Жената овен/ 16 тема

• 19 090
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
На мен пък не ми се спи,сега се връщам от работа ,изморена съм но ми е весело.....
Ко да ви кажа,много,ама много валя тук  в Аксаковото бееее.......Ужас.....
Мира ,пусни една снимка да те видим.....

# 541
Утре посрещам скъп приятел, ще го водя у нас да му пържа палачинки  Laughing После -кратка обиколка с гид  bowuu през Варна  Grinning

Мирамкич, я пусни една снимка, чак пък толкова тъмна..Нали знаеш, че даже потъмнена след няколко измивания си пада част от цвета. И една хитринка, която знам от фризьорка- с ш-н п/в пърхот или п/в косопад чудесно се сваля цвета. Това пък да го знаят и да се пазят тези, които се боядисват, особено червенокосите (Делтичка  Wink)

Боби, по-добре ми звучиш напоследък, усещам как вдигаш и носа и рогата- и така и трябва. Много те обичкам   Hug

Ягодинке, сваляш терлиците и обувай чепиците  Laughing  Hug

Уфф, валя тук ужасно, мен ме хвана на центъра по работа. Мазите вчера и днес са наводнени, вони просто кошмарно.  Sick

# 542
Смених си аватара, защото получих съобщение от администраторите, че сайта от който съм го копирала е възможно да зарази компа ми и всички вас... newsm78Този беше първия, който ми попадна.Всички други не бяха допустими.Когато имам време ще се ровя за по-готин на Монро.Ако имате идеи - давайте ги на лични Laughing

Айде лека,че ще ставам рано Peace

Даже съм без аватар в момента newsm78

# 543
Току що се връщам от сестра ми.
Ходих да нацелувам малката пикла сладка  Grinning и да хапнем торта с батко и Hug
Ще си лягам, едва гледам, тези дни емоциите ми идват в повече, май взех да се повтарям вече. Thinking
Мира, ще пиша , в момента съм толкова объркана, но тазвечершната овталмоложка ме поуспокои, в смисъл положението е същото, но не бива да се отчайвам , живота продължава  Tired
Абе какво да кажа живота е един компот ooooh!
Боби, и една русенка е с теб и винаги насреща  Peace

# 544
Аз пусках в темата за блондинките, ама утре ще пусна и тук. )
абе ето ги снимките и лягам
http://media.snimka.bg/6734/019723601-big.jpg
http://media.snimka.bg/6734/019723605-big.jpg
http://media.snimka.bg/6734/019723606-big.jpg

Ели, това не го знаех, ще си взема един шампоан против пърхут тогава. ) Да падне малко цвета. )

Маргало, ще се успокоиш като минат още 1-2дни. ) Пак ти казвам, не е нищо страшно, аз цял живот от дете съм си с късогледството. Никога не ми е пречело или нещо от сорта. )

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 00:33 от Mirama

# 545
Meduzke,ne moga da ti vidq snimkite.Izlizat mi samo tezi ot sreshtite ni. newsm78

# 546
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Рано-ран да ви сервирам кафе и закуска

В 9 ще водим Марти на лекар да и прегледа крачето. Днес сме и  на детски рожден ден.
Желая ви хубав ден и слънчево настроение!

# 547
  • Varna
БОБИЧ Hug
Благодарско за закуската. Така мИ сЪ пиЙЙ точно сок от портокал smile3508 И да пишеш по скоро какво става със крачето на малката.
ЕЛИЧКА Hug
Благодаря за съвета за шампоаните. Ще го кажа на познати които ползват такива шампоани против пърхут и косопад. Аз против пърхут не ползвам, като почна да  косопадам действам по друг начин. Шампоана против косопад хич не му се доверявам. Но много хора това не го знаят. Ще ти благодарят, като им кажа Hug
Напляскала съм си косата със маска от около час и половина и след малко влизам във банята. А и на мене ми дойде времето за педикюрчика, така, че във 12 чЪсЪ, съм там.
МИРЕ Hug
Незнам защо не си харесваш цвета на косата. Много, много ми хареса, остава тоя нюанс да не ти отива и за това да не го харесваш за себе си.

# 548
Aаа, Мира, много ме кефи и мен цвета!

Добър ви ден, дами!Днес се прибира мъжо и рахата ми свърши Joy

Eй, сега четох тая новина  http://www.moreto.net/novini.php?n=93691  Това е безобразие.Некадърници са всичките ни управляващи #Cussing out

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 09:34 от Franceska

# 549
Добро утро на всички красавици от стадото ни  Hug
Радвам се че всички сте добре и че всички сме на линия  Hug

# 550
Добро утро и от мен. )

Мен яко ме е налегнал мързела, ама трябва да отида да измия колата...

Мерси на всички за отзивите за цвета, ще му свикна сигурно, ама следващото боядисване ще е малко по-светло. ) Като знам каква беше до вчера, това наистина ми се струва черно направо. )

# 551
Юху банда, добрютру.

Как е хавата  Joy Joy Joy

Мира, много ти е хубав цвета даже. Grinning

Фран, това с падналото дърво го чух снощи по новините, направо е потресаващо ужасно. До нашата къща има едни огромни дървета, клоните им са толкова изгнили, че заплашват няколко къщи в района вкчително и нашата. И така миналата година аз писах молба до кметството в квартатла, като описах рисковете от тях, както и веднъж след буря беше паднал клон, слава Богу никой не пострада. Та задействаха се хората и дойдоха да орежат опасните клони. И познай какво стана?
Един от съседите като лешояд се спусна да прибира дебели клони за дърва за огрев. Shocked Излезе с електрическата си резачка, на две на три реже и бяга да прибира.

# 552
# 553

Hug

КоКолинке, радвам се че си тук  Hug
Мира, наистина такъв хубав цвят не съм виждала скоро , все са или много жълти или изгорено бели , твоят е разкошен  Peace
На всички вас усмихнат ден , прегръщам ви, целувам ви, всичко!
За вас винаги и всичко, защото ви обичам!
Леди Блу ми се губи  Thinking
Снощи пък си мислех какво се случи толкова с Венета че я няма вече сред нас  Tired
Какво толкова може да се е случило?!

# 554
Alo,RusYe,tuk sam Heart Eyes!Otlojiha ni intervuto! Sad
Dnes mai shte hodim do centara i shte snimame.
Moje da vi pusna snimki! 
Celuvam vi i vi gushkam silno! :hug:Vie ste nai-gotinite! Peace

Общи условия

Активация на акаунт