Отговори
# 120
# 121
Лелеееееееее Гудзи мн сладка снимка - уникална  Heart Eyes
А за очните лекари ги знам всичките, нали и Мишо водя на очен на 6 месеца.
Иначе и аз съм страшно доволна от мн неща на д-р Тайс, винаги взимам на Тай сиропа за кашлица ...............

# 122
  • Пловдив
Еее, Гудзи, поне се радвай, че бели не правят. Тая сутрин като станах, кучето беше ровичкало в една ниша и набарало един памперс (като беше малък, му купувахме памперс - пелени и 1 останал), беше го направил на ситни парченца из хола и кухнята, имаше боклуци навсякъде  #Cussing out

# 123
Такааа..акаунта е албум-а е създаден - същото име и парола. Само доколкото виждам всичко ще се качва наново. Разгледайте и кажете какво правим.

# 124
Гудзи, уникални снимки имаш на домашните ти любимци hahaha Joy
Ще ти пища ЛС да не обременявам всички.
Норче, разбира се, че ако се запътя към Варна по какъвто и да било повод, първо ти ще научиш, най-малкото, за да се видим Hug. Но просто не смятам, че положението ми е чак толкова тежко, та да ходя на лекар там Rolling Eyes.
За снимките сигурно ще се налага да ги качваме наново ooooh! и това сигурно ще ни откаже. Другият вариант е да почнем да качваме на друго място оттук нататък, но...не знам newsm78. Много ще се разхвърляме Rolling Eyes. Иначе моите снимки там са публични. При самото качване се задава за кой да са видни и обикновено бързам и прескачам. Сега не виждам опция как да ги скрия, може и да има де, но не знам. Нека някой, който разбира повече да огледа и да прецени дали бива там.
Вий, сигурно си го намерила, но ето album.bg  Peace

И ето ти ме изпревари Crazy. Да, кажете как да го нпаправим и почваме. Или наново всичко, или оттук-нататък в албум.

# 125
Не мисля, че за мен е проблем да си кача пак снимките, ама довечера.

Пол, оки  Peace

# 126
Няма смисъл да държим снимките на 100 места. малко е играчка, ама аз вече прехвърлих моите всички. Като гледам и Бенджи вече е там ( всъщност тя ме изпревари с качването  Mr. Green ) Айде мацки, размърдайте си лапките  Mr. Green

# 127
Аз снощи качих една камара снимки, но няма проблем да ги изтрием от снимка-та, пък кой когато реши, да качва в албум. Аз не знам дали ще се хвана днес с това. Умаляват ми очите Confused

# 128
  • Пловдив
Направих албум, но не мога да качвам  newsm78.

# 129
  • София
Гудзи, страхотни са ти домашните любимци - и дете, и куче  Joy  Hug!
Аз съм разказвала, че и Марти като бебе, та до 4-5 годинки беше с ужасен АД. Не само повърхностните обриви, но и екземи правеше. Елокома май дежурно го изписват при тази диагноза. Ефикасен е, но според мен е за по-тежки случаи. А и той е с кортикостероиди (ако добре помня) и не трябва да се използва върху големи участъци от кожата и продължително време. Нахтхерцен балсам, Линолафет крем и лосион, А-дерма (ама кремът е 43 лв.  Shocked) са нещата, които са ми помогнали в ежедневната грижа за кожата.

Няма проблем да си преместя снимките в албум.бг и аз го харесвам повече от снимката  Hug!

# 130
На нас Линолата зле ни подейства, сега мажа с Aven Цикалфат. Май добре му понася. Peace Май на всеки различно.
Гудзи, сега рекламират едни топки за пране - без препарат. Аз се замислям дали да не си взема.  newsm78

# 131
  • София
Кипре, аз сега накачулих пак снимки, работи. Опитай пак, може да е било нещо временно.

Ками, наистина при всички случаи си е строго индивидуално  Peace! Ето, за пореден път се убеждавам, особено за кожните проблеми.

# 132
  • Пловдив
Успях, трябваше да инсталирам някакъв флаш (май беше) и готово.

За мазилата - знаете, че и аз съм с атопична кожа. Нищо, ама нищо не ми действа добре. в началото има ефект, след време правя алергия. Оставям да мине от само себе си.

# 133
Сега на качените снимки добавяйте кой е там. Тук всички снимки май ще бъдат на едно newsm78.

Много гадно това с кожните Sick.

# 134
  • Пловдив
Преместих снимките. Ама как да ги заключа? Да не са видими от всички... newsm78

За АД мога мнооого да пиша... ooooh!
Сега нямам време, после...

Общи условия

Активация на акаунт