Бременна и нервна

• 7 248
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Бях направо нетърпима Simple Smile) Родата бяха вдигнали ръце направо  Mr. Green

# 16
И аз съм бременна в 3-ти месец
и работя като главен готвач сега.
омъжих се на 20-юни...абе...въобще,тя е една.. Grinning

# 17
Мисли положително. Наслаждавай се на живота, който носиш под сърцето си. Аз не съм се чувствала нервна. Бях много щастлива.  Heart Eyes Наслаждавах се на всяко движение на бебето.  Heart Eyes
Самата мисъл за предстоящата среща с новия човек ме караше да се усмихвам. Очаква те нещо прекрасно. Пожелавам ти безпроблемна бременност и здраво бебче!   bouquet

# 18
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз бях щастлива, но  и леееееко нервна... Особено последния месец. Беше някакъв кошмар. ooooh!

# 19
Остават ми колко.. десетина дни до термин. Семейното началство вече вдигна ръце от мен  Mr. Green, а има дни, в които сама себе си не мога да понасям от нерви.  Joy Добре, че краят наближава!

Брой до десет и дишай бааааавно и дълбооооко преди да избухнеш.  Wink Помага... ама само понякога.  Twisted Evil

# 20
Мен с втората бременност доста ме тресяха нервите  Crazy Но след като родих ми мина - всичко е до хормони  Wink

# 21
Аз пък не съм бременна, или поне така показа Шуър чека, който си правих, но продължавам да съм нервна. Съжалявам, че ви занимавам с мойте глупости. Но наистина се държа, като че ли ми бушуват яко хормоните. Просто не знам приятелят ми акк ме търпи. Какво ще ме посъветвате?

# 22
Бях ужасно нервна през цялото време на бременноста,после по време на кърменето,та чак до сега съм си такава(на 8 мес. е госпожицата),а бях най-спокойния човек на света....
С първата бременност всичко отмина мн бързо,но сега ooooh!

# 23
  • София
Моят приятел постоянно ми повтаря "вие жените не сте като хората" все сме реагирале неадекватно.... не знам дали е така, но е истина, че аз самата се осущам понякога , че прекалявам   Mr. Green

# 24
Бях поизнервена малко в началото, бързо мина. Но в края  Laughing Не знам милото как ме търпеше. Ще мине!

# 25
Е това на мен не ми стана ясно. дори с лекаря се консултиирах. При мен пък другата крайност. Овчо спокойствие. даже някаква латентност..... Може би съм изолиран случай....... Сега ми епо-нервно, защото детето вече е пред мен и иска грижи  Laughing

# 26
Според мен ще отмине , разбира се и ти трябва да си помогнеш малко , почивай си повече ако имаш възможност , занимавай се с нещо любимо , поглези се , отиди на почивка ако имате възможност . При мен е нямало чак толкова нерви , малко се поядосвах на работа , но няма начин .  Peace

# 27
  • Шумен
Нервна беше второ ми име през цялата бременност  Laughing Само като се сетя сега как от нищо почвах голям въпрос да правя  ooooh! как ме изтърпяха мъжа ми и сестра ми последния месец направо не знам. А и двете ми щерки са изключително спокойни натури Simple Smile

# 28
  • у дома
Аз пък бях много спокойна и двете бременности  Rolling Eyes
Не знам какво да те посъветвам, само и аз като Франческа, да кажа - много внимателно с билките. И по-добре никакви.

# 29
  • Сливен
Нормално,аз съм в 11та и много лесно се изнервям за всичко,иде ми да запаля една цигара и да изпуша цяла кутия,разревавам се лесно,надявам се скоро да отмине Laughing не мога аз самата да се понасям,камоли хората около мене

Общи условия

Активация на акаунт