Отговори
# 60
  • София
Мач гледате виждам ви  Mr. Green
Да му се не види......Само се ядосвам с тоз мач......Пфуууууууууууу......
Колко положения изпуснаха..... ooooh!
Ако се стигне до дузпи, ще получа инфаркт  ooooh!!!!

Реа, аз като дете бях мнооооого алергична, сега пак, но в с една идея по-леко. Обривам се по много гаден начин, когато ме полази някакъв добитък - мравки, мушици, бръмбърчета и всякакви други жУвотни из тревата. Заради това започнах да избягвам пикници и други близки контакти с природата  Sad.

# 61

Черпя по една вувузелка за разтоварване hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 62
Реа, аз като дете бях мнооооого алергична, сега пак, но в с една идея по-леко. Обривам се по много гаден начин, когато ме полази някакъв добитък - мравки, мушици, бръмбърчета и всякакви други жУвотни из тревата. Заради това започнах да избягвам пикници и други близки контакти с природата  Sad.

При мен от нерви или мръсно или незнам си кво си ми излизат едни като , че комар ме е ухапал - сърби и както сърби ,  така минава........все едно , че нищо не е имало, ама е гадно

Мастерче
от Холандия сматах да купувам такива джаджи, ама се отказах и сега съжалявам Mr. Green

# 63
Фенки  hahaha

Аз гледам От местопрестъплението - Маями (ако превключа щерката ще ме обезглави  Crazy не питайте защо не спи по това време  Rolling Eyes )

Рейче, мен от нерви ме погва ....пърхут....подивявам  smile3511

Лека нощ! Hug

П.П.  ooooh! Някой да замери Мастерчето с данните

# 64
:

П.П.  ooooh! Някой да замери Мастерчето с данните
кО? аЗ Па НЕ СЪМ РАЗБРАЛА..... Embarassed Joy

п.п. МАЙКОООУ! Пак пропуснаха.... Twisted Evil

# 65
  • София
Реа, моите пъпки стават на едни бомби... мани, не е за приказка  ooooh!! Много е гадно, защото освен, че е ултра грозно  Sick, така зверски сърби...

Мастерче, за кой отбор викаш?

Я да си поФаля педикюрчето  Blush
http://prikachi.com/images/47/2316047r.jpg
http://prikachi.com/images/48/2316048K.jpg
http://prikachi.com/images/49/2316049f.jpg

# 66
МноУ ти Убу'у педикюрчето!  Hug Hug Hug

Мастерче, за кой отбор викаш?

Аз съм испанка днес......

# 67
  • София
Мерси, Мастерче, само дето много замазани изглеждат снимките, на моя компютър се виждат по-хубаво.

Аз съм за Холандия, ама стигне ли се до дузпи, ще минавам от испанците, щото Касияс е много добър  Mr. Green!

# 68
Аз за Холандия, ама нали от началото спрягат Испания, шЪ видим..........
Яла те фааааалллллллллллл

Иначе Вени мн стилно и свежарско, аз съм със същият лак ( поне по картинката )днес се лакирах  без допълненията де. Peace Браво на систър ти. Абе май ще има дузпи - пий  хапче да не ти стане нещо  Mr. Green

# 69
  • София
Рейче, аз съм майсторица на педикюра, молим ти се  Heart Eyes! Даже и камъчетата си нацвъках сама  Flutter! Този цвят е доста модерен за лятото последните две години, харесва ми и на мен  Peace!

# 70
Муха-ха-ха....'начи сте срещУ менИ ТЪЙ ЛИ? smile3540
 smile3508 smile3508 smile3534 smile3534

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 23:48 от TheNMaster

# 71
Изкъпах се  Mr. Green
Мъж ми гледа филми и като се развикат комшиите пускаме мача да видим кво става  Joy
Вени, супер ноктета и крачета Hug
Рейче, ако тръгна да ти изброявам към какво съм алергична няма да ми стигне темата, а и то не знам всичките неща де ooooh! Та.....аналгин, лидокаин, тополи, трева, всякакви дървета, цветя и треви, прах за пране, омекотител, амоняк, всякакви смърдящи бои, всякакви препарати, боя за коса, ацетон, кръв, плазма, изкуствени материи, дантели, буболечки  и още, и още..... С две думи все някъде нещо ме сърби, имам си пъпки постоянно, кихам си, цивря си и така  Mr. Green Свиква се и в един момент почти спираш да им обръщаш внимание и да им се втеляваш, но си носиш противоалергичните за всеки случай Peace
wee.jess, и ние гледаме от местопрестъплението  Crazy

# 72
  • София
Мъж ми гледа филми и като се развикат комшиите пускаме мача да видим кво става  Joy
Ха ха ха  Joy, хитреци  Joy!
Майкоу, вЕрно си много алергична  ooooh!!

Мастерче, да те държим във форма, бре, за туй викаме за холандците  Mr. Green  Hug!

# 73
 wait ku-ku perko icanfly tongue
Ша ОТКАЧА!
Ю

УРААААААААААААААААААААААААААА newsm44 newsm44 newsm44

# 74
Честито на Испания  bouquet

Лелееееееее Гудзи, ми мн си бре алергична. Офф да чукам на дърво, че ...............

Общи условия

Активация на акаунт