Жената овен/ 16 тема

• 19 039
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро, веднага подпуквам кафето и закуската!  Grinning

Ето ви едно прохладно местенце- хем на сянка, хем плискащо  Laughing

Коколинке, не се притеснявай, аз почнах да рисувам и само хвърлях поглед към монитора. Що е дни-пред нас са  Hug

# 616
Ели, плис плис  Joy

# 617
Добро утро.Аз нямам скайп,мъжо не дава,имало много вируси,та се чудя как да го убедя.
Току що успя да прочете написаното и пак викна.Колко компютри бяли затрити в Плевенско.....
Както и да е.Днес пак ще е жега,но ще си плискам караката стоейки под чадъра Joy
Забравих да споделяМаргалче,много ми харесва профила ти.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 09:42 от Пепито

# 618
Цитат
Забравих да споделяМаргалче,много ми харесва профила ти.

smile3534

Hug

# 619
Dobro utro! smile3503
Margalo,4estit avatar! Hug

Eli,pone se vidqhme Hug
Momi4eta,mnogo ste gotini! Heart Eyes

# 620
Добро утро и от мен. )

Маргало, страхотен аватар, влюбих се. )
Я кажи как е малчо, как се чувства? Помагай му сега да свикне с мисълта, че ще носи очила, защото и за детето не е много лесно. Ако искаш ще ти дам някоя и друга идея и по тоз въпрос. ))))

Аз не съм ви разказвала тук, ама предната нощ сънувах една катастрофа. Не успях да спра на жълт светофар и спрях почти в средата на кръстовището. И един от другата страна се нацепи право в мен, падна ми броня, капака ми се отвори и огъна...абе грозна история.

И....вчера вечерта ще връщам колата на баща ми, карам към същото това място от съня ми, по същият начин съм се засилила защото гледам зелен светофар, и на 2метра изведнъж светва жълто. Аз набих здраво спирачки и успрях да спра на осевата, с 1педя след нея....та само катастрофата дето я нямаше...

# 621
Мира,и на мен много често ми се е случвало,до сънувам и след това да го изживявам.
Делте,заведи и Котю на масажче бе мила....

# 622

Делте,заведи и Котю на масажче бе мила....

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Мира, гледаш ли филма ''Медиум" да не си Алисан Дюбоа Wink. Пак добре, че не е станало така както си го сънувала Hug.
Маргал, и на мен ми харесва новия ти аватар Hug.
Коки, качи ли снимките?

# 623
Момичета, наминавам да почерпя за рождения ден на синчето. Става на 15 години. Много работа напоследък не мога да се обърна.

# 624
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Мира, виж как шофира овенка  Laughing

di.va, да е жив и здрав и много успехи в живота!!!!
Хубав ден!!!!

# 625
di.va  Hug

Благодарско за аватара момичета  Hug радвам се че не ви разочаровах  Joy

Малчо днес го водих да му поръчаме очилата, не искаше изобщо да се погледне в огледалото в оптиката, тъжен е.
Колко грозен щял да бъде, как щяли да му се подиграват хората и каквото и да му говоря не иска да чуе  ooooh!

# 626
Медузка, гледах го филма по едно време, много е готин, ама почнаха да го повтарят. )

Маргало, трябва му време на малчо да свикне с новото положение. Подкрепяй го, окуражавай го. Хубаво е че сега е ваканция и ще има възможност да свикне с очилата преди да отиде на училище.
Опп, нещо, което съм забравила да ти кажа. )
След като вземете очилата и ги сложи ще е леко "дезориентиран". Понеже образите ще са по-ярки и силни е възможно и леко главоболие. Хубаво е в началото да ги слага когато е на вън, за да има по-голямо пространство пред очите му. А в затворени помещения (в къщи) може да ги сваля. Сам ще започне да му харесва това, че вижда по-добре по принцип.
Също след първото слагане няма да има точна представа за близки разстояния.
Примерно ако трябва да се качи на тротоар, няма да може да прецени с точност на какво разстояние се намира, така че го дръж за ръчичка, за да не се спъне и да падне. )
С движещи се коли в началото е същото, не може добре да се прецени на какво разстояние са.
За това първите 1-2дни му помагай в такива ситуации и излизайте заедно. )

Дано не ти ставам досадна с моите писания. )

# 627
Много съм ти балгодарна Мирамка, всъщност съм притеснена, предполагам че ще има нещо странично и ти си ми като пътепоказател в момента, имам нужда от теб.
Снощи например ми каза че му се завило свят по едно време след капките, бях доста под напрежение, накарах го да лежи с мен и си говорихме, че  и тел. нямах на лекарката да  я питам.

# 628
Не знам ти ли ми писа или в друга тема прочетох за храната, над какво да наблягаме, витамини вземат ли се, добавки?
Някой ми спомена, но забравих къде беше, в коя тема  Tired

# 629
Не знам ти ли ми писа или в друга тема прочетох за храната, над какво да наблягаме, витамини вземат ли се, добавки?
Някой ми спомена, но забравих къде беше, в коя тема  Tired

За храната ти бях писала че не е добре да яде пикантни и солени храни. Също може да набляга сега на моркови, зеле.
Отделно за витамините, аз пия всяка година, пролет и есен,  ще ти напиша малко по-късно как се казват, че да не объркам.
А, ето това съм взимала
http://www.bausch.bg/products/ocuvite/index.htm
и имам още едни после ще ти напиша и тях

Общи условия

Активация на акаунт