П.П. Мастерче, ти имаш ли инфото за албумЯ?

П.П. Лелеееее
Какви сте хубави всичкииии.....

бЛАГОДАРЯ!

Вий,ми кО няма да ти се въртят разни мисли беееее......
РазбраФ тЪ! 

РазбраФ тЪ!
.....
Пол, дано е нещо малко!
Да пишеш като се върнеш 
РазбраФ тЪ!

Само салати, сирене, по леки нещица и не повече от половин хляб на ден, никакви буклуци и аз обещах повече от 1 шоколад на ден да не ям 
Да пишеш като се върнеш 
Но иначе гледам да не им обръщам внимание 
Накарая извикаха един анастезиолог и аз му казах смеейки се, че другите доктори ме чакат да ми се подуе езика и да почна да се задушавам и като падна на земята и почна да се гърча може и да направят нещо и той като ме видя, а аз вече бях цялата на мехури и петна, така им се скара, че ще ме убият и ми откачи системата и ми би един урбазон
След 10 минути бях като нова.
Аз сменям карти и телефони от 8ч. сутринта, луднах. Явно е луд понеделник.
Но сега отивам да гледам снимки.
Само така!
Прати някоя карта и насам
Или по-добре - недей, че аз вече с три се побърках ( едната е служНА - дето вика щерката - демек - служебна 

Даже Пол ми беше написала нещо мило и аз и отговорих. Още снимки ще ти дам другата седмица като се върна от отпуска, че от утре излизам, а за сега ако искаш сложи и другата ми снимка - те и двете са от Копривщица от 1 май т.г. Аз вече няколко пъти си ви гледам - големи сте сладурки всички, а за дечица и кученца нямам думи. Да са ви живи и здрави! Ще ми се да ви видя на живо, ама многоооооо, дано стане. 

!

!
. Такава жега от първите дни на юни не е имало
. Ходихме на лекар, не че имах големи надежди, но съвета беше да мажа с Елоком. Май ще го пропусна, щото мислех, че имам в къщи, пък аз съм го изхвърлила най-вероятно и няма да купя нов. Ще видя да мажа с нещо по-леко
.
. На Ник само от доматито също му мина много бързо, нямаше и следа от ухапаното. Но това за чесъна ще го запомня.
.
.
. Рейче, при теб оправи ли се?
.
.
.
. Засега ще оставя нещата така. Ако почнат да се проявяват като лишеи, ще ходим на кожен.
? Препоръчани теми