ОКТОМВРИЙСКИ мами стискат силно палци на Димяни!

• 27 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, сладурски коремчета!
Съни, успех, мила, с колата и дано я оправят вече!

Аз трябва да отида до поликниниката да си подновя болничния, дано не ме умотаят нещо, че мойта лекарка е отпуска и тряба да се разправям с една бабичка на 120 години, дето те гледа все едно си й взел пенсийката ooooh! , ама какво да се прави...

Дали ще имаме днес новини от Тони?

ХУбав ден ви желая и стойте на сянка Hug

# 631
Леле, какви шоколадови изкушения рано сутринта....

Ние вчера ходихме на "истинска" сладкарница, от тия дето миришат на пасти вътре.
И си похапнах също нещо с много шоколад.  Embarassed

Цвеличкова, честито, много е хубава количката. Аз на Мила бях взела в черно и розово и
добре, че не ме изненада. Сега обаче розовото ще го сменям, ама още се чудя с какво.
Не искам синьо, ще видим.

Момичета, търся си хотел в София, само за една вечер. Някакви предложения?
Гледах един на Цариградско, Експо нещо си, знаете ли  къде точно се намира?

Лек ден на всички, аз съм на педикюр и маникюр след малко.
А довечера ще гледаме Българе.

# 632
  • София
Milla Elaine мисля че е точно срещу Метро на Горубляне където е пазара за коли

# 633
Добро утро!
Цвети, да беше писала поне име и къде я има тая торта, направо там щеше да ни е срещата днес smile3521

Данитка, сутрешна разходка (кафенце) в квартала? Flutter
Да,да,да  Mr. Green

Никаква връзка с нито един от телефоните  Rolling Eyes

# 634
  • София
Арим, мисля и пая от праскови да направя, но ме затрудняват грамажите на продуктите. Моля те кажи ми с по  - народни мерки колко брашно и захар слагаш.
Аз си купих кантарче от Фантастико (струваше някъде около 20-25 лв.), защото доста се бях разгорещила в кухнята преди бременността. Меря всички продукти на грамаж, но специално заради теб довечера ще премеря и ще префасонирам мерките в по-народни и ще ти ги изпратя. Дано да ти хареса  Hug

# 635
  • гр. София
Добро утро!
tsvelichkova - честита придобивка!!!
Sunny - този "майстор" да вземе да оправя нещата, че ако му наскочим тук от форума, ще му стане тясно.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
tzzzveti - страхотна закуска

Milla Elaine мисля че е точно срещу Метро на Горубляне където е пазара за коли
- там е хотела newsm10
пък снощи, да ви споделя, след вечеря - скоромно - леща и диня за десерт- сори, че пиша за ядене, и като получих един сърцетуп - мерим кръвно - 120/70 - пулс 113  Shocked; имах чувството че ще ми се пръсне съцето, хем съм на климатик по-цял ден, кво ми стана ..., а тази сутрин кръвното ми беше 100/55  newsm78; нещо съм се побъркала;
Лек ден на всички, дано не ви се налага да се печете на жегата;
Ще следя за някоя новинка от 3-те момичета

# 636
Добро утро, мамчета!

Честито на Димяни. Да са живи и здрави малките момичета, да растат бързо, за да радват мама, тате и батко. И на Димяни бързо възстановяване.

# 637
Добро утро мамчета  Grinning

Съни - и от мен имаш стиснати палчета да е малък проблема с колата и бързичко да го оправят! И никакви пари да не има даваш, ей  Naughty
ЦВеличкова - честита количка  Flutter Аз много бих се радвала на твое място, даже сигурна бих въртяла кръгчета из къщи да тренирам  Crazy Сигурно звуча като шматка на мамчетата, които вече са бутали колички, ама нали ще ми е за първи пък и на всичко се радвам  Hug

hailie - дано свършиш бързо работа с болничния, че с тези поликлиники  ooooh! Пък викаш и бабчика...абе уцелила си десятката - купи й едни очилца ( от тези с диоптър за по 5 лева) та да го напише бързо и да си ходиш  Hug

Ех, как ви завиждам довечера за срещата  Crossing Arms Дано успея да дойда, ама 18 часа да стигна от Слатина до Люлин..ще го мисля Wink

Навън е адски топло - имайте го предвид  Peace
Бебзз -  95Е ??? Лелеее...аз още си нося старите сутиени  Sad 75 Б, ама вече май май 75 ми е леко опънат, но нямам излишни пари да си ги сменям...но чашката си остана Б...

Мила - ами Евето добре ти го е обяснила Експото, но наистина е на Цариградско...защо не проверите в комплекс Царско село на Околовръстното - има и басейни и било супер готинко  Peace Чакай, ще се поразровя за сайт...

Ето намерих :  http://www.tsarskoselo-bg.com/index.htm
Доста скъпичко, но незнам в Експо как вървят цените..Прецени си  Wink

До след малко...

П.С. Как ли са Тони, Викито и Валето??? Дано и днес имаме новинки  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 09:48 от RadiValio

# 638

Ако търсиш по-централно, хотел шипка, до хотел Родина е много приличен и е единствения с по-прилични цени за в центъра. Трябва обаче предварително да се види дали ще има места, защото винаги е пълен.

# 639
  • София
Аа, Ради, това не аз, някоя от по-високите мами беше, и аз съм 75-80 Crazy Миналата бременност 80Д ми беше малък, а по-големи не намерих Joy Сега почти нямаше цицорастеж и си седя ц/д, обаче щом досега не си сменила чашка да видиш като родиш, мъжът ти ще е  smile3508 хихи напълнят ли се ставаааат..... Whistling

Мила, Акорд е г/д близо до центъра. Какво искате - по-добри цени или по-добър хотел? А и зад Плиска има на по-добри цени доволни хотелчета!http://www.hotelganesha-bg.com/BGReception01.htm

Missely ако вдигнеш кръвно наблюдавай го и стане ли повече звъни на лекар. Доста е опасно.

Докато пиша малкият намерил на мъжа ми кофичката от кисело мляко (вчера пи и явно на холната ниска масичка трябва да се остави) и като се обърнах.. По пода, по килима, а дребният се връща от кухнята - и там едни големи млечни петна smile3511 Ходи лази сега, че да си отсервираш е само за глупавите хора, той е над тези неща smile3515

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 10:11 от bebZz Kiryakova

# 640
Тръгнах аз да правя шоколадовия сладкиш с майонеза, че от сутринта ме зарибихте. Направих го, даже в тавичката за печене го сложих, реших да си оближа едното пръстче и  ooooh! добре че го направих. Соленооооооо  Mr. Green. Как е станало не знам, но в буркана, където си слагам захарта съм изсипала сол    chef. В момента ползвам една по-едра сол и напълно прилича на захар, само на вкус е различно. Как ме мързи сега всичко да хвърлям и да мия. Пък и нямам продукти за нов, сега не знам какво ще ям  Cry

# 641
tsvelichkova, браво бе, много готина количка! Wink
За сутиена - аз носех 75Б, а сега чашките са ми малки. 
Аз тази сутрин прекалих със закуската, ама беше много вкусна... Embarassed
Milla Elaine, разбира се, че ще си хапнеш. За какво иначе се ходи на сладкарница?!

# 642
Ние вчера ходихме на "истинска" сладкарница, от тия дето миришат на пасти вътре.
И си похапнах също нещо с много шоколад.  Embarassed

Цвеличкова, честито, много е хубава количката. Аз на Мила бях взела в черно и розово и
добре, че не ме изненада. Сега обаче розовото ще го сменям, ама още се чудя с какво.
Не искам синьо, ще видим.

Коя е тази сладкарница дето ти хареса?

За количката аз ще съм живот и здраве на розово с лилаво -на Бебе Комфорт!

За хотела ,ние като ходихме миналия месец ,първия път в понеделник спахме в Експо ,направо на влизане е ,мн е удобен и мн хубав,а сутринта закусвахме в градина страшно ни хареса 180 беше нощувката.Второто ни ходене същата седмица в петък директно отидохме там ,но хем нямаше ток и не знаеха коя стая да ни дадат ,хем бяха вдигнали цената на 220 лв,постояме половин час и ни писна ,не се знаеше кога ще дойде тока и отидохме в Парк Хотел Москва-100лв беше ,банята и стаята бяха чисти ,за една вечер става!Ние и без детето бяхме втория път и сутринта в 8 се изстрляхме ,та нямахме претенции!

# 643
  • Русе
Честита радост на Димяни. Бързо да порастват принцесите и мама да се възстанови да им се радва  Hug

# 644
Сега ги видях хотел Шипка и Акорд ,ами добре са и стаята е по 86 лв. Shocked Толкова евтино в София мислех ,че няма.Момичета тогава като ви питах да и препоръчате нещо,защо не казахте ,ще ви се карам ,никой тогава не ми писа! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт