Жената овен/ 16 тема

• 19 032
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Не знам ти ли ми писа или в друга тема прочетох за храната, над какво да наблягаме, витамини вземат ли се, добавки?
Някой ми спомена, но забравих къде беше, в коя тема  Tired

За храната ти бях писала че не е добре да яде пикантни и солени храни. Също може да набляга сега на моркови, зеле.
Отделно за витамините, аз пия всяка година, пролет и есен,  ще ти напиша малко по-късно как се казват, че да не объркам.
А, ето това съм взимала
http://www.bausch.bg/products/ocuvite/index.htm
и имам още едни после ще ти напиша и тях

Оки  Hug

# 631
  • Varna
Ей, мЪ и менИ, че аз тази сутрин станах много рано, да водя една форумска аверка, да види новия мол и да се разходи из съседния, че я чакат големи покупки, като си тръгне от тука. МомЪтЪ жЮвей у чужбинскУ.
Та, да благодаря на ПепитУ за страхотния масаж за котьо Ошо, още сЪ хилотя Joy Пепи, само печен пипер приготвя кака ти Делта и листа за лозови сърмички. То и у дома големи количества не се ядат. Не, че не хапваме, но просто като количество не се яде чак толкова, та затова не отварям завод Янко КостУФФФ. Сладко много обичам, но синът ми все деиетичан и аз не правя, а много обичам. Опитах да раздавам на комшиите като направя нещо, те ме гледат като изсхумене, сякаш им давам, за да ми дадат и те след това. Едва си взимам чиниите. Няма го едновремешното комшийство беее. Няма гооооо #Cussing out Направиш нещо повече, и носиш да хапнат и комшиите. Никой не те задължава да дадеш и ти. Имал си на сърце, дал си. Майната му, квото, толкова.
КОКИЧ Hug
Много се радвам, че ни се обждаш, много бееееей  bouquet
МАРГАЛ Hug
щО  нищо лошо не предчувствам аз  newsm78 за твоЙтУ дИтеее. Wink Да и мойтУ Диване казваше, че ще му се смеят. Свалял е очилата, крил е от  учителката, че носи очила. Ти вземи и и кажи ако го види без очила
Сега има прекрасни очила, даже и по времето на синът ми вече бяха излезли много катилски рамки. Важното е да ги носи. Знам, че трябва да лапа много рибешка рЪнЪ!!!  Маргал, много, много убаФ аватар, пУ аз съм жълтЪтЪ пИпИрУда. Това е пИпИруда, тип ОвнЪ Wink
МИРЕ Hug
Във голяма помощ си на Маргала, давай  все така newsm10 Ти си минала от там,  а още повече на гърба си го изпитала.
ЕЛИЧКА Hug
Ко, нарисува?
Г-ЖА ГОРГОНЧЕВА, Hug
вИй КъК стИ smile3503
ДИВА Hug
Стар чиляк, щяФ да забравя да поздравя детето ти!!!
Честит Рожден Ден!!!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 14:45 от DELTA_DELTA

# 632
di.va,4estit ti rojdenik!
Da e mnogo zdrav i shtastliv!
newsm59  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Meduzke,ne sam gi ka4ila oshte!No vidiah tvoite!Ama mnogo ste krasivi hahaha

Delte Hug

Margalo,dano Margal4eto  svikne po-barzo s o4ilata!  Hug

# 633
Дива Hug nbirthday Tada bdbaloni baloni happy bd
Да ти е жив, здрав и много, много да те радва!

Маргалче Hug

Момичета, аз се изнервих за нещо, ама много се изнервих  Rage чудя се как може да съществуват такива хора, как спят вечер, как се чувства през деня, как живеят, как, как.........??? Ама к'во се чудя хора всякакви има на този свят.

# 634
Дива, да ти е живо и здраво момчето. Да знае какво иска, да знае как да го постигне и да може да го постигне  Grinning  Hug
Делтич, не се кахъри излишно, аз вече и не мисля, че е пълно с добри хора. Но пък като срещна такива стават част от мен, обичам да общувам с тях и да ми е хубав моя личен свят, в който съм се скрила  Hug Hug
Медузке, горното се отнася и до теб. Хора всякакви, света е лош  Hug
Нарисувах нещо, ама си дадох фотоапарата назаем, та ще го снимам след уикенда. Дракон с нимфа нарисувах, ама гледах една скулптора, не ми текват такива готини идеи на акъла Simple Smile
Мира, наистина правиш добро като даваш толкова съвети за малкия маргалчо. Тя майка му яко се беше притеснила наистина  Hug

# 635
Ели Hug
Коки, колко килограма е допустимо на летишето до Англия? Все ще те питам и забравям, и приятелката ми ще пътува другата седмица Sad.

# 636
Nie patuvahme s Wizz Air i ra4nia beshe do 10kg,a platenia do 32kg(no tova e ako si kupil biletite sled 1 mai).

# 637
Кокич, мерси Hug

# 638
ехо.Дива-да ти е жив и здрав рожденника!!! Ели-хотелчето изглежда страхотно,да ол-инклузив е.ще има снимки.ето една снимка от днес-с малката бяхме на детско влакче-много се кефи.

# 639
Момичета, вижте това, страхотно е, искам да се обичате така!
Обичам ви!

http://www.vbox7.com/play:fa74f239?r=google

# 640
  • Varna
МАРГАЛ Hug
Велико newsm10
Знаеш ли, днеска водих една позната да слагат и на нейното детенце лекарство на очоните му.
Много са любезни там да знаеш, но доста често се чака доста, дори и да имаш час. Не претупват нещата. Това и от личен опит го казвам, че мойтУ мъж доста често посещаваше клиниката, за прегледи и за слагане на лекарства във очите му. Ти ще идваш ли на преглед със малкия във Варна?
АСЕ Hug
Пак да кажа, че малката е БОНБОН- пу,пу,пу да не и е на уроки!!!

# 641
Да, на 18-ти август  Peace

# 642
Къде сте?
Вече ми липсвате  Hug
Ася, принцеската ти е много сладка, кукличка  Peace
Има на кого да се метне.
Мама овенка, а и Русенка  Whistling
Къде сте бре?

# 643
# 644
Добро утро момичета Hug Heart Eyes днес аз май съм ранобудната, за това слагам кафенце да е готово когато станете Mr. Green.

И закусчица Wink

Асе, Мире, децата ви са много сладки Hug Heart Eyes
Днес времето е хубаво и се надявам да направим едно плажче  grinning039 а вечерта ми се очертава да е пиянска Drunk ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт