Отговори
# 105
И на мен нещо не ми излиза темата в нови публикации  newsm78. Рейче, при теб оправи ли се?

Същата работа  newsm78 Сега ми излязохте 5-6 поста наведнъж.

Кипре, моята помощничка отиде с кумичката у тях да дивеят Crazy

Flutter Нали?

Момичета, мерси за стис палците. Портфейла за сега се води удавен във водите на езерото. Сутринта ходиха да го дирят - нищо. Не знам защо имам чувството, че го е забутал някъде моткото, и като го намери ще си остане само с мърморенето ( въпреки, че този път го приема учудващо спокойно Thinking Обикновено вилнее  Laughing

Пол, да не е от жегата да се е обринал? От запотяването?

# 106
  • Пловдив
Абе от миналия ден се каня да ви питам, забелязах, че нашето скрито албумче са го гледали трима, които не са упълномощени с пароли. Как става тая работа  Thinking?

# 107
Кипре, те може да са опитали, ама зависи какво са видели Wink А паролите ги знаем само ние  Naughty Аз заключих профила още преди да поставя и 1 една снимка там.

# 108
  • Пловдив
А, Джес, може! Аз щото се притесних, а и не съм наясно с порядките в този сайт, та затова питах.

# 109
Абе от миналия ден се каня да ви питам, забелязах, че нашето скрито албумче са го гледали трима, които не са упълномощени с пароли. Как става тая работа  Thinking?

И аз го гледах това, ама дали са гледали, или само са искали newsm78?

Не мисля, че е обринат от жегата, щото жега няма от бая време вече Crazy. Иначе на краката са отгоре на бедрата пъпчиците - не по свивките. А на ръцете са отвътрешната страна. Той не се и поти много, но и топло не беше. Даже беше студено последната седмица Rolling Eyes. Абе ще се оправим Peace.
Вийче, кУмИнтирах Crazy.
Много е гаден тоя сайт обаче. Някой питаше за коментарите - е трябва всяка снимка отделно да гледаш, че да видиш къде какво пише ooooh!. Някой ако знае друг начин, да свирка.

# 110
Пол, видЕх  Mr. Green И аз след тебе  Crazy

Момичета, казвайте, ако искате или ако знаете по-добро място за снимките - к'во ни пречи да ги преместим. Откриваме в новия, трием в стария - и сме готови Crazy Луд умора нямал  Mr. Green ( само се потял  Laughing )

# 111
Поли, Ники също ми беше с АД само лятото, когато се поти и най-вече на вътрешната страна на китките.
http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&c … 126dcd4beecad6a14
ей с това всичко изчезна, гледай да не се поти много Peace
за слънце дерматоложката каза ей това и съм страшно доволна Peace
http://www.framar.bg/%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D1%8 … -pid30012054.html
ама нещо не намерих картинка в нета  newsm78
Ти с очния доктор разбра ли се newsm78
п.п.Албума на Страхотна не е заключен мисля и може него да са гледали newsm78 то е една торта де, ама все пак някой да го заключи Peace

# 112
п.п.Албума на Страхотна не е заключен мисля и може него да са гледали newsm78 то е една торта де, ама все пак някой да го заключи Peace

Peace Done! Демек - готово! Браво, Гудзи! Добър детектив си Wink

# 113
Вийче, аз съм "ЗА" албум.бг Peace. Но нека го решим заедно. Там се отварят всички снимки на няколко страници и се вижда къде е коментирано и къде не.

Гудзи, нещо такова ми трябваше за мазането и ще го потърся тук Peace. Слънцезащитен ползвам друг и съм доволна, така че няма да го сменям. Иначе го къпя с душ-гел на Биодерма и го мажа с едно друго след баня на Ларош по предписание от лекар и двете. Hug
Очният ме праща във Варна чак, там има клиника. Трябвал ми невроофталмолог, ако не бъркам наименованието. Май няма да се дигна дотам  Rolling Eyes.

# 114
Пол ако решиш да идваш по лекари тук, насреща съм, ще уредим при най-добрият да минете......

Иначе искам да потам Рени нямаше ли да идва във Варна?

А за албумчето - квото решите съм ЗА, стига да е по - добре за нас.  Peace

# 115
  • Пловдив
Квото кажете за албума. "За" съм.
В снимка не е удобно наистина...

# 116
 Peace Сменяйте! Аз не съм го ползвала преди, но нямам нищо против. Пол, наемаш ли се да направиш регистрацията там - направо да си ползваме същите имена и пароли  Peace

# 117
  • Пловдив
Kак ще стане прехвърлянето, наново ли трябва да ги качваме, или направо могат да се копират оттам?

# 118
Как е точно сайта - албум.бг ? Да разгледам има ли лесни опции

# 119
Подреждам си аз едни салфетки /разбирай половината килер/ и нещо изведнъж се укротиха и викам, чакай ще ги проверя кви ги вършат и  #Crazy
http://media.snimka.bg/6674/019603081.jpg
едното докопало къде що има одеяла и възглавници, затрупало се и заспало /не е спал след обед в къщи близките 2 години/, а другото го пази да не го откраднат Joy
Пол,аз от д-р Тайс съм много доволна, някои казват,че няма ефект, но при нас имаше страхотен Peace Ааааа като ни се появяха обриви доки не ни даваше да ядем боб,мед и банани  newsm78 Ако ще ходиш по Варна на очен виж как седят нещата със записването на часове,защото поне при повечето добре детски там се записват часове 1-2 месеца по-рано доколкото съм чувала newsm78 А на теб всъщност какви са ти оплакванията  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт