова нещо  ooooh! #Crazy. Че и близнаци видели те, направо думи нямам  ooooh!

Аз днес на работа имах много тежък ден, но предупредих, че ако още един такъв ми се случи, без да съм подкрепена с още една колежка за помощ, си вдигам партакешите и с болнични, а те да се оправят. Заради това, сега пак съм с контракции, тъкмо ги бях стабилизирала и с болки в цялото тяло  #2gunfire

Яде ми се нещо специално през последните дни, но немог ада разбера какво и взех да се измъчвам вече  Crazy

Сетих се и още нещо. След случката с Димяни и това, че повечето влизат скоро в 7ми месец, какво ще кажете, вече да си сложим щъркели на първа страничка. Доброволки има ли  Grinning. Аз бих се цанила, ама едва ли някой на мен чак до норвегия ще ми звъни  Crazy

# 93
ОК, значи, следвааща среща на Варненки е на 15.07.2010 Норд, 17,30 като час мисля че е ОК Simple Smile

# 94
Какво правят доброволките? Embarassed

# 95
Мисля, че си дават телефонния номер и когато някой роди им праща смс, и те информират тук в темата. Май  newsm78

# 96
На първа страничка се изписват момичетата ,които желаят да са вестителки!
вариант1-на лични пишим  на която си изберем да ни пратят телефона си.
вариант2-Ако пък самите мами не се притесняват могат да си изпишат телефоните на първа страница ,но в предишна отчетна където пишех нямаше желаещи!
вариант 3-изписват се телефони на желаещите и след 1-2  дена се изтриват!

# 97
  • София
 newsm44 newsm68 Доброволствам! Heart Eyes Все ми е едно как и къде ще е телефонът, имам два и ще дам този, който иначе не го използвам за друго Whistling И без това съм ужасно често във форума Crazy Иии, колко хубаво smile3501

# 98
Аз съм доброволка и без това ще родя септември живот и здраве,ще си поседя вкъщи та ще имам време да се включвам с новини Simple Smile Само кажете какво трябва да направя  newsm78

Няма новини за Тони,жалко.....

Весинка,миличката ми тя,измъчили са те тези некадърници. Hug

# 99
  • София
Аз нямам нищо против да съм вестителка  Hug само че ще ми е трудно да изпратя телефона си на всички, а не искам да го публикуваме на 1 стр.
Може да го изпратя на няколко маминки и те на други, някак постепенно да се разпространи, така че никоя мама да не бъде пропусната  Heart Eyes
vesinka86, какви страхотий разказваш самооооооооо..........  ooooh!
Не ходи повече там, ако можеш....... Сега притихна ли болката? Добре ли си?

# 100
Момичета, а когато бебетата ни се родят, пак ли ще се съберем в една тема всички или някои ще се пръснат в септемврийската, други - в октомврийската?

# 101
Аз си мисля да си остана тук с вас Ноел,с вас съм споделяла всичко досега Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug И ви обичам много,много,много!

# 102
  • София
Ех *Noel*, това зависи от тези, които ще родят през септември  Simple Smile На мен ще ми е много мъчно ако се разделим, но бебетата ще са в различни месеци и е логично  newsm78
А Димяни ще е при Юлките  Simple Smile Но нищо, стига само всичко да е наред с бебките  Praynig

# 103
Хоп и аз в новата темичка, чак сега сядм пред копютъра  Wink
vesinka86,надявам се да нямаш повече такива преживяваня, и за пореден път се обеждавам,че на тия лекари да им нямаш вяра #Cussing out
Веси много е неприатно това което ви се е случило #2gunfire,но не се ядосваи трябва да си спокойна заради бебчето
Димяни Praynig Praynig Praynig
Аз останах много доволна от днешната лекция на 9м за кърменето.
Ами за сега толкоз от мен

# 104
Момичета, а когато бебетата ни се родят, пак ли ще се съберем в една тема всички или някои ще се пръснат в септемврийската, други - в октомврийската?
няма такова нещо, всеки където иска там ще бъде само да са ни живи и здрави бебетата! Praynig   Ще сме си пак в октомврийки! Peace

Общи условия

Активация на акаунт