Ше ги избия

• 10 626
  • 99
  •   1
Отговори
# 15
За 9то РПУ става на въпрос - колеги са на мъжът ми но пак отказват да дойдат.

# 16
Ша додат няма де да идат ....
Толкова е неприятно,но не се отказвай Hug

# 17
  • по пътя на светлината
Толкова строго се следят тези обаждания,че няма как де не дойдат,но да не прекаляваш и ти все пак с оплакванията?

# 18
Странно, от нашето районно винаги идват. Както казва К.а.л.и. следи се строго за всеки приет сигнал, не виждам как няма да дойдат.

# 19
  • София
Може би не идват то4но, защото са колеги на мъжа ти и раз4итат или 4е ще се оправи сам, или 4е няма да се опла4е. И д двата слу4ая е тъпо. Аз бих пуснала жалба, колеги или не, детето ми трябва да може да спи Crossing Arms

# 20
  • по пътя на светлината
Не вярвам на тази версия ,че не се явяват на сигнал. Naughty

# 21
Щом не идват от полицията на повикване, съберете се няколко недоволни комшии и идете в районното и подайте жалба като се цитира от къде точно /адреса и апартамента/ идва шума.... И така няколко жалби... Такава глоба ще им спретнат, че гък няма да чуете после... Разбира се ако от полицията си свършат съвестно работата... Ако видите, че няма реакция - направо при началника на съответното районно... Аз живея в чужбина и тук няма такива неща, страшна дисциплина, но са го постигнали с големи-и-и глоби.... И никой не смее да си "позволи" да прави домашна дискотека по което и време на деня да е.... Но България сме много далеч от цивилизацията, за съжаление и не виждам дали някога ще се оправим.....

# 22
И аз все на тях звъня.Последният път дойдоха час и половина след като се обадих. ooooh!Е,купонът беше свършил вече.И немога да разбера , защо когато надуят  музиката в къщи се чува сякаш ние сме я надули, а като отида пред вратата им почти не се чува,съвсем слабо.То бива блиндирана врата ама тази тяхната.. WhistlingПолицаите сигурно ме мислят за луда.При нас лошото е че нито под тях, нито над тях живеят хора.Няма кой друг да се оплаче а този турмоз продължава с години smile3511

# 23
Хич не ти завиждам.
Въпреки,че в нашия вход на всеки етаж горе долу имаше по едни такива. Еми след няколко преки включвания от моя страна никой не надуваше музика,не крещеше и не пушеше треви на терасата си.
Ако ще играеш гадно-винаги има варианти,да ги "накажеш" Laughing

# 24
  • до една звездичка
Как така не й се занимава на полицията? Rolling Eyes
Отказват да идват ли? Shocked

# 25
В нашия вход имахме един тинейджър, дето до късно ни тормозеше с музика... Не ходи на работа, не му се спи вечер и музика да дупка, а сутрин спи... Така ли, реших да го вразумя малко... Вечер той будува и ни тормози, но сутрин когато стана за работа в 6.30ч, а той сладко си спи, аз надувам уредбата до дупка до неговата стена на спалнята.... Така няколко пъти и тормоза му спря... Явно разбра, че с мен на "глава няма да излезе"... #Cussing out Mr. Green

# 26
Имаме такива съседи отдолу /все ще се намерят такива диви селяци, дето с никой не се съобразяват, как е възможно  ooooh!/.
ТЪрпях ги, но като се върнах от родилното тези /майка и син/ надули музиката, не чуват ни звънец, ни тропане.
Обадих се в полицията - дойдоха, едва им отвориха, щото не чуват, но след това не е имало инциденти. Само се чудя останалите съседи защо не реагират  #Cussing out.
Сега обаче от няколко седмици, някви наемателки в отсрещната кооперация пият и се хилят по цяла нощ като истерички. Едва ли само ние ги чуваме /вътрешните дворове усилват звука като амфитеатър  ooooh!/, но никой не им казва нищо  #2gunfire. Мойто дете все мисли, че уличните кучета лаят, едва го приспивам. Ще имам сериозен разговор с тези, определено - чудя се свършиха ли баровете и дискотеките, та все в къщи седят  #Cussing out?

# 27
... чудя се свършиха ли баровете и дискотеките, та все в къщи седят  #Cussing out?

Вкъщи излиза най-евтино. Точно такива простаци правят най-шумните запои - на дискотеката им е скъпо и що да не се направят на свине вкъщи с водка Бяла мечка и лимонада.

# 28
В съседната кооперация, да не се смеят вкъщи...
Абе, знам, че ще излезе като заяждане, но да попитам - когато Вашето дете ревне по цяла нощ, трябва ли да се обадя в полицията?
А когато навън е дъждовно и тичането, тропането, влаченето на камиончета и играчки се правят вкъщи?
Хайде, знам, че не може да се сравняват особено двете неща, защото едното е гледане на собствения си кеф, а другото - стечение на обстоятелствата, но чак пък и да не се смеят хората... Това ми идва прекалено много...
Не се заяждам!

# 29
  • София
Да, тропането на малки кра4ета, вла4енето на всякакви игра4ки, бутането на камион4ета и пр. също си е жива мъка Sad Това е самата истина, няма що да се лъжем. А нон стоп рев от колики, особено среднощният....Ад под небето ooooh! Съзнавам го напълно и многократно искрено и дълбоко съм се извинявала на съседите под нас. Но разлика има голяма, защото ако бебето си не можеш нито да вържеш, нито да му натъп4еш парцал в устата, за да пази тишина, то водка  можеш да си я пиеш и в бара, нали? Както и музиката можеш да си слушаш навън или поне по-тихо вкъщи Peace

Общи условия

Активация на акаунт