ДБМ - Русе 13

• 33 343
  • 616
  •   1
Отговори
# 375
Илия Деведжиев ще бъде водещ на Карнавала и тази година Mr. Green

Hug
Peonia ми се обади и каза ,че ще можем да проведем карнавала във Воения клуб .
Та така
Дата :10,04,2011г
Място :Военен клуб
Водещ:Илия Деведжиев

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 18:05 от Iliana__

# 376
Iliana__ , 10-и март или 10-и април? Simple Smile

# 377
Iliana__ , 10-и март или 10-и април? Simple Smile
Да ,април редактирах се  Grinning

# 378
Както вече Илиана каза мястото е определено Simple Smile Имаме пълна подкрепа. Почти 100 % сигурно Артистисимо ще участват, надявам се и клоун да успея да навия  Whistling стискайте палци. ДНА-то работи със Саундгардън за такива мероприятия- идват с кафе автомат, безалкохолно, вода,вафли и солети- ние нямаме нищо общо. Ако искаме идват, като не-не.
Другата седмица ще доуточня детайлите -озвучение (май има там).

Като реверанс бяхме поканени да участваме на едно детско лятно мероприятие- скаутски лагер  Mr. Green
 Hug

# 379
Ей, супер - това е Фръхта! Laughing

# 380
Освен това вчера имах среща с нашата приятелка от ГЕРБ Жени,имаме тяхната пълна подкрепа.В понеделник те ще имат редовна среща и ще решат как биха се включили.Освен това споделиха,че много се радват за нас и биха желали да си партнираме и в бъдещи наши и техни проекти.

П.С. Другата седмица ще отсъствам за няколко дни,но ще се информирам за това,което се случва тук.От тук следва,че няма да мога да пътувам до Брестовица следващата неделя,за което много съжалявам!  Sad

# 381
Такааа, парите за подаръците са в мен, дайте да видим колко човека ще ходим в Брестовица и да потвърдим пътуването тази седмица, за да говоря с Директора и да се организирам за бельото.

# 382
  • София
Аз за Брестовица /за неделя/ съм 99% сигурна. Peace

# 383
Значи ставаме 3: Бюти, Илиянка и аз. Няма ли още, след 3 месеца невясване само 2-3 ли ще отидем?

# 384
И аз ще дойда.

# 385
И аз мога да дойда  Simple Smile

# 386
моля ви спешно ми трябва тел. на кабзи.....с моите объркани телефони нямам вече никакви номера Crossing Arms

# 387
  bouquet Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 388
Мацки, относно подаръците на децата, по-точно кърпите. Днес проверих в Макаронената: кърпа 30х50 см (която си е малка) е 2,20 лв ; кърпа 40х70 см струва 4 лв. Как ви се струва 4 лв. за кърпа и има ли други идеи какво освен кърпа можем да подарим? Давайте идеи, че в сряда ще ходя за бельото.

# 389
  • София
Мислех си...във "всичко по 1 лв" или "магазин за народа" на пазара, до прелеза не са ли по-евтини? newsm78 ...или пък в по-класните втори употреба...като NewYork-а примерно?

Общи условия

Активация на акаунт