Лакове за нокти - тема 7

• 57 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Беки Б, тази вечер си взех зулу от ДМ на Мария Луиза имаше още 3 или 4 бройки. Всъщност липсваше само дезърт фокс, от останалите имаше.

# 151
от днес ми е матовият топ на Перфект - много приятен продукт!
нанесен веднъж подобрява състоянието на ноктите на външен вид без да се забелязва, че има върху тях каквото и да било; на два слоя се вижда, че има 'нещо', ако се загледаш; ще го пробвам и върху цветен лак
благодаря на момичетата, които писаха за него - не харесвам нищо не Перфект и нямаше да го купя, ако не бях прочела за него тук  Wink

Crossing Arms

около осем часа след нанасянето лакът лъсна и е точно такъв с обикновен гланцов ефект  Tired
и се олюпи на две ъгълчета - Перфект просто не ме обича  Crazy

# 152
Беки Б, тази вечер си взех зулу от ДМ на Мария Луиза имаше още 3 или 4 бройки. Всъщност липсваше само дезърт фокс, от останалите имаше.

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 153
  • Стара Загора
Днес бях до магазина на МАС... Питах за новата колекция MAC Alice + Olivia Collection for Summer 2010. Казаха че след около месец ще я получат.....нямам търпение да си взема този:  http://www.temptalia.com/images/fall2010/mediahp_aliceolivia008.jpg лак....и в ибей го няма  Crossing Arms

Миналата седмица като си купвах лакове, видях че Lovie имаха такъв син цвят, но си взех по-тъмно синия да пробвам. А цената е никаква - 2 лв.  Peace Зависи вече, ако искаш специално да е МАС.   bouquet

# 154
Много съм доволна от малките лакчета на Есенс, от серията Colour&go, широка четка, покривност от първия слой, какво му трябва повече на един лак  Laughing

Аз също съм много доволна от тези лакове.
От Speed dry също съм супер доволна. Сега да видя бързосъхнещия топ на Опи какъв е, защото отдавна ползвам само Speed dry. Всъщност сменявам го само заради ефекта "чаршафи".
Лакочистител ползвам синия форте и съм доволна.

Днес бях до магазина на МАС... Питах за новата колекция MAC Alice + Olivia Collection for Summer 2010. Казаха че след около месец ще я получат.....нямам търпение да си взема този:  http://www.temptalia.com/images/fall2010/mediahp_aliceolivia008.jpg лак....и в ибей го няма  Crossing Arms

Когато и да отида,каквото и да търся в магазина на МАС или не е получено(внесено) или се е свършило....... Naughty

Абсолютно съгласна съм. Сега бях и в давата им магазина. Харесах си един ярко розов лак и точно да го купя, ми той бил свършил, каква изненада. Twisted Evil От новата им минерална колекция гримове също почти всичко беше вече свършило.

Купих си два лака на Есенс от ДМ в Сердика. Тюркоазения и някакъв нов оранжево-коралов със златист прах.

# 155
http://angeldiva25.blogspot.com/2010/07/rimmel-i-love-lasting-fi … ish-fruities.html
Някой да знае дали тези лакчета ги има тук? Не знам дали си личи, но аз съм голям фен на тези лакчета, любими са ми! Жълтия ме убедихте да го взема  Laughing Много харесвам и Този цвят- forest, но все го няма в ДМ като отида  Crossing Arms

Лакове на Римел се продават в козметични магазини ТиТи. Точно там съм виждала i-love-lasting-finish.

# 156
  • Варна
Във Варна съм ги виждала само в ДМ и в Ивела, но не всички цветове  Rolling Eyes

# 157
  • София
Ето на това му казвам яко цикламено. OPI Pink Flamingo от колекцията Espana. Още една успешна размяна.
Според мъжа ми цвета е Барби розово Crazy Една съседка ме видя в коридора и толкова го хареса че поиска утре да и го дам за да се лакира и тя.  Peace

# 158
Показвам как изглежда лак от серията Golden Rose Satin

# 159
  • София

С този се лакирах преди малко  Hug

Ммного е хубав.  Peace Като голям фен на розовото ми хареса много.  Hug

L 0 V E ей това ми е любия от розовите лакове, щом си фен ще го оцениш. Да си призная честно, слагам розово 2 пъти в годината, не е моя цвят  Laughing

OPI You're Sch A Kabuki Queen  NLJ01

Pampita, не ти ли идва прекалено цикламено  Laughing

# 160

Миналата седмица като си купвах лакове, видях че Lovie имаха такъв син цвят, но си взех по-тъмно синия да пробвам. А цената е никаква - 2 лв.  Peace Зависи вече, ако искаш специално да е МАС.   bouquet

Изобщо не държа да дам 18 лв  Laughing Можеш ли да ми покажеш снимка на по-тъмния и ако може да ми кажеш къде си го видяла, защото не ги срещам на много места тия лакове...Аз ще се поровя в нета да видя дали ще намеря палитра на lovie Hug

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 02:27 от Juanita_17

# 161
  • Стара Загора

Миналата седмица като си купвах лакове, видях че Lovie имаха такъв син цвят, но си взех по-тъмно синия да пробвам. А цената е никаква - 2 лв.  Peace Зависи вече, ако искаш специално да е МАС.   bouquet

Изобщо не държа да дам 18 лв  Laughing Можеш ли да ми покажеш снимка на по-тъмния и ако може да ми кажеш къде си го видяла, защото не ги срещам на много места тия лакове...Аз ще се поровя в нета да видя дали ще намеря палитра на lovie Hug

Ами аз не съм от София. От Раднево съм. Мислех да си го купувам този, но си взех един по-тъмен, за да видя дали ще ми хареса. Ето го моят: http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19542217 третият от ляво на дясно. Цвета е доста плътен. Утре ще ходя до магазинчето да си го взема този синия, за който ти казах, че прилича на този на "МАС" и ще направя снимка. Иначе е от зимната колекция, имат лятна с много хубави цветове - http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19542233 последния е от нея. Ето го само него http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19463986

След малко ще се намацам с тъмносиния и ще сложа снимка.   bouquet

# 162
  • София

Lovie ги има на доста места в София.Специално за халите знам,че имат щанд.

Speed dry-a на перфект е чудесен.Вече втора опаковка преполовявам. Heart EyesСлагали са ми Top shine,но нещо не ми хареса Crossing Arms

# 163
iv4enceto_91 ,Pink Flower , благодаря   bouquet Ще потърся тия дни...дано да намеря

# 164
  • UK
Ходих до ДМ и си купих два лака на Есенс

Първия от тези

Аз пък миналата седмица си купих втория и страшно много ми харесва как стои.

Общи условия

Активация на акаунт