Направо съм бясна!!!

• 10 111
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
Четох, четох, и не мога да повярвам какво чета  ooooh!
Авторката - това ли ти е най- важното относно сватбата: с какво ще си облечена ?
И най - голямата драма ще е да отидеш с неподходящите аксесоари ако смениш роклята Sick
Изумена съм какви жени има, че и що народ й приглася тука, "...ай колко гадно, ау,  ужас, горката, а пък оная как не я е срам, що не се гръмне, нямала вкус, бла - бла ..." Вие чувате ли се какви глупости говорите ? Като видя някоя дреха облечена върху някого и ми хареса, много ясно, че ще си я купя, те магазините затова зареждат по няколко броя от един и същ модел, за да си го купят няколко човека.
То не бе тръшкане, сякаш ще ходи на наградите "Оксар" с тая рокля.
Peace

# 106
Ще покажете ли в крайна сметка роклята  newsm78

# 107

Да бе да, ами ако вземеш и ти да си я купиш Whistling

# 108
След седмица сме поканени на сватба, на която ще кумуваме със съпруга ми. Всичко е готово купих си рокля, обувки, чантичка, бижута, аксесоар за косата, и вече чаках деня на свадбата. Но какво стана днес обажда ми се сестрата на булката с която сме много близки и ми каза, че си е купила същата рокля, но в друг цвят. Не знам как да Ви, опиша как се почувствах, като полята със студена вода. Толкова се ядосах, че заплаках. Сега съм малко успокоена но не знам какво да правя, имам друга официална рокля която я облякох по друг повод нея ли да облека или тази която си купих за случая.Сегашната беше дълга черна, много красива, всичко купих съобразено с нея. Другата е червена и тя е дълга, ако избера нея, какви обувки и аксесори да избера и в какъв цвят. Моля за съвети!
Joy Joy Joy
Колко е готино да си жена  Joy
Бясна била  Joy Joy Joy

# 109
  • София
След седмица сме поканени на сватба, на която ще кумуваме със съпруга ми. Всичко е готово купих си рокля, обувки, чантичка, бижута, аксесоар за косата, и вече чаках деня на свадбата. Но какво стана днес обажда ми се сестрата на булката с която сме много близки и ми каза, че си е купила същата рокля, но в друг цвят. Не знам как да Ви, опиша как се почувствах, като полята със студена вода. Толкова се ядосах, че заплаках. Сега съм малко успокоена но не знам какво да правя, имам друга официална рокля която я облякох по друг повод нея ли да облека или тази която си купих за случая.Сегашната беше дълга черна, много красива, всичко купих съобразено с нея. Другата е червена и тя е дълга, ако избера нея, какви обувки и аксесори да избера и в какъв цвят. Моля за съвети!

Егати тревогите имаш....
Никой не би могъл да ме разколебае да си облека това, което съм си купила, ако ще половината сватбарска гилдия да е облечена в него.....
Пожелавам ти това да е най-сериозния проблем в целия ти живот.  bouquet

# 110
Какъв мръсен и подъл удар под кръста! Погнусена съм до дъното на душата си! Sick Shocked

# 111
  • София
Aз само не разбрах - ти (визирам авторката) сигурна ли си, че дублираната рокля е купена за сватбата? Ми тя жената може за друго да си я е купила.
Пък ако е за сватбата, директно и кажи, че не искаш да е със същата рокля. Иначе и за мен е излишна драма, за една рокля толкова да се ядосва някой, все пак празникът е на булката, тя трябва да е уникална.

# 112

Да бе да, ами ако вземеш и ти да си я купиш Whistling

Ха-ха...аз рокли не нося,но ми стана любопитно каква ще да е тази толкова специална рокля,че чак сестрата отишла и си купила същата,толкова ли не намери някоя още по-хубава или е просто въпрос на манталитет  Laughing

# 113
  • София
Eй, момиче, облечи си роклята и си кумувай с кеф, онази не ти е видяла аксесоарите.

# 114
И тъй, казвате 'Да ти имам проблема'...
Да вложиш цялото си старание в избирането на рокля, и то не за какъв да е празник, а сватба и кумуване - и накрая да се появи някоя и да ти я 'отмъкне' под носа - Ами съгласете се, че не е от най приятните неща в живота!

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 14:59 от krem-karamel

# 115
Че то си е драма огромна! Как!
Роклята!
Мъка!
И сега?!

И не на последно място, тук този проблем ще се реши незабавно - 2 страници съвети и кълнене на дублиращата се рокля и молци ще я изядат! Амааа-ха! Как така, та дамата аксесоари е избирала!!!!  Shocked  Cry Мъка  Cry
Отивам да плача, друго не мога.

# 116
Бих си облякла роклята без никакво съмнение. Ако някой ме попита там, бих казала как стоят нещата.

А за момичето говори много лошо, елементарна проява...не знам как да я опиша...

Бих си направила прическа, която тя не знае Simple Smile)) И бих добавила някое цвете на деколтето /на пример/ или шалче.
А иначе с горда осанка на сватбата!!!

Успех!

А иначе да си кума си е важно събитие също.

Пък на когото не му е интересна темата, да не участва - така мисля...то не е задължително.

# 117
Че то си е драма огромна! Как!
Роклята!
Мъка!
И сега?!

И не на последно място, тук този проблем ще се реши незабавно - 2 страници съвети и кълнене на дублиращата се рокля и молци ще я изядат! Амааа-ха! Как така, та дамата аксесоари е избирала!!!!  Shocked  Cry Мъка  Cry
Отивам да плача, друго не мога.

Може  и драма   да е  за  авторката. Ако  не си  забелязал  тук  драмите  са  различни -    от спукан  водопровод  през  какво  ни  каза  зълвата  накриво  до  какъв   цвят  да избера    за тоалетната   с  размери  2 квадрата / люляково  или презряла  праскова/ и  спи ли  половинката  с комшийката. Така  , че  не  виждам  нищо   лошо  всеки да си пусне  каквато   тема  да си  пожелае.  Мисля  , че никой   не съветва  авторката да   издере  очите на  въпросната   персона. Доколкото чета  внимателно    авторката поиска съвет  за аксесоарите и  болшинството и  се  нахвърлиха  с егати  проблема.
Ами това   я вълнува   в момента  момичето  и не  виждам  нищо  лоше. Подхожда  сериозно   към  ангажимента  си  на   кума.  Никога  няма  да забрава как  кумувах  на  най- добрата  ис приятелка. Бях  поела   голяма  част  от организацията  -  украси,  торти,  покани  , подаръци  за  гости, коли. Та това беше  най- важния  ден  в  живота  и -. Исках  всичко да е наред  и да се  наслади  до  карй  на  празника  с любимиоя  човек . Разбира се , че отделих  много  време  за грим , прическа   , тоалет  и аксесоари, това  е едно уважение все пак.  Не обичам   да отбивам  номера, затова с и  отделих  доста от  времето и парите си  за да  бъда  облечена  подобаващо  за тържествения  повод. Това не  ме  кара  да се чувствам  ни - най  малко  повърхностна .
С приятелкат  ми  още  обичаме да гледаме  снимките от сватбата , да си  спомняме и сме единодушни  , че това беше  един от  най-прекраните    дни  , не само  в нейния  , но и в  моя  живот.
Моят  съвет  към  авторката  е  да си  сложи  тоалета , който  си е  подбрала  за  празника ,  да не позволява  това  да помрачи  настроението  и. Лъчезарната  усмивка  ще  бъде  най-  подходящия   аксесоар  за повода.
Весело  изкарване .

# 118
Стига си се тръшкала, де... Жената е взела друг цвят и то нейната е къса. Освен това една дреха на всяка фигура стои различно. Като прибавиш и различни аксесоари, накрая я познае някой, че сте с подобни рокли, я не. Кумувай си с кеф.
За разлика от някои мъже тук, аз разбирам драмата в такава една случка Joy

# 119
Ама че глупост, да ви имам проблемите!
Облечи си роклята и не се занимавай с простотии  Peace

Общи условия

Активация на акаунт