2003 новите първолаци - 2010/2011 - 6

• 30 829
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Лято,благодаря ти!Разсмя ме!Таня определено е случила на майка! Party
Признай си,ти ли уби горкият Рики №1?

# 76
Не, не го убих аз, но обстоятелствата ме принудиха да съм съучастник в прикриването на следите и заличаването на уликите Blush

# 77
Лято, весело е при вас.  hahaha

# 78
  • Русе
 да се закача за темата, че напоследък не ми остава време да надникна във форума.
  Лято, много подходящ домашен любимец. Не заема място, не разхвърля, не хапе,тихичък и най вече лесно подменим  Laughing

Един съвет, не купувайте на детето си PSP. Голяма зомбясване става. Добре, че беше на гости партньорът ни, много разумно и възпитано дете на 13 години. Вярно, че се молех единия ден само до оцелеят, защото навън валеше дъжд  и се наложи да са си седят в къщи. Та виждах едно кълбо от ръце крака и някоя глава от време на време. Обаче по добре да се боричкат от колкото да гледам една превита фигурка да щрака само копчета на играта, и да ме поглежда с премрежен поглед като викна десетина пъти.

# 79
Всъщност ние имаме друга конзола, но децата ми не прекаляват.Малката е родена така или иначе с това-приема го за даденост, че съществува и толкоз...Да не кажа колко рядко се ползва по предназначение за игра от детето точно.

# 80
Ние имаме PS2 откакто Волен се е родил. До скоро не му беше ясно, че става и за игри - ползваше го само за гледане на филми. Преди около година извадих и двата джойстика и баща му му купи една игра, подходяща за него. Беше му интересно около 1-2 дена и го забрави. Пак го използва основно за филми.
Jizzlobber е права. Когато са свикнали с това вкъщи не му обръщат особено внимание.

# 81
  • Русе
  Предполагам, че някой деца са податливи на пристрастяване. Моето е такова. Въпреки, че от бебе е до компютъра, защото съм го гледала работейки и креватчето ми беше от едната страна, мишката от другата, при нас интересът към компютъра е много силен.Добре, че е спорта и че сме много динамични и социални и не го оставяме без алтернатимно занимание.

Поздрав за малките палавници от нас http://vbox7.com/play:7bbecfe7  Simple Smile

# 82
И ние имаме ПС2,но го ползваме за ДВД.Дани има една игра,но бързо-бързо му омръзна,въпреки,че е интерактивна.

# 83
Amber,благодаря за поздрава!
Нямам слушалки. Crossing Arms
Светослав спортува,това е важно-да има движение.Сигурно и пее добре. Wink

# 84
Amber, страхотна песен, браво на младежа!  Simple Smile

# 85
Amber, браво на младежа.  Hug
И Сашо ползва повече компютъра повече като ДВД. Има няколко записани прилични игри, но отдавна му омръзнаха. Играе доста време навън и още не се е зомбирал.  hahaha

# 86
chibi и на нас ни е любимо филмче Ну погоди, моето момиче може да го гледа без почивка.
И аз много го харесвах като малка, то и друго нямаше като анимация по онова време, но сега ми се струва много далечно и вече не го харесвам чак толкова. Сега има такова изобилие от филмчета, но децата си го харесват, въпреки това.

Лято при вас голямо разнообразие от флора и фауна Grinning
Как се справяш с всичко или си имаш помощница?
Ние не сме чак толкова запалени по животните, даже я е страх от кучета и котки, дори от най-малките, има си някаква неприязън.
По едно време искаше зайче да си гледа, по-точно аз да  се занимавам с него, а тя само да го храни и да си играе с него. Татко и` даже се беше заел да търси от приятели декоративно зайче, но тя бързо забрави и повече не прояви желание- както с всичко при нея, много бързо и минава интереса.
То добре, че не настоя повече,че как щях да се оправям със заек в апартамента  newsm78

В предучилищната пък отглеждаха боб, една сутрин носихме няколко зрънца и капачка с намокрен памук. Госпожата им казала да си подредят капачките на прозореца и да пазят тишина. Който много силно вика няма да му пораснат бобчетата.
Нашите бяха пораснали накрая, но вече ги изписваха от предучилищната и там си останаха.
Какви ли не начини е измисляла госпожата само да ги усмири за малко Grinning

Amber любимата ни песничка, често си я пееха в градината децата.
Браво на твоето момче, много таланти има Peace

Добре дошли на galani  и Вяра   Hug

# 87
  • София
Амбър, браво на момчето ти!!! Много е талантливо! Възхитена съм.  Hug

# 88

Лято при вас голямо разнообразие от флора и фауна Grinning
Как се справяш с всичко или си имаш помощница?

Имам си аз, преди малко си легна да спи, но преди това грижливо натъпкахме на охлюва една малка краставица. И понеже аз му казах:
- Лека нощ, Рики и хайде яж!
веднага последва отговор:
- Е ти сега така като му заповяда, ще взема да се натъпче и да му е тежко Naughty

Несъобразителна съм, значи и това си е.
За кучето пък ферман мога да напиша, най-редовната реплика е: "Ерика е моята космата сестра" Heart Eyes

# 89
Добро утро.  Heart Eyes
Лято, заредихте ме с настроение с твоята сладуранка.  Hug
Сашо снощи до късно гледа пак "Ну погоди".  Hug
Момичета ще трябва ли да снимаме първолаците за ученически лични карти за наесен?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт