ДБМ - Русе 13

• 33 200
  • 616
  •   1
Отговори
# 525
Карнавала беше чудесен! Организацията беше много добре направена! Моят син беше участник, танцува народни танци с дечицата от детската си градина. Беше много развълнуван и горд, че помага на децата. С удоволствие ще кача малко снимки на дечицата, които снимах. Още веднъж БРАВО!!!  Hug
    Галина,благодаря,че се включи в темата ни,за нас е много важно да научим мнението на гостите!
Радвам се,че сте се забавлявали,а най-вече за удоволетворението,което е изпитало момченцето ти,знаейки,че помага дечица в беда Heart Eyes

Илиянка,не се коси мила....времената не са добри,и въпреки това резултата не е по-лош от миналата година.
Вярно аз си мислех ,че на предния имаме 1500-1600лв . ooooh! искало ми се е .
Добре не съм оклюмала вече.

# 526
Карнавала си беше супер, на мен ми беше много хубаво! Laughing
Сега да питам кога ще ходим до Брестовица?

# 527
  • София
Да, и на мен  Hug
На мен също ми се ходи на Брестовица, макар че уикендите ми, особено по празниците са ми заети в семейни разходки извън Русе.

# 528
Като се има пред вид че следващите две недели са празнични, пътуването остава за 1.05 най-рано. Това означава, че ще обединим 3-те месеца: март, април и май. КАто рождениците са съответно: март - 2 , април - 6, май - 3 ; общо 11. Добре е да се съберем повече хора, само не знам как стои въпроса с колата/колите. Какво ще кажете?

# 529
  • София
Аз за 1/05/2011 ще мога да се измъкна за половин ден  Simple Smile

# 530
Здравейте,

надявам се  да можете да ми помогнете с информация.

Прочетох за инициативата "защитено селище" и че има такова в Русе. Искам да даря употребявани неща (одеяла, черги (нови), шевна машина, платове, кухненски  и други пособия). Може и на друга добра кауза, за мен е важно нещата да бъдат ползвани от хора, които имат нужда от тях.

Моля, насочете ме, как мога да даря тези неща?
Ще бъда в Русе в средата на май - 5-13 май и имам транспорт.

Благодаря!

# 531
Здравейте,

надявам се  да можете да ми помогнете с информация.

Прочетох за инициативата "защитено селище" и че има такова в Русе. Искам да даря употребявани неща (одеяла, черги (нови), шевна машина, платове, кухненски  и други пособия). Може и на друга добра кауза, за мен е важно нещата да бъдат ползвани от хора, които имат нужда от тях.

Моля, насочете ме, как мога да даря тези неща?
Ще бъда в Русе в средата на май - 5-13 май и имам транспорт.

Благодаря!

Dunn,Благодарим ти за добрината!Защитеното жилище се намира във кв." Възраждане" срещу "Париж" ,за съжаление не мога да ти дам телефони!

# 532
Христос Воскресе!!! easter
Нека има повече мир, усмивки и любов по света!
Радвам се, че ви познавам, защото всяка от вас се опитва да постигне по свой начин това!  bouquet

# 533
Христос Воскресe Много щастие , много любов и благоденствие през цялата година  newsm51

За Брестовица имам малко дрехи, само да кажете кога ще ходите Simple Smile

# 534
Благодаря за инфото! А има ли на място някаква табелка или друго означение?

# 535
  • Русе
 Здравейте!
 Искам да ви помоля да ме насочите.Искам да подаря балната си рокля и обувки на момиче,което има нужда от тях.Много сирачета или деца от бедни семейства не могат да си позволят да си купят дрехи за балната вечер.Ако мога да помогна поне на една такава абитюрентка...
 Моля ви,насочете ме!
 П.П.Само да уточня,че роклята е подходяща за по-дребно момиче.

# 536
Dunn, аз лично не съм влизала там, така че не знам дали има табела, но се намира точно срещу "Париж", между улиците Доростол и Плиска. Мисля, че беше розова къща, ама то и друга няма, така че е трудно да се обърка.

Танче, в Брестовица има абитуриентки, но хич не съм сигурна, че ще стигнем преди бала.

# 537
Момичета,

Имам питане: ще правим ли акция за 1-ви юни - за боядисване на фигурки. Ако ще правим, трябва бързо да решим, за да си набавим липсващите фигурки на време. Също трябва да решим къде е удачно да го направим, в парка или на друго място? Имаме възможност да го направим и в Мall Rousse - утре ще говоря с дамата и ще трябва да отговорим в най-скоро време дали ще ползваме място там.

# 538
  • София
Аз съм за.  Hug
Какво е необходимо като организация?А като средства?
А нещо за ходене на Брестовица?

# 539
Другата неделя да ходим в Брестовица?
Не тази .

Общи условия

Активация на акаунт