Звездни компромати-67

• 53 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • София
http://life.dir.bg/news.php?id=6724928&nt=5
Po vuprosa za chantata ot edna snimka... Rolling Eyes

# 451
  • Бургас

Моята любима певица Ана Татанджело има син-Андреа, таткото е Джиджи Далесио.

# 452
На ГаГа кутрето е много странно,ако е то де?  Thinking Thinking

# 453
Пенелопе Мат Деймън кога го е развела? В имдб.ком е отбелязано, че има само 1 брак и в момента със съпругата си очакват третото си дете  Thinking

Поправям се, разделила го е с Уинона Райдер. Наистина бях запомнила, че го е развела, но сега търсих и прочетох, че само го е разделила.

# 454

Да им е честито, аз много ги харесвам!
Сега е ред някоя съфорумка, нравоучително да припомни колко бракове има и колко семейства е разтурила Пенелопе  Simple Smile

Доколкото си спомням, тя беше причина да се раделята Никол Кидман и Том Круз  Thinking

също така е ходила с Матю Маконъхи, Лени Кравиц, Орландо Блум, Никълъс Кейдж

Нека ѝ е било зле Stop Laughing

# 455

Да им е честито, аз много ги харесвам!
Сега е ред някоя съфорумка, нравоучително да припомни колко бракове има и колко семейства е разтурила Пенелопе  Simple Smile

Доколкото си спомням, тя беше причина да се раделята Никол Кидман и Том Круз  Thinking

също така е ходила с Матю Маконъхи, Лени Кравиц, Орландо Блум, Никълъс Кейдж

Нека ѝ е било зле Stop Laughing

хич, не е проста викаш  Joy Joy hahaha

# 456
Доколкото знам не е била женена никога Пенелопе и никого не е развеждала. Том напуска точно заради сциентологията. От една статия в Ева знам, че е била много нещастна в любовта и във всичките си връзки се е чувствала зле. Разбира се, такива публикации никога не представят реалността напълно, но на мен ми е безкрайно симпатична и вярвам, че този път ще е щастлива Simple Smile

# 457
  • Lost in a fairytale ...
На ГаГа кутрето е много странно,ако е то де?  Thinking Thinking

То е  Peace Хванала е чинийката така, че кутрето и е някак си отдолу  Simple Smile Затова изглежда така странно .

# 458

А коментарите са  ooooh! Особено това за вувузела  Joy

# 459
Много злоба и ненавист - чак пък толкова  Thinking

# 460
Това ще предизвика скандал със сигурност  Laughing

http://d.yimg.com/a/p/ap/20100713/capt.8d045165e62d4d59a7853546c … 88H61iDPVYd6v9w--

# 461
И Кейти има чанта като на Галена. Мн ми харесва на тази снимка  Flutter http://etsyitemoftheday.com/wp-content/uploads/2009/03/katie-holmes.jpg

# 462
Каквото повикало... това, което го правят нашите фолк-звезди е неприемливо. Световното ниво, на което са им тоалетите и разноските, не им отговаря нито на количеството аудитория, нито на качеството на продукта.

# 463

Билборда къде е изтипосан? Повече информация за случая?

# 464
  • Балчик
Joy мноого уместно

Общи условия

Активация на акаунт