Лакове за нокти - тема 7

• 57 435
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Как ви гърмят тези лакове бе  Shocked Ужасно ми звучи, дано не ми се случи... Мисля да си взема една плетена декоративна кошница (в Джъмбо имаше много симпатични) и там да сложа лаковете, ако ще гърмят, да е в "панера"  Crossing Arms

Искрено се надявам да не знаете -КАК Гърмят лакове,  Joy Joy и по важното е как се чистят след това

bouquet Панерче няма да те спаси,повярвай ми.

# 391
  • София
Ами и на мен един чисто нов лак така ми замина, но аз си мислех, че котката го е съборила. Ама така като ви чета нищо чудно и да е изгърмял сам. Добре, че съм с ламинат и с малко повече търкане всичко излезе. Не си представям ако се беше разхвърчало и по светлия ми диван какво щях да правя #Crazy аз моите лакове ги държа в една голяяяма козметична чантичка в гардероба. Представям си какво шоу ще е ако изгърми с все чантичката  Laughing
Лак как се маха от дрехи? Някой имал ли е такъв случай? Питам не само с оглед на притесненията да нямам експлозия в гардероба, ами и защото онзи ден като бяхме в Скай Сити сестра ми си изтърва единия лак в краката и дънките и обувките й станаха на много красиви зелени петна  Laughing Аз я уверих, че ще се изчисти с лакочистител, но ако някой друг има повече опит да сподели

# 392
  • София
Клеми, при вносителите  Peace

Мерси, отивам да ги търся къде са.  Laughing

# 393
  • София
Ние се завърнахме от едно дъждовно моренце,гледам доста сте изписали Grinning
Точно снощи си мислех с какво ще се намацам днес,че имам доста новички и си счупих нокъта на средния пръст Sick,ама яко го счупих и сега нямам желание да се поглеждам cry

# 394
  • София
Аддри,обувките може с лакочестител.И аз като си купувах лак оня ден ама в моя случай продавачката го изпусна и  и по моите обувки имаше.
Но за дрехи честно казано едва ли ще стане.Първия слой ще се махне,ама останалотот ще се е попило вече и няма да иска да излезе.Но пък може да разсипе някой и друг излишен лак и да станат едни шарени дънки  Laughing

# 395
  • Belgium

Мерси, отивам да ги търся къде са.  Laughing

Ако не ги намериш, свиркай да те ориентирам  Laughing

# 396
Аз си бях изцапала една пижамка с лак - нищо не помогна, изхвърлих я.

Е добре де, да си купя чантичка за предпазване  Rolling Eyes?
А знаете ли защо гърмят? От топлината? Моите са на сянка ужким...уф притесних се  Confused

# 397
А знаете ли защо гърмят? От топлината? Моите са на сянка ужким...уф притесних се  Confused

може и от топлината да е, но моите са в хладилника и единия го намерих със счупено шишенце, разлят, не беше ползван. newsm78 Но пък сестра ми каза, че и нейния на Мода го сполетяло същото.

# 398
  • София
Addri неискам да те отчайвам, но миналата година аз така си счупих един лак, най-новия ми на ОПИ, много червен, падна в коридора, разпиля се на парчета, 2 чифта обувки отидоха на боклука - нищичко не стана с лакочистител. ЕДните бяха бели пантофки и сигурно затова, ако са черни може да не си личи толкова, знам ли  newsm78 Дрехите също неможах да изчистя и останаха петна и по стената  ooooh! Дано не ми се повтаря  Praynig
Да дам отчет, че лакчетата на Голдън Роуз Scale effect ги има и в Мол-а на Стамболийски, но от общо 15-те цвята липсват 2 - номер 10 и номер 14 (а аз исках точно тях Laughing). Всички други ги има.
Така като ви слушам значи Модата гърми поголовно  Thinking

# 399
Предполагам, че топлото им помага за гърмежа  Grinning Прибирахме се от Гърция в невероятна жега и в колата странно замириса на лак... Аз се почудих от къде така, защото лакчетата бяха в багажника в две козметични чанти и прилежно прибрани в куфара...  newsm78 След около 3ч миризмата стана направо нетърпима! Баам - цялата ми дамска чанта беше в лак. Бях мушнала и там един "за всеки случай"!  hahaha И да ви кажа няма чистене това чудо

# 400
Тези цветове са от лятната колекция, но последният не го виждам в каталога. Води се urban greyRolling Eyes

# 401
Уф, запалих се да търся научно обяснение за "гърменето" на лаковете. И от толкова информация, главата ми пламна...Но това, което разбрах е, че лаковете за нокти съдържат нитроцелулоза, която при взаимодействие с топлина предизвиква "врзив"...
Колкото до чистенето на петна от лакове...само за ацетона намерих... Blush

# 402
  • София
ох плашите ме с тези гръмнали лакове.
Моите седят на едно рафтче на етажерка,която е закачена на стената.Проблемът е,че от другата страна на стената е банята и в стената е тръбата за душа,а нямам къде другаде да ги сложа. :S

# 403
  • Пловдив
Моите лакове държа в една цветна кутия от дебел картон. Купих я от КЕВ без идея какво точно да я правя, но сега ми върши чудесна работа. И моя съвет е не дръжте лаковете на открито, всеки може да намери най-малкото една кутия от обувки, ако ви се струва грозна облепете я с една обикновена подаръчна хартия.

# 404
Определено ще взема мерки  Crazy - ако са в чантичка дали е безопасно?

Общи условия

Активация на акаунт