Жената овен/ 16 тема

• 19 058
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,извинявайте,че днес не съм редовна ,но имах малко зимнина да прибирам.Пекох патладжан,правих буркани с люти чушлета,пълних пиперки за вечеря и сега правя сладко от кайсии/ще дам и на свеки малко бурканчета,че тя ми даде,кайсиите и захарта.
Ягодина ,много ми хареса това което си написала,дори ме разплака,но  аз не се вписвам там никъде само може би да около 7 си година,защото,от тогава майка ми ми заяви да се оправям сама с всичко,тя само ми помага душевно и си споделяме всичко.И сега сме си приятелки,но не ми се меси в нищо.Дали някой ме разбра какво исках да кажа.....
Да почерпя ли с десерта който направих вчера,дали ще подхожда на кафето?

ася,сложи една снимка да ти се порадваме.На Созолоп е страхотно,ние две години ходихме на почивка там.В станцията на МВР.

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 15:33 от Пепито

# 601
  • при моите деца .....
Привет!!!!

Чета ви, следя ви, но съм се отдала напълно на мързела.....  Mr. Green
Ася, качи снимка да видим новата прическа.
Ягодинче, това ми го изпрати сестра ми и има и за бащата. Много е хубаво.

Хубав ден!

# 602
Привет  Hug
После ще ви изчета, само ви погледнах набързо.
В 17 часа ще слагат на малкия капки за разширяване на зениците, после ще пиша.

# 603
Ася, моя приятелка беше в хотела в Созопол миналото лято и остана много доволна. ОЛ инклузив, нали?

Ягодинке, срещнах го това и много ме беше разчувствало..че и аз съм дъщеря и аз имам дъщеря..

Делти, родители, майки има всякакви..тук една тема срещнах във форума- хем да ти се доплаче, хем да се вбесиш..че кой ти е по-близък от майката, на кого може да поплачеш на рамото, да те научи, да ти избърше сълзите или сподели щастието?...Ама на-всякакви ги има.  Hug

Пепи, писах ти във фейса- талантива си, ама нямаш сърце  Wink Laughing

# 604
Здравейте и от мен. )
Аз бях малко на работа, сега се прибрах. При нас е адска жега, макар че 1час гърмя и трещя и се канеше да вали, но се размина.

Маргалце, не се притеснявай за капките, не боли, не е страшно. После няма да вижда много добре, слагайте слънчевите очила като излезете от кабинета и право в къщи. Не му давай да гледа ТВ след това. Зениците обикновено се прибират напълно за около 15-20часа.

# 605
Споделям веднага с вас рецептата?Толкова лесна......
1 пакет бисквити закуска какао
200 мл. течна слад. сметана
1 кофичка кисело мляко
2-3 с.л захар
1 желатин
в една чиния нес кафе/готово за пиене/ + малко ром.
Разбиваме сметаната с миксера
В  друга купа с тел разбиваме млякото и захарта.
В чашка слагаме желатина +малко вода да набъбне.
След това го разтопяваме на водна баня/може и в малко по голям съд да сложим гореща вода.
Смесваме млякото ,сметаната и желатина.Крема е готов.В тава изливаме малко от него ,редим бисквитите който потапяме в кафето и така ред бисквити ред крем.Слагаме в хладилник да отлежи.Отгоре при поднасяне се намазва със сладко/аз от банани ползвах,може всякакво.

# 606
Моя син ме пита току що:
-Мамо, зирниците ми кога ще станат по малки?
Зирници ли беше или зорници  hahaha

За зеници става въпрос Joy

# 607
  • при моите деца .....
Привет!!!

Бях на тренировка - тае-бо - интензивна, залата е като сауна....
Сега съм уморена и доволна....
Хапнах лека храна.

Ще си почивам, че ме боли корема....

Обичам ви!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще ви нагледам пак преди сън.

# 608
  • Varna
БОБИ-
При мене залата беше много добре, но съблекалнята беше ад. Истинска сауна. Влязох да се изкъпя след тренировките и докато се подсушавах вече пак бях потна rotfImao
Абе Пепи, абе душе, направо нямаш срама беее- ти напраУ нЪ удари У зИмята. От кога не правя вече зимнинааа,  EmbarassedАма то сина не обичал такива неща. Прясно трябвало. Мъжо яде като врабче и аз съм ихухууууу newsm44

# 609
Големи жеги,ние нямаме климатик.
ДЕЛТЕ,да ти кажа,че от както дойдох снаха в Аксаково се нагледах на зимнина.Свекърите правят всичко-компоти ,краставички,печен пипер,домати,грах,гювеч,патладжан с домати, и др. неща.Ние сега сме си отделно,но  мъжо казал на майка си да вземе повече щели сме да помогнем и те сега не искат да вземат пари.Ще направя само праскови компот,че като ги минеш на пасатора става страхотен нектар и после и кисел+бисквитки- ето ти страхотен десерт.
А сладка правя на машинката за хляб с фикса на ЙОТКЕР,става бързо и вкусно,мажа си след това на бисквитка
Абе какво  ви се обяснявам.....  Wink

# 610
Аз не обичам зимнина, не обичам туршии и разни такива, единствено домате ползвам, но не правя, майка прави.
И тук жегата е направо непоносима.
Едва се живее.
Пускам климатика отвреме навреме.
Писах ли че вече имаме рецепта за очила, ще започне с 2 диоптъра, утре ще ги поръчам.
Тежко ми е, но това е положението ooooh!
На всеки 6 месеца ще е на преглед и евентуално ако расте диоптъра което е твърде вероятно ще го вдигат.
Това е от Русе за сега.
Прегръщам ви Hug

# 611
Margal4e,kofti e tova s o4ilata,no pak ima tolkova po-kofti neshta.Vajnoto e da e jiv i zdrav,drugoto sa beli kahari.
Gushkai si malkoto Margal4e i tova e. Hug
Edno silno gush ot men. Hug

A pak da vi kaja Margaloto ima mnogo sladko glas4e. Heart Eyes

Eli,dnes mi prekasna skaipa,a posle mi se obadi edna priqtelka,a posle Meduzka i ...... Hug

# 612
Добро утро, момичета!

# 613
Добро утро Hug Heart Eyes smile3558 последен работен ден  newsm44
Франчори Hug eat

# 614
Добро утро!
Обичам ви!

Общи условия

Активация на акаунт