Примерна схема за захранване- 27

• 26 350
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
amanita честито и от мен ! Flutter

Моите шишета и бибероните са  МАМ и въпреки че ги мия старателно след всяко хранене и  всеки път като сменям водата пак миришат ако са затворени, та затова като ги измия ги оставям отворени, като развивам и биберона и така не се умирисват!
АЗ сменям шишетата на 2-3 месеца някъде!

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 17:05 от Lightning

# 601
Аз давам от доста  време изворна вода на Девин и не мирише.

Аманита, честита лентичка и от мен  Hug

# 602
Аманита, честита лентичка и от мен!

# 603
Днес направих пюре от зелена чушка !
Колко време мога да съхранявам домашно пюре в хладилника?

# 604
Изворната вода и на мен никога не ми е мирисала. Купувах в началото 1,5л., след това 3, а сега 7. Пие от шише с твърд накрайник и съм купила 2. Редувам ги всеки ден, за да може да изсъхват добре. Иначе стават едни лигави по дъното колкото и да ги мия  Sick

# 605
Само да кажа, че открих че за лятото хииич не е удачно ползването на каучуков биберон- аз давам и адаптирано мляко и нощем като се изпие млякото(което ест. сглобявам на момента) за рязвам бутилката до др. ден и започнаха дори мухал да хващат бибероните , за миризмата хич не искам да говоря...сега купих силиконови биберони и вече няма чак такъв проблем, поне мухал не хващат и май миришат по-малко. Но пък ползвам само стъклени шишета, а в чашата за вода не се задържа за дълго водата, но леееко се вмирисва( обеснявам си го от една гумичка от доло дето я прави неразливна), за щастие детето ми почти се научи да пие от нормална чаша и тая вече е само за навън...за каните Брита чух не много добри неща и затова не смея да я ползвам.
 А лентичката на Аманитка хич не се вижда ...или поне аз не виждам такава Simple Smile

# 606
  • София
Момичета, да питам, удачно ли е да дам прясна нектарина на мойта мома, която е на 7.5 месеца или да мина на нещо друго?

# 607
Момичета, да питам, удачно ли е да дам прясна нектарина на мойта мома, която е на 7.5 месеца или да мина на нещо друго?
до колкото си спомням прасковите на тая възръст можеха да се дават и пресни вече....мисля че няма да е проблем, тя яла ли е др. пресен плод?

# 608
  • София
Нашата педиатърка казваше, че за нектарините нямало проблем да се дават като първи плодове, само за прасковите и кайсиите, заради мъхчето

# 609
Нектарини и праскови са 1 вид - просто различно търговско наименование Peace Мисля тези дни да ги въведа с пюре и след около седмица да дам и пресни. Така или иначе мисля да беля кората, та ще дам каквото имам в наличност.

# 610
Може би става въпрос за прасковите без мъх.Има такъв вид.

# 611
 Просто са различни сортове иначе са 1 вид.

# 612
  • София
Да, тези немъхестите праскови Grinning Иначе съм давала банан само досега, суров, пасиран.

# 613
  • София
Еднакви, различни - като пазарувате казвате един кг. нектарини, не един кг. праскови без мъх
Идеята ми е, че те могат да се дават, за разлика от обикновените праскови и кайсии Peace

# 614
Моля и аз за съвет: след около седмица започвам въвеждането на глутен. Ще взема някакви плодови пюрета с овес и така ще започна. След овеса, четох че е добре да се въведе ръж. С какво да въведа ръжта, ако може съвет newsm78Нещо ми е каша даването на глутен, но ще видим. И през това време как да въвеждам нови плодове и зеленчуци Laughing

За нектарини- аз давам сурови, както и всякакви други плодоеве. Моят бебко пюрета не иска и суровите плодове само на парченца леко смачкани ги яде Laughing

Общи условия

Активация на акаунт