Отговори
# 90
:

П.П. Мастерче, ти имаш ли инфото за албумЯ?
Ми не.....Нямам го и ме е срам да попитам,че да не съм нахална  Blush

П.П. Лелеееее  Shocked
Какви сте хубави всичкииии..... Crazy Crazy Crazy Crazy
бЛАГОДАРЯ!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вий,ми кО няма да ти се въртят разни мисли беееее...... hahaha hahaha hahaha РазбраФ тЪ!

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 09:37 от TheNMaster

# 91
Аз изчезвам. Ще водя Ник на лекар, че е целият обринат от два дни и да видим от какво е Rolling Eyes. Що си мисля за дребна шарка, не знам Rolling Eyes. Ама съм тъпа ooooh!.....

Като ви казвам, че главата ми я няма! ooooh! Пол, дано е нещо малко!  Hug Да пишеш като се върнеш Hug

Вий,ми кО няма да ти се въртят разни мисли беееее...... hahaha hahaha hahaha РазбраФ тЪ!
Whistling Blush Blush Blush

# 92
Добро утро!

Днес ми е крив ден......още повече, че е понеделник  ooooh!
Дано ми мине скоро  Praynig

Не гледах мача снощи, но............ДА ЖИВЕЕ ИСПАНИЯ  newsm44
http://www.vbox7.com/play:d35e4946

# 93
Добро утро Hug
Аз съм све по-ранобудна напоследък, да не повярва човек  Mr. Green
Снощи с мъж ми като се натъпкахме за пореден път и като се качихме на кантара, решихме че от днес сме на диета Crazy Само салати, сирене, по леки нещица и не повече от половин хляб на ден, никакви буклуци и аз обещах повече от 1 шоколад на ден да не ям  Embarassed
TheNMaster, то това албумче не е само за гледане, а и за качване, чакаме снимкииииии Mr. Green
wee.jess, хич не е кльощав, добре си е момчето, само трябваше да снима дали и малко бузки е направил, че и там имаше малко нужда, иначе според мен определено е качил екстра, ама да не се улива  Joy
Пол, дано е нещо незначително на детенце PraynigДа пишеш като се върнеш Peace
Иначе за алергиите в моя случай или трябва да им робувам и да си прецакам живота или да се понагодя лекинко и да си го живея с кеф Mr. Green Не ползвам омекотител, пускам пералнята да плакне по 2-3 пъти да няма остатъци от прах, със смърдящи бои рисувам само на терасата и с ръкавици и маска, пролетта като цъфти всичко гледах да съм си повече вкъщи, ама тая пролет ми се е...а мамата, щото сутрин по 1 час и вечер по 2 с кучето по храсталаците и се прибирах не виждаща от течащите ми сълзи, та се налагаше да пия противоалергични ooooh! Но иначе гледам да не им обръщам внимание  Peace
След като родих беше много смешно в болницата, събрах всички доктори и ме гледаха като полезно изкопаемо Mr. Green Почват да ми преливат кръв и аз след 5 минути виждам как от там дето ми е абоката започват да ми излизат бели мехурчета по ръката, после и по другата, после и по краката и викам акушерката и и казвам, че правя алергия, тя  Shocked Вика доктор,той втори, трети, абе повече от 10 дойдоха, а аз им се хиля и им викам, абе не ме гледайте а ми бийте едно противоалергично и ми откачете тая система, докато не съм се гътнала и тия  newsm78 Накарая извикаха един анастезиолог и аз му казах смеейки се, че другите доктори ме чакат да ми се подуе езика и да почна да се задушавам и като падна на земята и почна да се гърча може и да направят нещо и той като ме видя, а аз вече бях цялата на мехури и петна, така им се скара, че ще ме убият и ми откачи системата и ми би един урбазон  PeaceСлед 10 минути бях като нова.
Казах ли, че и към кучета съм алергична Mr. Green
Ама що все дудна за мене си ooooh!

# 94
Добро утро!

Пак сте писалииииииииииииии  ooooh! Аз сменям карти и телефони от 8ч. сутринта, луднах. Явно е луд понеделник.

Пол, да ти кажа аз какво знам за ужилването от оси, пчели и т.н. Търка се с чесън, една скилидка, натъркваш хубаво и до 10 мин. няма нищо. Мен ме жили оса по горната устна, беше се цопнала в шишето кока кола и аз надигам бутилката без да погледна и резултата беше ала Франческа Де Лера или Анджелина Джоли, та тогава ме накараха да се жабуря с кафе и да търкам устната с чесън. И след 10 мин. нямаше и помен от ужилването. Кофти преживяване, добре че Ник не е наследил баща си.

Гудзи, ти по-добре напиши от какво НЕ си алергична, сигурно бързо ще приключиш с писането. М/удругото в Кауфланд има седалки за кола по 8 лв.

Джес, в първия момент помислих, че за дребната говориш  Joy Но сега отивам да гледам снимки.

Ай чао, че аз съвсем се побърках. Днес съм по-актуална и от директора.

# 95
Мали, Гудзиии, хич не е лесна твоята. Но като гледам (чета де) - не оставяш да те пребори Wink Само така!
А за онова диване казваш че не е кльощав щот' не си го виждала преди  Mr. Green А за бузите... абе и там има Wink

Хаяси  Hug Прати някоя карта и насам  Crazy Или по-добре - недей, че аз вече с три се побърках ( едната е служНА - дето вика щерката - демек - служебна  Laughing )

# 96
Добър ден суперменки-лъвици!  Hug
Двата почивни дни не съм ви писала, но изчетох всичко и знам кой какво си купил, къде ходил, какво си направил, какво гледал, за РД и т.н.  и мога само да кажа, че сте големи сладурани! Обичам да ви чета и да ви се радвам.
Хубав, спокоен и слънчев ден на всички!   bouquet
Чочи, усмихни се  Laughing

# 97
Добър ден и от мен.
Имам много работа.......глейте да не изписвате темата без мен  Mr. Green
Имаме си нова колежка  smile3516 и нещо не ни допада .........
Тара, видя ли си фотоса. Още ще ми даваш ли снимки?  Flutter

# 98

TheNMaster, то това албумче не е само за гледане, а и за качване, чакаме снимкииииии Mr. Green
гърча може и да направят нещо и той като ме видя, а аз вече бях цялата на мехури и петна,
ДубрИе де....Аз съм от послушните дЯца....мА сЯ съм на работа....довечера кат се прибера...

Пол, да ти кажа аз какво знам за ужилването от оси, пчели и т.н. Търка се с чесън, една скилидка
Вярно обсолютно!!! Ме н са ме жилили наведнъж 20 броя пчели(имахме кошери едно време на вилата).....И след намазване с чесън ми нямаше нищо....

# 99
Тара, видя ли си фотоса. Още ще ми даваш ли снимки?  Flutter

Да, видях го и благодаря много!  bowuu Даже Пол ми беше написала нещо мило и аз и отговорих. Още снимки ще ти дам другата седмица като се върна от отпуска, че от утре излизам, а за сега ако искаш сложи и другата ми снимка - те и двете са от Копривщица от 1 май т.г. Аз вече няколко пъти си ви гледам - големи сте сладурки всички, а за дечица и кученца нямам думи. Да са ви живи и здрави! Ще ми се да ви видя на живо, ама многоооооо, дано стане.

# 100

...... щото Касияс е много добър  Mr. Green!

Оххххх, майкоууууу, ако го пипнаааааа!  newsm53

кО ш' му напраЙш,аааааа?  smile3532 smile3534 #Silly
Око ще му вади  hahaha  hahaha  hahaha!

Тц, оченце няма да му вадя, ама така ще му омекнат коленцата, че после и малкия ми син да центрира, Икерчо няма да може да спаси.  Mr. Green
А пък после няма да мога да се отърва - само мед ще ми носи! Joy Joy Joy

Това вместо добро утро и стискам палци за портмУнето!
  Wink

# 101
Ола Crazy!

Лелеее, навън е АД ooooh!. Такава жега от първите дни на юни не е имало hahaha. Ходихме на лекар, не че имах големи надежди, но съвета беше да мажа с Елоком. Май ще го пропусна, щото мислех, че имам в къщи, пък аз съм го изхвърлила най-вероятно и няма да купя нов. Ще видя да мажа с нещо по-леко newsm78.

За осите - благодаря за съветите Hug. На Ник само от доматито също му мина много бързо, нямаше и следа от ухапаното. Но това за чесъна ще го запомня.
Стеф се загуби трайно Rolling Eyes.
Другите ви виждам, че сте в добро настроение, за което много се радвам Hug.
Отивам да видя снимките на слабинкото Crazy.

# 102
  • Пловдив
И на мен нещо не ми излиза темата в нови публикации  newsm78. Рейче, при теб оправи ли се?

Вчера бяхме на минерален плаж, супер си изкарахме. Вечерта виках за Испания и много се изкефих, когато вкараха победния гол  Party.

Джес, имаш стиснати палци и от мен  Peace.

Днес съм с помощничка в офиса, в момента режи листове на малки парченца  Crazy.

Пол, а от какво е обривът не ви ли казаха?

# 103
Кипре, не, не ми каза личната Rolling Eyes. Не съм и очаквала друго. Всичко е в сферата на догадкиге. Есента му поставиха диагноза АД, но явно е в супер лека форма, оттогава не е имало проявления. Не мисля, че и това е такова. Стои на пъпчици - на бедрата много ситни, а по ръчичките - малко по-едри и по-червени newsm78. Засега ще оставя нещата така. Ако почнат да се проявяват като лишеи, ще ходим на кожен.
Ти снимки от плажа няма ли да пуснеш Flutter?

# 104
  • Пловдив
Не сме се снимали там.
А обривът може и от жегата да е, на моята така и излизат пъпки от вътрешната страна на бедрата, когато се стопли.

Общи условия

Активация на акаунт