Лакове за нокти - тема 7

• 57 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Belgium
Не е от партидата аз съм имала някакви Golden Rose и преди - винаги са били кофти, а са купувани от различни места.

С тази марка приключих определено  Laughing

# 556
  • София
Може и от кофти партида да са, защото със сигурност са нови. И 119 и 121 ги чаках доста време да им ги доставят в магазина, така че със сигурност не бяха престояли, но може да са попрестояли в някои склад знам ли  newsm78. Дори като минавах пак през щанда им казах, че не съм доволна и са много гъсти и на балончета лаковете и момичетата ми казаха, че е много странно, защото и те ползвали същите лакове и нямали проблеми.
Но мисля, че приключих с експериментите с ГР  Stop

ПП Лу, писали сме по едно и също време  Laughing

# 557
  • София
А купувате ли лакове, които са се утаили?Харесах на едно място страхотен тюркоазен, някаква неизвестна марка, но ми се струва, че отгоре се е утаил леко. И не го взех. Сега ме гложди. newsm78

# 558
  • София
Не съм си купувала утаени лакове, но съм имала такива, които в къщи от седене се утаяват. Разклащам ги и след това си ги ползвам без проблем.
Днес от зор да си купя някакъв лак си взех някакъв много странен цвят на Флормар - тъмно пепелно розово. Не че кой знае колко ми хареса, но всички други цветове в магазинчето ги имах вече  #Crazy

# 559
Клеми, почти всичките ми лакове се утаяват, нищо им няма, разклащаш и се лакираш  Peace

# 560
  • София
 Hug
Oтивам да го грабна!

# 561
И аз имам един, две лака, които от заседяване се утаяват, но ги разклащам преди лакирането и нямам проблеми Peace
Днес си взех на КА 929...и му се чудя дали минава за коралов, защото малко розовее (тъкмо го снимах и ми паднаха батериите на апаратчето)....но сигурно знаете какво представлява Wink

# 562
........... тъмно пепелно розово........

Тези цветове много ми харесват от бурканчетата, но на ръката ми толкова гадно се сливат с кожата, че хич не стоят добре  Sad

# 563
  • София
Ами изобщо не знам кога ще му дойде ред да го пробвам. Сигурно чак есента. Сега съм на вълна ярко синьо, зелено, оранжево... в общи линии всичко сигнално вирее чудесно на пръстите ми. Неоново синьото лакче, което показвах няколко страници назад за момента ми в фаворит и днес си търсих да си взема и другите цветове от серията, но ги нямаше. Няколко комплимента получих за него и всички по улицата се вторачват в ръцете и краката ми тези дни  Laughing Вече четвърти ден не е мръднал, няма обелено, няма напукано. Идеален е. Все пак обаче ще го сменя с нещо друго довечера защото почнаха да ми се изчерпват парцалките и аксесоарите, с които да го комбинирам   Laughing

# 564
.

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 14:34 от :)Orchid:)

# 565
[quote author=Mirellka link=topic=510572.msg15776125#msg15776125 date=1279529877
На Мода гледах няколко лака в склад-магазина който е зад Лятно кино Тракия .
Магазина мисля че се казваше Лонда (само да не бъркам нещо).
Нямаше точно такъв какъвто търсиш но аз минах от там преди 2-3 седмици така че може да са заредили нещо ново.
Ако намериш нещо пиши че ми е доста далеко да проверявам често. Hug
Къде точно е този магазин? От коя страна на киното? Че аз съм наблизо и може да отскокна...
А аз онзи ден в Елитис видях матирани лакове на Флормар. Но не съм си купувала. а някой беше споделил, че във Варна Мода има и някъде около Драгоман, по посока ХЕИ...или нещо подобно...Да ме извинят варненки, но съм отскоро тук и ми е доста трудно ориентирането...Но доколкото разбрах, магазинчето, в което продават Мода е някъде около Авангарда, който е под бл. 535 на Студентски общежития...
[/quote]

В кой Елитис на гарата или до практикер?

# 566
# 567
Орхид, в новия Елитис-на ул. Дрин 59-до Колхозния пазар.

# 568
Да дам отчет за посещението си в ДМ  Mr. Green В този на Стамболийски още нямаха Здрач, на Мария Луиза имаше, но без черния лак. Аз си взех червения лак и глоса, както и черния глос. Сега им се радвам.
Да попитам ако някой е минавал покрай аптеката на Руски паметник тези дни, дали е виждал черния лак от Здрача  Rolling Eyes
Налакирах се най-накрая с матовия топ на Артдеко, много ми харесва ефекта, досега малко се въздържах, но съм доволна.
Pampita, навсякъде питах за Лореала, но ме гледат като треснати, довечера ще проверя на още 2 места  Peace
Лу, и с Артдекото така, не са и чували  ooooh!

# 569
:)Orchid:) и още някой питаше....
магазина-склад се намира отстрани на лятно кино Тракия ; от светофара по посока Мак `драйв се пада първата пресечка в дясно под кооперацията.Ох дано съм обяснила правилно че хич ме няма по обясненията а имената на улиците там не ги знам. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт