2003 новите първолаци - 2010/2011 - 6

• 30 829
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Чиби,не знаех,че първолаците имат ученически лични карти. Thinking
Вчера направих разследване за изчезналата жаба и се оказа,че Петьо сам е преценил,че въпросната има по-голям шанс да оцелее в дивата природа.Бях забравила,че цялото име на жабата беше Мистър Мигинс ПуФкави панталонки. Rolling Eyes
Вчера си тръгнах по-рано от работа,за да заведа Петьо на плаж.Хора,нямам енергия за това дете,като на пружина е.То не беше футбол,волейбол,водна топка,пясъчни замъци.Другият път на плаж ще го води татко му. Crazy
Хубав ден!

# 91
Имам бегли спомени, че познати майки обсъждаха нещо за такива карти преди предната учебна година.  newsm78
deyzi, много колоритно име е имала вашата жабка.  Joy

# 92
chibi и аз не съм разбрала за лични карти на първокласниците.
За горните класове знам че имат, но за малките  newsm78. Може би при влизане в училище да удостоверяват ,че учат там.

deyzi името на вашата жабка ми напомни за Спондж Боп квадратни гащи- любимото филмче на моята дъщеря, сутрин ставаше рано, само за да го гледа по Картуун.
Първият път като чух за това филмче, мислех че детето си измисля, после покрай нея и аз го загледах. Толкова си го харесваше, че за един рожден ден си поръча торта с него и другите герои от филма /докато аз очаквах пак някакви принцеси да си избере Mr. Green/
Приятно изкарване на плажа на вас Peace

Лято доста се е изморила твоята помощничка, щом си ляга късно-много ти е помагала вчера за охлюва Grinning

# 93
Първокласниците имат лични карти, но май зависи от училището. Не навсякъде ги искат. При нас не бяха задължителни. Мисля обаче, че са необходими, ако вадите карта за градски транспорт на детето. Peace

# 94
На нас ни казаха да носим две снимки за тези карти. Бях забравила, докато не споменахте.

# 95
Пъволаците със сигурност имат лични карти.

# 96
Мерси, момичета.  Heart Eyes
Ще ни кажат, предполагам, на родителската среща, дали са задължителни личните карти за нашето училище.  Hug

# 97
То навсякъде има лични карти. В началото на учебната година ги събират за подпис от директора.
В нашето училище никога не са ги проверявали дали ги носят. Картата на щерката си стои вкъщи.

А бележници тази година ще има ли за първолаците? Чух, че се обсъжда да нямат оценки ... ама дали е прието  newsm78

# 98
Имаше обсъждане, сякаш дори до 3-ти клас, да нямат бележници и оценки.  newsm78
Дали е приято, не съм в час.  Laughing

# 99
Няма да имат бележници и оценки.

# 100
Първокласниците никога не са имали бележници и оценки. Започват от втори клас. С нетърпение чакам обаче да го отменят от септември за втори и трети клас. Praynig
То навсякъде има лични карти. В началото на учебната година ги събират за подпис от директора.
Не съм съгласна. Личните карти не навсякъде са задължителни. Пак да кажа, че при нас не бяха! Peace

# 101
Добро утро и от мен.
Момичета май към бележниците вървеше и лична карта. Не знам как стоят обаче нещата със оценките. При нас не може да остане дете в първи клас. Може да остане във втори. Тук са заедно и втората година му дават пак материала за първата. Следователно то не знаме материала за втори клас и остава. Във втори клас ще имат оценки само по немски и математика. По другите няма да имат. Лични карти нямат, но имат карти за транспорт на които пише името на детето, спирката от която е качва и снимка.
От вчера започнаха с часовника. Снощи го правихме в нас. Днес съм решила да й пусна игрите с него за да може да свиква.
Вчера отново са правили контролна. Побъркаха ги вече. Вики е ядосана, но не знам вече кой е прав и кой крив. Имат нарисувана мишка. За мен картинките са еднакви, но за госпожата явно не. Миналия път ВИки е писала че е мишка, то било плъх. Този път обратно. И пак е сгрешила. Но аз съм й доволна. Всичко й е написано правилно, дори и определителните членове.
Лято, много се смях с Таня.
Амбер браво а нмомчето ти.
Тук днес е 14 градуса, но пак се показва слънце и сугурно пак ще затопли.
Лек ден на всички.

# 102
Явно това с оценките ще започне в 4-ти клас, заради завършването тогава на началната степен на образование.  newsm78
Хексилина,браво на Вики!  Hug

# 103
Първокласниците никога не са имали бележници и оценки. Започват от втори клас. С нетърпение чакам обаче да го отменят от септември за втори и трети клас. Praynig
Не съм съгласна. Личните карти не навсякъде са задължителни. Пак да кажа, че при нас не бяха! Peace

Да, първокласниците никога не са имали бележници. Но аз съм против премахването им във втори и трети клас. Така или иначе, в учителския тефтер винаги имат оценки   newsm62 . А личната карта е задължителна, нищо че в някои училища са си спестили труда.

# 104
  • sofia
  А личната карта е задължителна, нищо че в някои училища са си спестили труда.
Ако детето пътува с градски транспорт, май само с нея може да се извади карта с намаление  newsm78 Но понеже не ползвам и не съм сигурна

Общи условия

Активация на акаунт