Звездни компромати-67

• 53 415
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Канаваро е мой, нямам претенции за Роналдовците Simple Smile
Aуу, ти ли си, Бруте? Laughing Винаги съм се чудела коя ли е тази реална жена, която би харесала Канаваро.
Не мен ми е антипатичен в излъчването, иначе не е съвсем грозен.

# 61
За мен казват, че имам извратен вкус, та може би си права:)

# 62
Аз бях много влюйюбена в Роналдо като малка и още го харесвам много.Пред Кристиан Роналдо взимам и него,и Роналдиньо. Blush

# 63
Aуу, ти ли си, Бруте? Laughing Винаги съм се чудела коя ли е тази реална жена, която би харесала Канаваро.

За този ли говорите? Щото мен не ми се струва грозен чак толкова Blush

# 64
Той, той. Ама не с тази коса го обичам:)

# 65
  • на пистата
много харесвах оригиналния роналдо преди години,на какво е заприличал сега ooooh!
аз пък искам меси-много ми е на сърце,каква чаровна усмивка има Laughingама нещо не мога да се конкурирам с гаджето му-по бюст само де .ето я

# 66
Прилича на Донатела Версаче:) Т.е. не ми харесва:)

# 67

Ето една скорошна реклама, която въртят по тв.
Иначе според мен нещо веждите му... а и откакто е без коса, съвсем се загрози. Ти как го възприемаш такъв без коса?

September, този, но тази снимка е отпреди няколко десетилетия сигурно. Сега е така. Беше капитан на отбора, когато Италия стана световен шампион преди 4 години.

# 68
# 69
  • София
Леле, верно ли това е гаджето на Меси? Рядко съм крайна, ама не мога да се сдържа - отврат!  Sick

# 70
  • София
Канаваро и аз го харесвам, реална съм, за нормална не гарантирам. Joy

# 71
  • Балчик

Ето една скорошна реклама, която въртят по тв.
Иначе според мен нещо веждите му... а и откакто е без коса, съвсем се загрози. Ти как го възприемаш такъв без коса?

September, този, но тази снимка е отпреди няколко десетилетия сигурно. Сега е така. Беше капитан на отбора, когато Италия стана световен шампион преди 4 години.
вЪх , може ли аз да ги избръсна  Embarassed

# 72
  • София
Леле, верно ли това е гаджето на Меси? Рядко съм крайна, ама не мога да се сдържа - отврат!  Sick
Не е ли тази или вече не е с нея http://www.fcbarcelonanews.com/wp-content/uploads/cache/1103_NpAdvHover.jpg  Rolling Eyes

# 73
# 74
Тази по ми се връзва да му е гадже.Онази русата може да му е майка. Tired
Иначе Гуркюф и аз го искам,заедно с този- http://www.n24.de/media/_fotos/4sport/2009_3/mrz_17/090321_3/friedrichdpagr.jpg   Blush

Общи условия

Активация на акаунт