ДБМ - Русе 13

• 33 347
  • 616
  •   1
Отговори
# 360
Добре, нека някой, който ходи често до центъра, ми даде телефона си и ще помоля мама да се свърже. Тя ми е банката в БГ  Sunglasses

# 361
Включвам се и аз навреме,утре ще дойда на срещата Simple Smile),затова няма да се обяснявам тук за да не стане досадно.

# 362
  • Русе
И аз ще дойда Grinning
Мис Лутър,благодаря за желанието за подкрепа.  bouquet
Идеята за медалите ми се струва великолепна,Поздравления! HugТа я доразвивам в гердан от бонбони с медальон -медал Laughing Така може да  спестим раздаване на дреболии.Да разчупим стереотипа.
Грамотите остават за дълго,но по шкафовете и  после в кофата за боклук Confused
Ако ще се печатат плакати на А3,мога да попитам в студиото,където ми принтват картнки за декупажа могат ли да ни направят цена по ниска от 1.50 за брой.
Иве масата ти е в гаража ни CrazyЧака следваща акция.

# 363
Мис Лутър  аз живея на центъра ще ти дам номер на лични.
Ей, ако довечера не се съберем голяма банда много ще се разочаровам ,да знаете!

# 364
  • София
Моля ви, ако видите една руса с дълго винено палто да се оглежда като в небрано лозе, да ме извикате! Praynig Flutter

# 365
Болна съм и няма да дойда  Rolling Eyes Дано да няма други пропуснали срещата  Praynig

# 366
Е, посъбрахме се най-после повечко  Laughing
Преброяване за Брестовица за следващата неделя ,кой ще идва ?
Деси ще обобщи резултатите от срещата.

# 367
Така,имах малко технически проблем с интернета.

1.Обобщавам срещата.Решихме тази година да прведем карнавала на 10 април,за да е по-близо до великденските празници и веднага слд пролетната ваканция,разбира се ако нашият пръв приятел и водещ на карнавала не е ангажиран тогава.Другата резервна дата е 27 март.
2.Пеония пое грижата да говори с директора на Военния клуб за провеждането на карнавала,както и с Космполитън.Ако и двата варианта не станат,ще трябва да събираме пари за Рига.
3.Тази година решихме да не правим томбола за децата.Томбола ще има само за майките.Ива Николова ще действа по наградите,заедно със Скрита фуста.
4.Цените на билетите за карнавала остават непроменени 10лв за дете и 5лв за придружител.Решихме при влизане да слагаме от цветните печатчета на детските ръчички като награда.За вариант нещо като медал за децата ще мисли Пези ру заедно с нейните ученици.
5.Ще купим пак бонбони,които ще раздаваме на децата и може да ги ползваме и тях за награди в игрите или някакви дребни лакомства като близалки или малки шоколадчета.
6.Ако карнавалът се проведе във военния клуб,Пеония ще говори с тях да подсигурят щанд с безалкохолни напитки и кафе за възрастните,за да не изкрейзят родителите.
7.Ива Николова ще говори с Парти Марти да ни украсят отново залата,съответно ще ги поканим сда присъстват с техен щанд с маски и костюми.
9.Но не и последно - подаръците тази година за рождениците е включват пак бельо,паста и четка за зъби,сапун и шампоан плюс кърпа за лице и гребен.Пеония ще се постарае да ни подсигури отлични ниски цени за сапуните,шампоаните,пастите и четките за зъби.Аз ще се занимая с бельото и кърпите за лице.
10.Ходене вБрестовица - другата неделя.Който има желание да идва,да си прегледа графика и бързичко да пише,за да знаем дали ще има нужда да подсигряваме втора кола с шофьор.

И не на последно място искам да благодаря на всички,които успяха да дойдат на тази среща!Беше много ползотворна работна среща,после успяхме и да си кажем две-три думи от ежедневието ни.

А сега да започваме подготовката за великденския щанд.
Утре имам уговорка с нашата приятелка от ГЕРБ жени да с чуем и да си уговорим среща за следващата седмица.Те биха желали да се включат същов подготовката и провеждането на карнавала.
Джаста има грижата да обсъди с Илия Деведжиев удобна и за него дата за провеждането на карнавала.
В зависимост от мястото ,където ще се проведе карнавала,тази гдина може и да нямаме нужда от озвучителна техника и ще ни отпадне един разход.
Това беше.Радвам се,че видях отново такава голяма банда и да си призная това много ме окрили.Ако съм пропуснала нещо,моля,допълвайте ме.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 22:26 от kabzimalka

# 368
Няма да правим томбола за децата ,Деси е изпуснала не-то.

# 369
Няма да правим томбола за децата ,Деси е изпуснала не-то.
Благодаря,Илианка,поправих се!Сега виждам и други грешки,ама карай,разбира се. Blush

# 370
  • Русе
Мисля,че щанда с напитки е излишен.Не са дошли да пивтунят и пуфкат...на театър,или на празник като ходят с децата,това ли е основната цел?Единствено удачен вариянт е автомати за вода или малки бутилки.Да няма колабирали де.....
  Програма нещо?М?
За Илия е ясно,съвсем скоро ще имам отговор.

# 371
Мисля,че щанда с напитки е излишен.Не са дошли да пивтунят и пуфкат...на театър,или на празник като ходят с децата,това ли е основната цел?Единствено удачен вариянт е автомати за вода или малки бутилки.Да няма колабирали де.....
  Програма нещо?М?

Ами за програмата всички сме в тъпия ъгъл.Така че ще остане май същата.Аз ще имам грижата да говоря с директорката на ОбДЦ да ни изпратят изъплнители.А,и Пеония ще говори с ръководителя на Артистисимо да се включат в програмата с нещо забавно.

# 372
  Програма нещо?М?
Ами ние говорехме за щанд с минерална вода и студен чай ,ти за какви напитки си мислиш?
То за други ще е и раничко  Laughing

# 373

spam2 Аз ще забавлявам вуйчовците и чичовците тази година. Пу!

# 374
  • Русе
Илия Деведжиев ще бъде водещ на Карнавала и тази година Mr. Green

Фустичке,вуйчовците и чичковците ще бъдат мнооого щастливи от това Heart Eyes Joy Благодаря ти,че поемаш тази част от програмата Crazy

Общи условия

Активация на акаунт