Лакове за нокти - тема 7

• 57 455
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
а какъв лакочистител използвате?

# 121
  • София
Аз до скоро ползвах безацетоновия на Форте, но много ми изсушаваше ноктите. Сега си взех някакъв пак безацетонов на Есенс и съм по-доволна.

# 122
  • София
Аз до скоро ползвах безацетоновия на Форте, но много ми изсушаваше ноктите. Сега си взех някакъв пак безацетонов на Есенс и съм по-доволна.

На мен пък този розовия ми смърдеше ужасно.Нещо средно между вкиснато и пот. А уж някакъв ароматизиран.Почти цял го изхвърлих. Crossing Arms
И си ползвам синия на Форте.Добре ми се отразява,всъщност нищо не ми прави.Само дето понякога повече търкане иска.

# 123
  • София
Аз ползвам, много евтин, но за сметка на това, перфектен поне за мен, безацетонов, лакочистител от Кауфланд, някаква тяхна марка е, немски. Другия който имам в момента е на Буржуа и той ми допада.

Момичета, цялата серия Essence Eclipse я има на Руски паметник, в една денонощна аптека, на Скобелев, на самия ъгъл.

# 124
А от този на ейвън диволни ли сте,гледам че е без алкохол и пише ,че е подхранващ  newsm78

# 125
А то вносителя на ОПИ цените на лаковете какви са?

# 126
А от този на ейвън диволни ли сте,гледам че е без алкохол и пише ,че е подхранващ  newsm78
Аз го ползвам,вече второ шишенце . Доволна съм, но, като че ли, повече трябва да слагаш в/у тампончето!

# 127
  • София
Над_таб, мерси за инфото   bouquet Току що се връщам от там. Само казах на сестра ми, че колекцията вече е налична и както обядваха с гаджето й хвърлиха всичко и хукнаха натам (а тя не е фенка на филма  Laughing ) И естествено аз барабар Адри с лудите  hahaha Сестра ми си купи от абсолютно всичко, а аз минах тънко само с червеният лак (веднага лакирахме горкия ми кандидат зет и седи страхотно  Joy ) и още 3 други които ги имаше в ДМ при всичките ми посещения там, но сега ме грабнаха повече заради новата обстановка  Laughing Сега официално колекцията ми от лакове надхвърли 100 броя.

Малко офф: Червеният гланц от Еклипс колекцията е уникален  Crazy Никога, ама никога не съм носила червено червило или гланц, но това чудо толкова хубаво ми седи. Сега ще се изям от яд, че не си взех. Като получат колекцията в ДМ свиркайте, че да ходя да го забърша  Laughing

# 128
  • София
препоръчайте ми някоя подхранваща база. Свалих си гела и сега имам нужда от заздравяване на нокъта, гледах назад снимки на Севънтийн базата с калций и вит.Б - ок ли е? Или някоя друга да си взема?
Значи, за да си 'затвърдя' - на Есенс лаковете ги има в ДМ, нали така?

# 129
 Момичета  колко струват лаковете на OPI в магазина им? Виждали ли сте дали имат и акрил за ноктопластика?Ако някой има телефона на магазина моля да го публикува

# 130
  • Варна
mari6a,ако си лакирана с него качи моля те снимка да го видя как стои! Praynig
Ето тук и тук  Hug

Варненки, колекцията "Здрач" я има и в Елитис до гарата  Hug

# 131
mari6a,ако си лакирана с него качи моля те снимка да го видя как стои! Praynig
Ето тук и тук  Hug

Варненки, колекцията "Здрач" я има и в Елитис до гарата  Hug
Мерси,mari6abouquet
А сега остава  някой да каже къде го има Здрача и в Бургас. Rolling Eyes Grinning

# 132
Набтаб, мариша, благодаря ви, момичета Hug

Ох, много се навих да си взема сега и сребърния от Здрач колекцията. И каква стана тя-този, зелен на Севънтийн, графитения на Буржоа или някой друт такъв,  лилавия брокатен на Флормар... Stop

# 133
от днес ми е матовият топ на Перфект - много приятен продукт!
нанесен веднъж подобрява състоянието на ноктите на външен вид без да се забелязва, че има върху тях каквото и да било; на два слоя се вижда, че има 'нещо', ако се загледаш; ще го пробвам и върху цветен лак
благодаря на момичетата, които писаха за него - не харесвам нищо не Перфект и нямаше да го купя, ако не бях прочела за него тук  Wink

# 134
не харесвам нищо не Перфект и нямаше да го купя, ако не бях прочела за него тук  Wink
Буб,а пробвала ли си топ лака на Перфект- Speed Dry? Аз съм много доволна от него,дава страхотна лъскавина на лака. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт