ДБМ - Русе 13

• 33 213
  • 616
  •   1
Отговори
# 510
И аз днес не можах да отида до центъра, така че Джаста остава ти да донесеш от тези боички за печатите.Аз ще ги взема пък ще решаваме на място.И аз ще гледам до 9и15 най-късно да съм там

# 511
  • Русе
ок Иве  .....Май трябва да си пиша вече,че харда ми се запълни,да знаете къде се продава мозъчен ъпгрейд? Crazy

# 512
Между 9 и 9.30ч ще съм там.

# 513
Ооо, Деси  Hug
В 9,15 имам Среща с Аничка да ми даде нещата, които е направила и идвам. Ще съм там преди 9,30ч.
Джас, сори, ама още не са го изобретили! Wink

Хайде да ни върви по вода и да ни е весел и ползотворен карнавала!  bigdance2

# 514
  • пловдив
Успешен карнавал момичета! Много усмивки, много щастливи мигове! Мноооого посетители! Мноооого продажби на базарчето! И мноооого парички за дечицата!
/ и мноого снимки да ви се радваме разбира се/

fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 newsm51

# 515
Момичета хайде да ни е на късмет  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 516
  • Русе
Да си пожелаем успех днес,да посрещнем усмихнати гости,щастливи деца,да направим едно запомнящо се,забавно и пролетно шоу!!!        Кабзи,много се радвам,че ще си с нас!
 Радвам се,че и доста непишещи момичета ми потвърдиха,че ще дойдат,ще имаме гости и от Разград.
        Ако някой се съмнява,че съм забравила нещо,да ми звънка сабалям Joy
Антомче,благодаря мила....не ни забравяш ти! Wink

# 517
  • Русе
И аз ще дойда по-рано да помогна.

# 518
Току-що влизам от карнавала. Тази година можем да се похвалим със събрана сума от 1 030лв.
Благодаря на всички,които присъстваха на карнавала, на всички,които се заеха с подготовката на карнавала, на всички, които със сръчните си ръце изработиха уникални и прекрасни сувенири за благотворителния ни щанд! Благодаря Ви, мили дами, за огромното доверие към нас лично и към дейността ни! Не на последно място искам да благодаря и на нашия изключително благороден приятел и водещ на каранавала Илия Деведжиев,който отново ни забавлява като за световно! Тук е мястото и да благодаря на Жени ГЕРБ за невероятно вкусния кетъринг,който бяха подготвили за малките гости - нашите и ваши деца!

# 519
Беше страхотно както всяка година Simple Smile ,скоро ще има и снимков материал.
Благодаря и аз на всички , които се включиха в подготовката и с участие,нека не забравяме и фирма Рефан, която за пореден път се включи с подаръци за томболата, както и на м-н Парти Марти за чудесната украса   bouquet.

# 520
Карнавала беше чудесен! Организацията беше много добре направена! Моят син беше участник, танцува народни танци с дечицата от детската си градина. Беше много развълнуван и горд, че помага на децата. С удоволствие ще кача малко снимки на дечицата, които снимах. Още веднъж БРАВО!!!  Hug

# 521
Да карнавала беше страхотен.Жалко ,че нямаше много хора и не събрахме много пари  Cry

# 522
  • Русе
Карнавала беше чудесен! Организацията беше много добре направена! Моят син беше участник, танцува народни танци с дечицата от детската си градина. Беше много развълнуван и горд, че помага на децата. С удоволствие ще кача малко снимки на дечицата, които снимах. Още веднъж БРАВО!!!  Hug
    Галина,благодаря,че се включи в темата ни,за нас е много важно да научим мнението на гостите!
Радвам се,че сте се забавлявали,а най-вече за удоволетворението,което е изпитало момченцето ти,знаейки,че помага дечица в беда Heart Eyes

Илиянка,не се коси мила....времената не са добри,и въпреки това резултата не е по-лош от миналата година.

# 523
  • пловдив
Момичета, предвид ситуацията в страната сумата си е отлична! Справили сте се чудесно  smile3501

# 524
В интерес на истината се притеснявах дали ще има толкова , впредвид наистина "кризата" и това че бяхме на друго място.Но и на мои познати които бяха мнението също е , че купона е бил на 6  Grinning.
Дано догодина повече Wink)),а може и още за тазгодишния Коледен базар  Praynig

antom   пожелавам и на вас много продажби и много парички.Успех   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт