Направо съм бясна!!!

• 10 075
  • 143
  •   1
Отговори
# 90

Ми, ако не я беше формулирала тъй трагично и драматично, щяхме да я подминем...  Mr. Green Whistling
според мен заглавието си е съвсем на място. Много женско. Няма никаква драма, само бяс!

# 91
Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Toва много ми харесва Simple Smile

Иначе не разбрах дали сватбата е минала, дано авторката да е изкарала добре/да изкара добре.

# 92
Не бих го нарекла несериозен проблем още повече когато една рокля разваля приятелство.

...

Е.. ти приятелството е това, дето ще се срине заради една рокля. Аз от заглавието очаквах поне една намесена свекърва, две алчни зълви или три лолитки, увиснали на портфейла на любимия, докато авторката изплаща ипотеката на къщата.

# 93
Извинете, обърках темите...  Embarassed

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 18:19 от Servallan

# 94
  • по пътя на светлината
Да не сте объркали темата? Laughing

# 95
Мацка, я не се ядосвай, ми си избери тази рокля, с която ще се чувстваш по-добре, по-удобно и по-въздухоспиращо. Е, все пак не си и ти центъра на събитието, нали? Не си булката, чиято кума копира роклята. Викам има и по-страшно. Събери си всичкото самочувствие и като идеш и видиш, че си по-готина от сестрата организирай една обща снимка на вас двечките. Разпръсни всичкия си чар на нея, де що има усмивка и ярък поглед и после историята ще говори.
Мани, не се ядосвай!  Hug

# 96
Аз пък не бих се трогнала особено и бих си отишла с каквото съм си намислила. Като искат, нека ме копират  Sunglasses  Особено пък на едно място обикновено си личи кой кого е копирал. Да не говорим, че щом въпросната жена няма собствен стил, надали ще успее и да съчетае роклята с аксесоари по-добре от теб. И като си сложиш и самочувствието на жена, на която подражават, съвсем ще я удариш в земята.  Laughing

Може да пробваш и да покажеш роклята на булката. Тя сигурно ще е видяла и тази на сестра си и евентуално може да поговорите и да я подпиташ дали сестра ѝ ще е със същата рокля. Тя пък може да говори с нея и така.

А ти всъщност сигурна ли си, че сестрата ще ходи на сватбата с въпросната рокля? Може да я е нарочила за друг повод.

# 97
Не бих го нарекла несериозен проблем още повече когато една рокля разваля приятелство.

...

Е.. ти приятелството е това, дето ще се срине заради една рокля. Аз от заглавието очаквах поне една намесена свекърва, две алчни зълви или три лолитки, увиснали на портфейла на любимия, докато авторката изплаща ипотеката на къщата.

Женско приятелство му се казва. Laughing Такова си е то. Женска завист, ревност, мъже и външност- най-честите проблеми за едно такова.  Mr. Green То си е лицемерно като правило в самата му същност.

пс. Да ме убият не бих стъпила на сватбата в същата рокля. ooooh! Аз дори като срещам по улицата някоя с дреха която имам и аз, ми иде да и издера косите и дрехата повече да не облека. Joy Страшно мразя също така по улиците да познавам свой парфюм. А не дай си боже да се засечем облечени в еднакво...направо не ми се мисли.  #2gunfireНе бих останала 2 минути на тази сбирка.

# 98
ГолЕма драма, нЕма що Mr. Green Който не иска да го копират, си купува уникати. Или поне си държи избора в тайна. Тогава, ако някоя ксерокс-ка се появи в идентичен тоалет, поне ще знаеш, че е било случайно.
Облечи червената, да си облечен от глава до пети в черно или бяло на сватба е проява на лош вкус, още повече ако имаш някаква роля на събитието, като да кумуваш. Черното и бялото са цветовете на младоженците, като дори и те напоследък бягат от тези цветове.

# 99
Нещо, което ми е правило най-кофти впечатление на сватба е гостенка облечена в бяла рокля.

Преди малко се върнахме и ни ние от една тукашна сватба(Атина).
Имаше поне 3-4  жени  със снежно бели рокли и като си представим ,че и булката беше в рокля,която не  беше тип''булчинска''......
После ходи ги различавай,кой е се жени и кой  е гост Laughing
На мен  ми направи  впечатление,ама явно на  гърците не им пука  от такива работи,традиции разни....

# 100
  • Бу-у-урга-а-ас
Не харесвам черна рокля за дневна сватба. Ако си харесваш червената по-добре бъди с нея. Ако сватбата е вечерна - черното е ОК.

# 101

пс. Да ме убият не бих стъпила на сватбата в същата рокля. ooooh! Аз дори като срещам по улицата някоя с дреха която имам и аз, ми иде да и издера косите и дрехата повече да не облека. Joy Страшно мразя също така по улиците да познавам свой парфюм. А не дай си боже да се засечем облечени в еднакво...направо не ми се мисли.  #2gunfireНе бих останала 2 минути на тази сбирка.

Има едно просто решение - не си купуваш конфекция и не пазаруваш в мола, в магазина на главната и т.н. Ако пазаруваш рокли и парфюми от масовите магазини ами нормално е да срещаш жени, които носят същото, които ухаят по същия начин и които се гордеят с уууууууникалните си обувки на високо токче.
Като иска някой да е уникален трябва да положи малко повече усилия от това да отиде до магазина на главната  - то още там се вижда, че от същата рокля има още десетина на закачалките.  Някак не ми се вижда адекватно да поръчаш на продавачката да казва на останалите си клиентки - Весето си купи тая уникална рокля и вие нямате право вече Simple Smile)

# 102
А когато аз се сърдех и нервничих едно време, че приятелката ми ме копира, баща ми се смееше и ми каза, че за да изградиш собствен вкус, пръвоначално е нормално да следваш нечий друг и да гледаш от някой друг.
Та с тези думи, той ми обясни да бъда по-толерантна и да разбирам приятелката си, да не се сърдя за глупости и че не си заслужава да си хабя нервите с такива неща.
В момента и аз така мисля - голяма работа, че някой имал като моето.
В крайна сметка - всеки съчетава нещата по различен начин, с различни аксесоари, с различни обувки, а и на всеки стоят по различен начин...
Така че - едно към едно, много рядко може да има. А дори и да има - хората са различни - едната мацка ще е с по-дълги крака, другата по-слаба, третата - по-пълна и т.н. Т.е. пак няма да е еднакво.
Ако си на 12-13год. е нормално да се чувстваш прецакан, но затова са родителите - да обяснят, че не това е най-важното.
Но ако си над 15-16 год. и се ядосваш за такива неща - не си заслужава и е доста повърхностно!

П.П. Съвсем скоро си купих едно потниче. След няколко дни видях същото, но различен цвят, носено от дама на около 50 години.
Е, и? На нея стоеше по съвсем друг начин.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 10:34 от Servallan

# 103
Enza,

Съчувствам ти. Нормално е да се чувстваш гадно. Но в живота е пълно с такива примери.
Ето ти един пресен:
Бъдещата булка споделя с приятелка в кой салон и каква коса ще си присажда. Приятелката отива и слага същата коса на своята главица. Е, булката не си присади коса, но това не й попречи да е по-красива от "крадлата". А аз, ако бях излъганата, то тая безочлива крадла нямаше да присъства на сватбата ми.

Трябва според мен да говориш със сестрата, и да й кажеш, че никак няма да ти е приятно да се дублирате. Ти си тази,която е купила роклята първа, нали? Редно е тя да се съобрази с теб. Ама се съмнявам, че ще го направи. Гадно е.

# 104
Четох, четох, и не мога да повярвам какво чета  ooooh!
Авторката - това ли ти е най- важното относно сватбата: с какво ще си облечена ?
И най - голямата драма ще е да отидеш с неподходящите аксесоари ако смениш роклята Sick
Изумена съм какви жени има, че и що народ й приглася тука, "...ай колко гадно, ау,  ужас, горката, а пък оная как не я е срам, що не се гръмне, нямала вкус, бла - бла ..." Вие чувате ли се какви глупости говорите ? Като видя някоя дреха облечена върху някого и ми хареса, много ясно, че ще си я купя, те магазините затова зареждат по няколко броя от един и същ модел, за да си го купят няколко човека.
То не бе тръшкане, сякаш ще ходи на наградите "Оксар" с тая рокля.

Общи условия

Активация на акаунт