Примерна схема за захранване- 27

• 26 302
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
А сиренето как присъства в менюто на децата ви? Само евентуално в попара ли го слагате или може например в зеленчуково пюре и с жълтък?

В пюре, в каша, в чист вид....

Цитат
А я кажете, моля, какво давате за вечеря на бебоците? Нашият режим е малко нестабилен - имаме 3 твърди хранения на ден и кърмене на поискване е останалото, но тези 3 хранения са закуска, обяд и следобедна или закуска, о бяд и вечеря (зависи от него кога какво е ял), та вечерята се чудя каква трябва/може да е...

Салата, малко супа....

# 721
Ха, и на мен това ми е чуденката в момента...дали да вкарам вечерята в менюто и каква да бъде newsm78

# 722
Ха, и на мен това ми е чуденката в момента...дали да вкарам вечерята в менюто и каква да бъде newsm78

Според мен зависи от много неща:
- стига ли му на детето вечерното мляко, т.е. засища ли го?
- колко време преди сън е последното му хранене с твърда храна? Ако приема следобедната си закуска в 18 часа, не виждам мястото на вечерята;
- приема ли с охота твърда храна?

Лично аз вечеря не бих/ не съм давала преди годинката, но съм се водила по децата си.

# 723
зависи какво си въвела, ако си въвела млчни продукти-в частност сирене може това да даваш за вечеря- макарони с масло и сирене, грис с масло и сирене, зеленчуци може два пъти на ден- или единия път с др/ без месо

# 724

Според мен зависи от много неща:
- стига ли му на детето вечерното мляко, т.е. засища ли го?
- колко време преди сън е последното му хранене с твърда храна? Ако приема следобедната си закуска в 18 часа, не виждам мястото на вечерята;
- приема ли с охота твърда храна?

Лично аз вечеря не бих/ не съм давала преди годинката, но съм се водила по децата си.

ама както разбирам си давала след обедна закуска- е аз на това му викам вечеря, към 18-19 часа

# 725
Не, не съм давала следобедна закуска към 18 часа.
За мен да наричаш едно ядене в такъв час следобедно, е смехотворно. Това е вечеря.
Детето ми до около 11-тия месец в 18,30 се готвеше за нощен сън. Т.е. следобедната му закуска беше около 15,30-16,00 часа.

# 726
Не, не съм давала следобедна закуска към 18 часа.
За мен да наричаш едно ядене в такъв час следобедно, е смехотворно. Това е вечеря.
Детето ми до около 11-тия месец в 18,30 се готвеше за нощен сън. Т.е. следобедната му закуска беше около 15,30-16,00 часа.
ами браво на детето ти, явно обаче пак е имало три яденета- което според мен е достатъчно на тая възръст, много майки дават към 18 часа някаква лека закуска- аз тогава давах третото ядене..и до скоро не бях давала никакви междинни...това имах предвид, но както казваш при всяко дете е различно, ето твоето е заспивало в 18, 30 а моето на тая възръст още заспиваше след 22,30 часа

# 727
Стана егати спама, но не- имаше две хранения с твърда храна- обед и следобед.
Закуска....ми то още не закусва, на 14 месеца е. Пие си млякото и не иска твърда храна сутрин.

# 728
Стана егати спама, но не- имаше две хранения с твърда храна- обед и следобед.
Закуска....ми то още не закусва, на 14 месеца е. Пие си млякото и не иска твърда храна сутрин.
ами щом млякото му стига....моят син пие по 600- 800 мл мляко нощем и то в рамките на 6-7 часа и сутрин винаги си хапва, но аз пък много късно му вкарах закуската- различни деца просто Wink

# 729
  • Видин
Шъ мъ убийте. Не се карайте де  Laughing
Аз вечеря още не предлагам, просто не знам къде да я вмъкна  Rolling Eyes А пък и Чоч след кърменето в 21ч спи непробудно до 6, така че явно все още няма нужда от твърда храна вечер.

# 730
# 731
Шъ мъ убийте. Не се карайте де  Laughing
           А пък и Чоч след кърменето в 21ч спи непробудно до 6, така че явно все още няма нужда от твърда храна вечер.

еееее благородно ти завиждам- не съм спала от година и половина...особенно когато има като тая нощ spam2
Пожелавам ти и с др. дете така да ти е спокойно нощем и само хубави неща- ей това вече е край на темата oops

Общи условия

Активация на акаунт